April 18, 20205 yr Irinej kaslje u ruku, a ovi pomocnici mu posle ljube ruku, sad evo ga uzeo i maramicu da brise...nos ili usta, pitanje je sad..., rezija promenila kadar... Nego, sad sam okrenuo, ima li stada u crkvi, da li hor peva uzivo ili od svojih kuca...itd, itd..tisucu pitanja...? Ah, da...pitam se snima li policija okupljanje, kao neka druga okupljanja i kako su pastiri dosli do crkve? Edited April 18, 20205 yr by Nesh
April 18, 20205 yr Zaraza se ne može prenositi na svetim službama. "Od pričešća se za dve hiljade godina nikad niko nije zarazio, pa ni svešenici koji su pričešćivali gubavce, tuberkulozne i druge obolele od tada neizlečivih zaraznih bolesti" Edited April 18, 20205 yr by Anonymous
April 18, 20205 yr 16 minutes ago, Nesh said: Irinej kaslje u ruku, a ovi pomocnici mu posle ljube ruku, sad evo ga uzeo i maramicu da brise...nos ili usta, pitanje je sad..., rezija promenila kadar... Nego, sad sam okrenuo, ima li stada u crkvi, da li hor peva uzivo ili od svojih kuca...itd, itd..tisucu pitanja...? Ah, da...pitam se snima li policija okupljanje, kao neka druga okupljanja i kako su pastiri dosli do crkve? tu je divna i hor melodi, njih osmoro i toliko popova, vaistinu irinej deluje bolesno jedva je izrecitovao tih par stihova, evo sad neki no name pop čita njegovu poslanicu
April 18, 20205 yr On 17.4.2020. at 20:29, ragasto said: Pa, objašnjeno je svojevremeno na temi; oni se drže toga u šta veruju, postupaju po pravilima i sa te strane je sve u redu. Problem je na drugoj strani pošto država to neće da reši (da li nisu svesni posledica ili svesno rizikuju ne znam), a siguran sam da je moglo. Ako je ovo prošlo onda može sve. Ako ništa drugo, česnjejši Grigorije je dao dobro opravdanje. Vidi se da je vešt u pregovorima
April 19, 20205 yr Vrtim kanale i naletim na prenos liturgije iz hrama sv save, znaci svi koji su se zatekli u crkvi su se pricestili istom kasikom i svi su ljubili istu krpu. Kretencine. Edited April 19, 20205 yr by Arkadija
April 19, 20205 yr 10 minutes ago, Arkadija said: svi koji su se zatekli u crkvi Od kad su u crkvi? Od petka?
April 19, 20205 yr 1 minute ago, iDemo said: Od kad su u crkvi? Od petka? Nemam pojma ko su ti ljudi, bilk je desetak zena sa maramama i nekolicina muskaraca. Edited April 19, 20205 yr by Arkadija
April 19, 20205 yr 6 minutes ago, Arkadija said: desetak zena sa maramama i nekolicina muskaraca Jasno, jasno. Nego pitam - policijski cas je od petka a oni su u crkvi u nedelju ujutro??
April 19, 20205 yr 25 minutes ago, tonyk said: Ide na HRT1 prenos liturgije iz Zagreba. Jel i pre bilo toga? uvek bilo.
April 19, 20205 yr Ja se secam svakolikih prenosa iz Sarajeva (tokom i pred kraj osamdesetih) ali se ne secam da sam to gledao ranije... Svakoliki = ovaj Uskrs, onaj uskrs, pa i neki™ Ramazani.
April 19, 20205 yr Ja se secam svakolikih prenosa iz Sarajeva (tokom i pred kraj osamdesetih) ali se ne secam da sam to gledao ranije... Svakoliki = ovaj Uskrs, onaj uskrs, pa i neki[emoji769] Ramazani.Bilo je na HRT i prošlih godina... ... Shiit has hit the fan...