Jump to content

Corona vs. celebrities

Featured Replies

izgleda da se zarazio na snimanju Ćirilice, može da bude kolateralne koristi 

• Replies 3k
  • Views 358.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• shta to tachno menja na terenu? bacio je virus nanas gospod bog/zli kosooki nauchnik (ovo drugo nam godi egu), a mi smo odigrali perfektno i to josh traje. i to ne u kontekstu novca i tehnogije, nego

• Dobro je, za sada, ode jutros na posao. Btw, pacijentkinja je preživela, ne napisah to sinoć...

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

TOZOVAC USPEO DA POBEDI KORONU SA 85 GODINA! Zvezda narodne muzike Predrag Živković Tozovac (85) pobedio je korona virus i uskoro će biti pušten kući. Tozovac je početkom marta primljen

Posted Images

taj idiot je vakcinisan, verujem

ovamo pušta razne ludake po svojoj govnoviziji, ali ume taj sebe da čuva, bez brige

3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

milomir?

Da.

Primio dve doze kineza.

- Pre dva dana sam uradio antigenski test, juče sam uradio PCR test i snimio pluća, sada sam išao kod doktora Stevanovića, diretkora infektive klinike, koji mi je dao lekove koji prekidaju virus - rekao je Marić.

- Nisam osećao nikakve simptome, došao sam kući umoran od "Ćirilice" i kada sam se probudio žena je pozvala doktora i urađen je antigenski test koji je bio pozitivan - rekao je Milomir.

da nije bio Seselj kod njega skoro  :naughty:

ako vec treba da se prazni septicka da se obavi sve iz jednog dolaska cisterne !

Ma jok, oni se uredno vakcinišu, idu lično kod načelnika koji imaju lekove koji prekidaju virus:vesala2: i ostavljaju antivakcinašenje plebsu.

• Popular Post
2 hours ago, Milosh76 said:

- Pre dva dana sam uradio antigenski test, juče sam uradio PCR test i snimio pluća, sada sam išao kod doktora Stevanovića, diretkora infektive klinike, koji mi je dao lekove koji prekidaju virus - rekao je Marić.

kakav "Ja bogata-ti govno" momenat.

izgleda da se zarazio na snimanju Ćirilice, može da bude kolateralne koristi 
Ma bre tamo na hepiju je takva gungula da je čudo kako nisu svi popadali....

... Shiit has hit the fan

1 hour ago, Frank Pembleton said:

Ma bre tamo na hepiju je takva gungula da je čudo kako nisu svi popadali....

Odakle vi, gospodine, znate kako je na Hepiju ?

3 minutes ago, SNARC said:

Huh (Because he's happy)
Clap along if you feel like a room without a roof

Just now, nisam ja said:

Huh (Because he's happy)
Clap along if you feel like a room without a roof

Ako bi nekome valjalo da pjeva to neprestano, to je ovaj gospodin u svakodnevnom sukobu s' Tit..ovaj, kloakom.

Jbga, sticajem nesretnih okolnosti...

Borislav Jovic aka Zli Starac

edit: umro

Edited by pantelia

eto vidis

Background Picker
Customize Layout