Jump to content

Corona vs. celebrities

Featured Replies

44 minutes ago, Strucnjak said:

Veljko Odalovic. Celebrity u određenim kružocima

onda da se tek očekuje ekipa iz sepese-a

• Replies 3k
  • Views 358.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• shta to tachno menja na terenu? bacio je virus nanas gospod bog/zli kosooki nauchnik (ovo drugo nam godi egu), a mi smo odigrali perfektno i to josh traje. i to ne u kontekstu novca i tehnogije, nego

• Dobro je, za sada, ode jutros na posao. Btw, pacijentkinja je preživela, ne napisah to sinoć...

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

TOZOVAC USPEO DA POBEDI KORONU SA 85 GODINA! Zvezda narodne muzike Predrag Živković Tozovac (85) pobedio je korona virus i uskoro će biti pušten kući. Tozovac je početkom marta primljen

Posted Images

Zauzece najlepse krevete, lecice ih najlepse lekarke, negovati najlepse sestre, prikljucice ih na najnovije i najskuplje masine.

Meni nekako zao one sirotilje sto ceka ispred ambulanti za bris a onda rezultate po pet ili vise dana, a takodje i onih nesrecnika kojima je (upravo procitao) receno da ne dolaze na hemoterapije jer je na odeljenju registrovano COVID zariste.

Bitno je da smo imali derby, slavili titulu, pili shweps po kaficima, kladili se po kladionicama iz keca u dvojku, gledali tenis i obilazili zurke i veselja, isterivali ljude na glasacka mesta a lekare i njihovo znojenje pod skafanderima koje ce se produziti jos X meseci ko jebe.

Život ispred svega. Ili ono što potrošačka kokoška podrazumeva pod pojmom život.

Ovo su meseci u kojima se ne stidim svoje mizantropije itch.

Edited by Caligula

A sta je sa pricom da je Palma zarazen?

Za njega je jako opasno da se razboli, on je gojazan... Ako se stvarno razboleo, uf...

6 minutes ago, Milosh76 said:

Igor Jurić like this

Ko beše Šurbatović? Neko iz SPO-a? Ili SPS-a?

Just now, Arkadija said:

severna tribina, FSS, Batićeva stranka, kako god se zvala..

Neko mudo u fudbalskom savezu srbije

glavno da se večeras igra fudbal i da navijačke konjine od sreće najahuju jedni na druge. to što će za pet šest dana da se pozdravljaju sa životom i drame po medijima nema veze. najvažnije je negovati sportski duh.

šteta što nema neki vulkan da proradi pa da nas ispegla.

Just now, levi said:

severna tribina, FSS, Batićeva stranka, kako god se zvala..

Morala sam da ga guglam, rekla bih da mi je onako poznat, kroz maglu mi se pomalja njegovo lice.

3 hours ago, Milošica said:

Petković jeste.70+

Za Šurbatovića ne znam.

rođen '45.

2 hours ago, Milosh76 said:

Za takve se nađe malo plazme.

Petković na respiratoru

16 hours ago, djordje geprat said:

rođen '45.

nije to taj.

Petković je '45, Šurbatović '68