Jump to content

Corona vs. celebrities

Featured Replies

Ode Tasovac, nisam znala da je 55 godina. Mlad

• Replies 3k
  • Views 358.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• shta to tachno menja na terenu? bacio je virus nanas gospod bog/zli kosooki nauchnik (ovo drugo nam godi egu), a mi smo odigrali perfektno i to josh traje. i to ne u kontekstu novca i tehnogije, nego

• Dobro je, za sada, ode jutros na posao. Btw, pacijentkinja je preživela, ne napisah to sinoć...

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

TOZOVAC USPEO DA POBEDI KORONU SA 85 GODINA! Zvezda narodne muzike Predrag Živković Tozovac (85) pobedio je korona virus i uskoro će biti pušten kući. Tozovac je početkom marta primljen

Posted Images

Pa nije od korone.

Ne secam se najbolje, nije li on prelazao koronu prosle godine?

Zna li se uzrok smrti mu?

5 hours ago, salerokada said:

Pa nije od korone.

Prosle godine je prelezao, puno ljudi imaju srcane probleme posle korone. Izuzetno zajebana stvar,

Ljudi vakcinišite se

33 minutes ago, Rowanoke said:

Prosle godine je prelezao, puno ljudi imaju srcane probleme posle korone. Izuzetno zajebana stvar,

Ljudi vakcinišite se

Pa ni to ne znamo da li je povezano.
A i bio je vakcinisan.

Direktor Beogradske filharmonije Ivan Tasovac sinoć je oko 21 sat preminuo iznenada, u svom domu, u 55. godini. Njegova smrt šokirala je javnost, ali i pokrenula brojne spekulacije na društvenim mrežama, gde su se pojavili komentari da je Tasovac preminuo od posledica korona virusa, da nije bio vakcinisan, da je imao komplikacije i slično.
Da sve to nije istina dokazuje činjenica da je Ivan bio i vakcinisan, i da je preležao korona virus.
...

Naime, Tasovac je gostovao 15. marta na K1 televiziji u emisiji Uranak, kod Jovane Joksimović, gde je rekao da je nakon prve doze Sinofarm vakcine preležao koronu.

- Od samog početka pandemije zaista sam neko ko se najstriktnije držao svih mera zaštite. Naprosto je bio sticaj okolnosti da je bebisiterka, koja je došla na razgovor zbog bebe, provela sa nama dva sata u razgovoru, i bukvalno javila posle dva dana da je ona dobila koronu. Ali Bogu hvala, imali smo relativno blage simptome u odnosu na ono kako imaju neki drugi, tako da smo se uspešno svi oporavili - rekao je Ivan.

@salerokada

To što je bio vakcinisan ne znači da mu prethodno preležana Korona nije mogla napraviti probleme.

Naravno, možda se uopšte ne radi o tome.

Ubila ga savest....not :fantom:

ama imao je tumor kicme, negde sam naleteo da pise da je pricao da je slucajno na basketu to otkrio

Pa nije od tumora ako mu je iznenada pozlilo.

ama, 1 manje njihov, kakve veze ima od cega...

keep `em coming :fur:

Edited by jorma shparga

21 minutes ago, mraki said:

Pa nije od tumora ako mu je iznenada pozlilo.

ma napisao sam u smislu da mu je to bila primarna bolest, jer se povela prica dal su posledice kovida

ne znam od cega je umro

53 minutes ago, jorma shparga said:

ama, 1 manje njihov, kakve veze ima od cega...

keep `em coming :fur:

Još slabo i umiru, koliko ih ima skakavaca. Najbolju stopu preživljavanja korone imaju naprdnjaci :vesala:

Umro je od brige za predsednikom, koji se mnogo nasekirao oko tablica.

Koliko znam, Kovod Korona napada ACE2 senzore na celija,

Neka me neko strucniji ispravi

Te celije su na krvnim sudovima i cirkularnom sistemu izuzetno prisutne

Ukoliko imas koronu posle kovid oporavak moze dugo da traje,

Kovid nije prehlada

6 minutes ago, Rowanoke said:

Ukoliko imas koronu posle kovid

najgora kombinacija

Background Picker
Customize Layout