September 13, 20213 yr Baš tuga, toliko doprineo miru i pomirenju na ovim prostorima, i sad jedna korona da ga savlada...
September 13, 20213 yr Popular Post 2 hours ago, Jeremija said: Baš tuga, toliko doprineo miru i pomirenju na ovim prostorima, i sad jedna korona da ga savlada... I to bas u cvetu starosti. Ja bih za svaki slucaj potvrdio glogovim kocem.
September 14, 20213 yr vladimir vladimirovič putin u samoizolaciji zbog kontakta sa covid personom Edited September 14, 20213 yr by kud u maglu Simoviću
September 14, 20213 yr 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: vladimir vladimirovič putin u izolaciji prvo baba malaksava, sad on, na kraju ce ovaj nas zvalavi da zavlada svetom
September 14, 20213 yr Ona je imala i neke teške zdravstvene probleme i ranije valjda... ... Shiit has hit the fan
September 14, 20213 yr Da, bori se sa nekim karcinomom i koliko sam shvatio po tvitovima njenog sina, nije baš dobro i bez ovoga.
September 19, 20213 yr Tekstopisac Marina Tucaković preminula je danas, potvrdio je za Nova.rs njen sin Milan Laća Radulović. Marina Tucaković se godinama bori sa karcinomom dojke. Pre nekoliko dana joj je dijagnostifikovan i koronavirus, zbog čega je bila hospitalizovana u KBC Dragiše Mišović.
September 20, 20213 yr Quote “I’m two-shots Rock, that’s what they call me,” the comic-actor said, before specifying he received the Johnson & Johnson vaccine, which is a single-dose jab. “That’s the food stamps of vaccines,” Rock joked of his J&J shot. https://www.hollywoodreporter.com/tv/tv-news/chris-rock-covid-vaccination-1234955701/
September 21, 20213 yr Quote Sloboda Mićalović (40) pozitivna je na korona virus, zbog čega je 19. septembra prekinuto snimanje serije "Tajne vinove loze", saznaje Telegraf Jetset. Kako priča naš izvor, snimanje je pauzirano dok svi članovi ekipe ne budu testirani. To je obavljeno, a kako nezvanično saznajemo - svi su negativni. Glumica je, inače, primila i treću dozu vakcine protiv korona virusa. Vakcinisala se ruskom vakcinom Sputnjik V. telegraf.rs/jetset/vesti-jetset/3393206-sloboda-micalovic-pozitivna-na-korona-virus-glumica-je-primila-i-3-dozu-vakcine?utm_source=timeline&utm_medium=najnovije&utm_campaign=timeline&utm_content=ostalo