August 7, 20204 yr I meni nežao. Da ne pričam o tome što je on po svemu sudeći dosta toga prećutao o tome kako se usosio i došao do Beograda, i sad pravi novu religiju od toga. e. Solana se oporavio odavno, to niko nije napisao. Edited August 7, 20204 yr by Malkmus
August 7, 20204 yr Meni je to naaako...Praviš PR od svega pa i od lečenja...I logično je da je i koronu fasovao... .... Shiit has hit the fan!
August 7, 20204 yr Haha, I ja sam mislila da je umro Ali mora da je bila negde neka takva vest, pa nismo kolektivno izludeli
August 7, 20204 yr Just now, dùda said: Haha, I ja sam mislila da je umro Ali mora da je bila negde neka takva vest, pa nismo kolektivno izludeli Mandela efekat?
August 7, 20204 yr Haha, I ja sam mislila da je umro [emoji3] Ali mora da je bila negde neka takva vest, pa nismo kolektivno izludeli ja sam ubedjena da je lik umreo pochetkom veka i josh sam imala i seriju snaznih mislenja o tome tom prigodom.osim shto sam imala snaznu viziju, a i dalje je imam, da solid state physicist ne teeba da se turaju mnogo u upravljanje sent from bubamoto
August 7, 20204 yr mozda si ga zamenila sa ricardom holbrukom.ne. u mom svetu havier solana je precizno umro. nastavicu da ignorishem realnost u tom smislu sent from bubamoto