Jump to content

Corona vs. celebrities

Featured Replies

1 minute ago, djeneralche said:

nije to taj.

kako nije?

ilija petković

• Replies 3k
  • Views 358.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• shta to tachno menja na terenu? bacio je virus nanas gospod bog/zli kosooki nauchnik (ovo drugo nam godi egu), a mi smo odigrali perfektno i to josh traje. i to ne u kontekstu novca i tehnogije, nego

• Dobro je, za sada, ode jutros na posao. Btw, pacijentkinja je preživela, ne napisah to sinoć...

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

TOZOVAC USPEO DA POBEDI KORONU SA 85 GODINA! Zvezda narodne muzike Predrag Živković Tozovac (85) pobedio je korona virus i uskoro će biti pušten kući. Tozovac je početkom marta primljen

Posted Images

Na Surbatovica sam mislio.

On 24.6.2020. at 2:23, Lezilebovich said:

kako to moze da se zna ? 

Naravno da ne moze, ali postoji nesto sto se zove verovatnoca.

Eto, da budem precizniji: "aman-zaman, nisu su se verovatno zarazili na turniru nego mnogo verovatnije na zuraji, ali to ne sme da se kaze. "

:D

• Author

A zasto ne sme da se kaze? Koja je fora sa zurkom?

Just now, omiljeni said:

A zasto ne sme da se kaze? Koja je fora sa zurkom?

Kontekst je bio Djokovicevo saopstenje.

Nece Djokovic u saopstenju da kaze: zarazili smo se na zurci.

Pa neće on, ali u svetskim medijima je fokus velikim delom na tome. Odigrano je već nekoliko egzibicionih teniskih turnira, neki su upravo u toku, zasad nije bilo nikakvih problematičnih događanja. Moguće baš zato što igrači i igračice nisu išli na žurke. 

+ pikanje basketa 

"Pozitivan sam na Covid 19. To je rezultat koji sam danas dobio posle jucerašnjeg testiranja. U subotu pre proslave titule sam se testirao i test je pokazao da sam negativan. Međutim poslednja dva dana sam imao povišenu temperaturu i juče sam ponovo uradio test koji je pokazao da sam pozitivan. Nalazim se kod kuće, osećam se bolje i danas nemam temperaturu. Nadam se da će za par dana sve biti u redu", rekao je Terzić

Edited by Milosh76

A Terza smradina može da rabi testove kako mu se ćefne, pošto je jel'te esencijalna osoba za ovu državu, dok običan narod ne može prismrdeti testiranju čak i ako želi da plati.

Jebena klijentelistička država

Bukvalno da ti se život zgadi...Žgadija...

Ivanisevic pozitivan iz treceg pokusaja

Ima li ko negativan?:sad:

2 hours ago, Milosh76 said:

"Pozitivan sam na Covid 19. To je rezultat koji sam danas dobio posle jucerašnjeg testiranja. U subotu pre proslave titule sam se testirao i test je pokazao da sam negativan. Međutim poslednja dva dana sam imao povišenu temperaturu i juče sam ponovo uradio test koji je pokazao da sam pozitivan. Nalazim se kod kuće, osećam se bolje i danas nemam temperaturu. Nadam se da će za par dana sve biti u redu", rekao je Terzić

zar taj junak nije bio vec pozitivan na pochetku korone?

i koliko tachno puta se oni testiraju, svaki put kad chuju da je neko pozitivan???

6 minutes ago, Apollo Creed said:

Ima li ko negativan?:sad:

niko anoniman.

Negativan je Donnin test :fantom:

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Background Picker
Customize Layout