March 31, 20205 yr znala sam da ce da ga zveknu uvazeni arhi-ovo-i-ono. strela vremena je neumoljiva i nezaustavljiva, tako je gospod uredio, i ona je na strani ovog vukashina. ne mozete mu nishta, drugari
March 31, 20205 yr sad će ga spičiti da doživotno bude seoski popa u Gakovu (pa će on na kraju svojevoljno da se prekvalifikuje i posveti se zemlji, stočarstvu i pčelama), ali osim toga ne mogu mu ništa i sve strele rade za njega
March 31, 20205 yr 23 hours ago, Frank Pembleton said: Kaže da je "odgleda ceo netflix... Omiljena serija mu je NARCOS!" ... Shiit has hit the fan... i Breaking Bad i Babilon Berlin... verujem da nije stigao jos do Peaky Blinders-a
March 31, 20205 yr Author 2 hours ago, Jumanji said: Ali Naše deluje zajebano ovaj popa. kao neki bivši plaćeni ubica koji je otišao u penziju posle uspešne karijere i zapopio se na NBG da mladi vadi iz droge, ali su mu onda ubili psa...
March 31, 20205 yr deluje mi poznato, al ne mogu da se setim zbog haljine. a po govoru, čini mi se da je neki vaš, lala.
March 31, 20205 yr 4 minutes ago, ragasto said: 'Ste vi sigurni da je ovaj pop? pa ovaj sa slike je bio u utisku. jedino što je imao sivu haljiu. možda te to buni
March 31, 20205 yr Pre mi izgleda kao da kontroliše lerdije oko Šest kaplara... Al' dobro, u Utisku se pokazao i, što se mene tiče, spasio je dušu svoju. @slepa živana
March 31, 20205 yr Патријарх Иринеј јереју Вукашину Милићевићу: Забрана свештенодејства због презира према одлукама СА СабораBY СТАЊЕ СТВАРИ on 31. МАРТА 2020. • ( 5 )Забрањујемо вам сваки јавни наступ, стављамо Вас под забрану свештенодејства и у надлежност Црквеног суда, пише у одлуци патријарха достављеној о. Вукашину МилићевићуАрхиепископ пећкиМитрополит београдско-карловачкиИ Патријарх српскиАЕМ бр. 28130. март 2020. годинеУ БеоградуПречасном јереју Вукашину МилићевићуБеоградПречасни оче Вукашине,Ви већ дуже време, без Нашега знања, одобрења и благослова, иако сте клирик Архиепископије београдско-карловачке, наступате у јавности, односно у штампаним и електронским медијима и на друштвеним мрежама, при чему износите ставове супротне ставовима Светог Архијерејског Синода и Нас као Предстојатеља Српске Православне Цркве, а Вашег надлежног епархијског архијереја, не либећи се ни отворене, за црквену јавност саблажњиве, критике званичних ставова Цркве, па и Цркве као такве. Ви у ствари стављате своја умовања и мудровања изнад саборног ума Цркве, и то у име неограничене слободе, слободе која не може бити омеђена ни ауторитетом Светог Писма и Светог Предања ни ауторитетом светих Отаца.... Shiit has hit the fan...
March 31, 20205 yr meni je super. sekularnim misliocima kao što je milićević nije mesto u toj organizaciji. sekularni diskurs i vrednosni naboj koji ide s time ne treba usmeravati na podrivanje crkvenog autoriteta, kao sto ni crkva ne treba da se mesa u teme izvan domena religije. samo religijski argumenti su validni protiv religijske prakse i doktrine. sreca pa drzavnoj sili ne trebaju argumenti.