September 23, 20213 yr Ja sam imao slučaj kuma antivaxera (ono pre korone) kad su deca u pitanju, pisao sam ovde.E njegova žena se nije mnogo raspravljala sa njim, sačekala da ode na neki put od jedno nedelju dana pokupila decu i boc!I rekla mu:Ja obavih a ti sad vrišti do sutra! ... Shiit has hit the fan
September 23, 20213 yr edip.i shta smo rekli, sad sam ispustila, jel jeste vaga za tachno merenje?sent from novi mnogo jak bubamoto.Jeste gospo, ne citas
September 23, 20213 yr Šta radiš večeras, epizoda Kravata obavezna, N.Nenadović u liku nesretnika koga zovu Švaba, upoznaje se sa ribom na ulici: - ja sam Švaba - grozno - a je l se mi znamo od negde ranije? - ne bih rekla - gde ručaš? - molim? - GDE RUČAŠ? - kod kuće - pa odatle se znamo! I ja ručam kod kuće. Zauvek smešno :( Sećam se da je vodio i onu tv igru za decu gde otvaraš polja pa pogađaš koja životinja se krije iza polja.
September 23, 20213 yr 5 minutes ago, Frank Pembleton said: Ja sam imao slučaj kuma antivaxera (ono pre korone) kad su deca u pitanju, pisao sam ovde. E njegova žena se nije mnogo raspravljala sa njim, sačekala da ode na neki put od jedno nedelju dana pokupila decu i boc! I rekla mu: Ja obavih a ti sad vrišti do sutra To je to. Ko hoce nadje nacin, ko nece nadje izgovor.
September 23, 20213 yr 6 hours ago, kud u maglu Simoviću said: plakao sam kao kiša kad je poginuo u otpisanima Iso, pa ti ubi dete :(
September 23, 20213 yr Author 4 minutes ago, maheem said: Sećam se da je vodio i onu tv igru za decu gde otvaraš polja pa pogađaš koja životinja se krije iza polja. Zooteka. meni ta emisija prva asocijacija na čoveka. zauvek ću se sećati špice kojom su najaviljivali rubriku kviz, najpre voditelj kaže nešto tipa sad ide naša rubrika kviz, pa svi klinci uglas ponove kviiiiz, a onda jedno dete sa najpiskutavijim glasom na svetu zakasni 2 sekunda za svima i samostalno se prodere KVIIIIIIZ emisiju sa video igricama mi je bila odvratna. taj odvratni vajb rane faze pinka me je skroz odbijao, iako sam obožavao da igram te sega igrice.
September 23, 20213 yr Jeste gospo, ne citas pa ja i tvrdim da ne chitam.generacijski znachi, nekom vaga nekom sega. shteta choveka sent from novi mnogo jak bubamoto.
September 23, 20213 yr Koncept emisije sa Segom je bio odlican jer su igrice igrali klinci, koji jedini zapravo i treba/znaju da ih igraju. Prakticno, Twitch pre Twitcha sa Nenadovim super zanimljivim i vedrim komentarom.
September 23, 20213 yr A to na temu supružnika, moji kumovi niks vakcina, ono, nisu avaxi ali eto mrz'me...neću eto baš.... Poslodavac kumu uslovio vakcinom za dalji rad...i bi boc...i kuma i solidarno kum, ako ginu da ginu zajedno.
September 25, 20213 yr Quote Ministarka privrede Anđelka Atanasković nalazi se na bolničkom lečenju zbog zaraze koronavirusom, saznaje Kurir. Ministarka je pre osam dana smeštena u bolnicu. - Atanaskovićeva je u bolnici već osam dana, biće to sve u redu - kratko je naveo izvor našeg lista iz Vlade. kurir.rs/vesti/politika/3774747/korona-u-vladi-ministarka-privrede-u-bolnici-zarazena-kovidom-19?utm_medium=Social&utm_source=Twitter#Echobox=1632579095