October 20, 20213 yr 5 minutes ago, Kampokei said: Admiral flote Branko Mamula. Punih 100 godina je imao. Taj je bio živ do sada? Jbt, bio je mator kada sam ja bila klinka.
October 20, 20213 yr 10 minutes ago, Kampokei said: Admiral flote Branko Mamula. Punih 100 godina je imao. Bas baksuz, gde na koronu da naleti. Gde su i sta rade Stane Dolanc i Mika Spiljak? Edited October 20, 20213 yr by lo zingaro
October 20, 20213 yr 11 minutes ago, lo zingaro said: Bas baksuz, gde na koronu da naleti. Gde su i sta rade Stane Dolanc i Mika Spiljak? Isto sam pomislio. Svasta je prevalio u zivotu, i onda kovid. Posast, sta reci. Edited October 20, 20213 yr by Kampokei
October 20, 20213 yr Bas baksuz, gde na koronu da naleti. Gde su i sta rade Stane Dolanc i Mika Spiljak?Juce nasao neku knjigu o koci i pogledam i autor je jos ziv. Dusan ckrebic. Sad je veliki pravoslavac , dobitnik ordena spc. [emoji23]Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
October 20, 20213 yr Mamula je letos (Dan državnosti CG) bio odlikovan: https://www.bokanews.me/featured/urucen-orden-crnogorske-zastave-prvog-stepena-admiralu-branku-mamuli/
October 20, 20213 yr 3 hours ago, MocaVukotic said: Dragan Pantelic, poznati golman radnickog i repstacije Jedan od sportskih heroja iz detinjstva. Čitam sada da je branio svega 19 utakmica za reprezentaciju, što mi se čini malo. Valjda je do konkurencije i ipak nešto manjeg broja takmičenja.
October 20, 20213 yr 2 hours ago, munze said: Juce nasao neku knjigu o koci i pogledam i autor je jos ziv. Dusan ckrebic. Sad je veliki pravoslavac , dobitnik ordena spc. Послато са SM-J530F помоћу Тапатока Kad smo već kod ovih metuzalema, moja keva i žena gledaju seriju o Titu i Jovanki na RTS-u, i tu gostuje general Ivan Mišković koji je valjda bio načelnik Vojne obaveštajne kad su smenjivali Rankovića 1966. godine, ima deda 101 godinu...
October 20, 20213 yr Čak se priča da i dalje vedri i oblači obaveštajnim strukturama. Njegova je poslednja. Edited October 20, 20213 yr by Milošica
October 20, 20213 yr 2 hours ago, Arkadija said: Taj je bio živ do sada? Jbt, bio je mator kada sam ja bila klinka. Na tu temu ima ova fejs grupa https://m.facebook.com/100063901622941/
October 20, 20213 yr 2 hours ago, munze said: Juce nasao neku knjigu o koci i pogledam i autor je jos ziv. Dusan ckrebic. Sad je veliki pravoslavac , dobitnik ordena spc. Послато са SM-J530F помоћу Тапатока Taj Dušan Čkrebić je veliko djubre, sećam se kad je tamo negde '87 na radiju napadao Dušana Dragosavca, kao "Dušan Dragosavac je i ranije istupao sa neprihvatljivim stavovima..." A sve samo zato što ovaj nije hteo da podrži Miloševića...
October 20, 20213 yr 10 minutes ago, Milošica said: Čak se priča da i dalje vedri i oblači obaveštajnim strukturama. Njegova je poslednja. Nije ni čudo što su nam obaveštajne strukture goli penis na električnom trotinetu, kad njima vedri i ioblači 1 neupokojeni vampir. Pu!
October 20, 20213 yr 14 minutes ago, Tsai said: Na tu temu ima ova fejs grupa https://m.facebook.com/100063901622941/ Je l' ostao na tom Fejsbuku neko mladji od 50 godina