Jump to content

Corona vs. celebrities

Featured Replies

atanasije zahumsko hercegovacki kaput

• Replies 3k
  • Views 358.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• shta to tachno menja na terenu? bacio je virus nanas gospod bog/zli kosooki nauchnik (ovo drugo nam godi egu), a mi smo odigrali perfektno i to josh traje. i to ne u kontekstu novca i tehnogije, nego

• Dobro je, za sada, ode jutros na posao. Btw, pacijentkinja je preživela, ne napisah to sinoć...

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

TOZOVAC USPEO DA POBEDI KORONU SA 85 GODINA! Zvezda narodne muzike Predrag Živković Tozovac (85) pobedio je korona virus i uskoro će biti pušten kući. Tozovac je početkom marta primljen

Posted Images

jbt, poslednji nek ugasi svecu

Covek bi pomislio, bradonje ce se opametiti posle Riste i Irineja, ali jok..

Predrag Živković Tozovac primljen je danas u KBC "Dragiša Mišović" zbog zdravstvenih problema.

Tozovac je imao ozbiljne probleme s plućima koji su posledica korona virusa, zbog čega je na kiseoniku prema proceni lekara.

Pevač je u bolnicu dovezen sa obostranom upalom pluća, otkriva izvor blizak njemu.

" Kad je stigao, lekari nisu imali dobre prognoze i sada su mu nalazi veoma loši. Krvna slika je baš loša, a na kiseoniku je od kada je došao", ispričao je prijatelj legendarnog pevača.

"Lekari čine sve kako ga ne bi već sutra stavili na respirator, ali je stanje veoma ozbiljno. U toku noći će pratiti njegovo stanje i odluku o tome da li će ga staviti na respirator doneće ujutru", dodao je izvor.

Mijač u bolnici.

gde si to video?

Nigde, javila mi drugarica. On i brat, kaže.

Je li izasao Dragoljub Djuricic?

A Rambo?

rambo je izasao valjda, oglasio se cak, djuricic mislim da nije jos

rambo nije ni bio u bolnici, demantovao

Evo napisao je ovde da je bio na Infektivnoj Klinici:
https://ramboamadeus.com/

Preminuo Sanja Ilić

Da li je još negde na svertu ovoliko poznatih ličnosti umrlo od korone?

• Popular Post
Da li je još negde na svertu ovoliko poznatih ličnosti umrlo od korone?
ne verujem. ovde se izgleda bash ulagalo u neopstanak.

opet, smrtnost poznatih i nepoznatih je verovatno uskladjena i srazmerna, samo nepoznati ne interesuju nikog...

sent from bubamoto

Background Picker
Customize Layout