July 6, 20204 yr 18 minutes ago, SNARC said: Od proslave..na koju je Nesa kasnije dosao. Bar je video sveta poslednjih godina. šalu na stranu, mislim da je neša pametno maknut od Njega. da je bio u izolaciji zbog tate branka. to je različito od situacije kada Njega nije bilo moguće odvojiti od Deteta.
July 6, 20204 yr Just now, djordje geprat said: šalu na stranu, mislim da je neša pametno maknut od Njega. da je bio u izolaciji zbog tate branka. to je različito od situacije kada Njega nije bilo moguće odvojiti od Deteta. Mozda je zato Nesa stajao sam, kao 13. prase na proslavi u USA ambasadi ?
July 6, 20204 yr Verovatno je poslusao Nestora da je najbolje da se sad zarazi. Teska mu bila crna zemlja.
July 6, 20204 yr 2 minutes ago, Joe D said: Prvo Kosmajac, sad tata Stefanovic.... losa godina za organizovani kriminal. Kosmajac mi je prvi pao na pamet kad sam cuo ovo.
July 6, 20204 yr Popular Post Verovatno ću zaglaviti blok kod nekih ljudi, ali meni Slininog ćaleta ni najmanje nije žao. Kao što ne bih kukao ni za kim iz ove garniture - koliko li je samo ljudi umrlo zbog korupcije u zdravstvu na čijem su oni čelu, a na građevini stradali radnici na crno? Prema ljudima koji gaze preko leševa nemam ni mrvicu sažaljenja. Jedino žalosnije je što se oni neće zapitati da li treba stati u svim tim radnjama.
July 6, 20204 yr Just now, Šumejker-Levi 9 said: Prema ljudima koji gaze preko leševa nemam ni mrvicu sažaljenja. nas nekolicina "moralista" smatra da nema ni potrebe da žališ ili sažaljevaš. problematičan je - sa tog stanovišta - poriv da se raduješ i zapišavaš humku.
July 6, 20204 yr koga briga, realno. da je zaigravanje mechke na vratima bilo kakav kriterijum za bilo shta, masa stvari se ne bi desila nikad. ovako, kao i za sve zrtve kovida, drzavni kriterijum, mozda bi chovek jelte svakako umro, takvih je na stotine. autobuse da ne pominjemo. sent from bubamoto
July 6, 20204 yr Oni su svi navikli na mrtve, koliko se njih potreslo zbog helikoptera, one žene na naplatnoj rampi, onog novinara što su pokušali da ga zapale, pa bilo malo pa pucali da ne izađe tj ne preživi i ko zna koliko još smrti koje su direktna posledica ove vlasti? Svi oni sve oni to znaju ali su i dalje "na položajima", dakle prihvataju to kao legitimne žrtve zarad vlasti i politike a samim tim i svojih interesa, ne vidim ništa loše da ih snađe ista sudba.
July 6, 20204 yr Popular Post 5 minutes ago, koksy said: nas nekolicina "moralista" smatra da nema ni potrebe da žališ ili sažaljevaš. problematičan je - sa tog stanovišta - poriv da se raduješ i zapišavaš humku. Da se Vučiću nešto desi, slavio bi kao malo šta u životu. Čovek je masovni ubica koji je svesno rizikovao a samim tim i prouzrokovako desetine, stotine, a možda i ne-daj-bože smrti hiljade ljudi da bi sebi produžio vlast, i to čak i bez neke potrebe jer bi izbore dobio i za godinu dana, pa da je pola nacije pomrlo. Dakle, bilo bi to slavlje u ime spasenih života, koje desetine milijarde eura nepokradenih para, i nade za neko bolje sutra manje nas a više naše dece, a i lepo je kad karma stigne koga treba da stigne, pogotovu kada znaš da ništa drugo ne može (zakoni, ustav, pravo). A lepo je jer te taj neko jebe i laže i vara i uništa 8 godina na milijardu načina.
July 6, 20204 yr Ako ne zelis da ti ljudi pisaju po grobu, o tome treba da mislis dok si ziv. Vazi za sve nas.
July 6, 20204 yr Naravno. Dobro je kad nas nas kradu i jebu u zdrav mozak godinama, Loše je kad se u svoja 4 zida radujemo njihovoj smrti Moralisti