Jump to content

Corona vs. celebrities

Featured Replies

Dragan Pantelic, poznati golman radnickog i repstacije

• Replies 3k
  • Views 358.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• shta to tachno menja na terenu? bacio je virus nanas gospod bog/zli kosooki nauchnik (ovo drugo nam godi egu), a mi smo odigrali perfektno i to josh traje. i to ne u kontekstu novca i tehnogije, nego

• Dobro je, za sada, ode jutros na posao. Btw, pacijentkinja je preživela, ne napisah to sinoć...

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

TOZOVAC USPEO DA POBEDI KORONU SA 85 GODINA! Zvezda narodne muzike Predrag Živković Tozovac (85) pobedio je korona virus i uskoro će biti pušten kući. Tozovac je početkom marta primljen

Posted Images

Admiral flote Branko Mamula. Punih 100 godina je imao.

5 minutes ago, Kampokei said:

Taj je bio živ do sada? Jbt, bio je mator kada sam ja bila klinka.

10 minutes ago, Kampokei said:

Bas baksuz, gde na koronu da naleti.  Gde su i sta rade Stane Dolanc i Mika Spiljak?

Edited by lo zingaro

11 minutes ago, lo zingaro said:

Bas baksuz, gde na koronu da naleti.  Gde su i sta rade Stane Dolanc i Mika Spiljak?

Isto sam pomislio. Svasta je prevalio u zivotu, i onda kovid. Posast, sta reci.

Edited by Kampokei

Juce nasao neku knjigu o koci i pogledam i autor je jos ziv. Dusan ckrebic. Sad je veliki pravoslavac , dobitnik ordena spc. [emoji23]

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

3 hours ago, MocaVukotic said:

Dragan Pantelic, poznati golman radnickog i repstacije

Jedan od sportskih heroja iz detinjstva.

Čitam sada da je branio svega 19 utakmica za reprezentaciju, što mi se čini malo. Valjda je do konkurencije i ipak nešto manjeg broja takmičenja. 

Dragan Pantelic - Jugoslavija - España 82 World Cup sticker 312

RIP

2 hours ago, munze said:

Juce nasao neku knjigu o koci i pogledam i autor je jos ziv. Dusan ckrebic. Sad je veliki pravoslavac , dobitnik ordena spc. emoji23.png

Kad smo već kod ovih metuzalema, moja keva i žena gledaju seriju o Titu i Jovanki na RTS-u, i tu gostuje general Ivan Mišković koji je valjda bio načelnik Vojne obaveštajne kad su smenjivali Rankovića 1966. godine, ima deda 101 godinu...

Čak se priča da i dalje vedri i oblači obaveštajnim strukturama. Njegova je poslednja.

Edited by Milošica

2 hours ago, Arkadija said:

Taj je bio živ do sada? Jbt, bio je mator kada sam ja bila klinka.

Na tu temu ima ova fejs grupa :lolol:

https://m.facebook.com/100063901622941/

2 hours ago, munze said:

Juce nasao neku knjigu o koci i pogledam i autor je jos ziv. Dusan ckrebic. Sad je veliki pravoslavac , dobitnik ordena spc. emoji23.png

Taj Dušan Čkrebić je veliko djubre, sećam se kad je tamo negde '87 na radiju napadao Dušana Dragosavca, kao "Dušan Dragosavac je i ranije istupao sa neprihvatljivim stavovima..."

A sve samo zato što ovaj nije hteo da podrži Miloševića...

10 minutes ago, Milošica said:

Čak se priča da i dalje vedri i oblači obaveštajnim strukturama. Njegova je poslednja.

Nije ni čudo što su nam obaveštajne strukture goli penis na električnom trotinetu, kad njima vedri i ioblači 1 neupokojeni vampir. Pu! :puke:

14 minutes ago, Tsai said:

Na tu temu ima ova fejs grupa :lolol:

https://m.facebook.com/100063901622941/

Je l' ostao na tom Fejsbuku neko mladji od 50 godina :fantom:

Background Picker
Customize Layout