Jump to content

Corona vs. celebrities

Featured Replies

Балонијада није била ППП - то је било у време Форума Б92. Ми постојимо од октобра 2007...

• Replies 3k
  • Views 358.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• shta to tachno menja na terenu? bacio je virus nanas gospod bog/zli kosooki nauchnik (ovo drugo nam godi egu), a mi smo odigrali perfektno i to josh traje. i to ne u kontekstu novca i tehnogije, nego

• Dobro je, za sada, ode jutros na posao. Btw, pacijentkinja je preživela, ne napisah to sinoć...

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

TOZOVAC USPEO DA POBEDI KORONU SA 85 GODINA! Zvezda narodne muzike Predrag Živković Tozovac (85) pobedio je korona virus i uskoro će biti pušten kući. Tozovac je početkom marta primljen

Posted Images

Sta je balonijada?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

3 minutes ago, Moća said:

Sta je balonijada?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Slavljenje smrti Slobodana Milosevica balonijadom na Kalemegdanu i cituljom Mileta Curcica.

Edited by Budja

kad je sloba umro, pa su ljudi pustali balone.

ETNA - Prvi elektronski časopis za satiru - Dodatak - Svedok vremena

dobro, te dve stvari ne mogu bas da se porede, ne?

Jedva sam povezala o cemu uopste pricate, donekle doduse. Neko se veselio sto ubijena neka pevacica, u cvetu mladosti? Svasta. Opet kakve veze ima, ajd sa ovim ispod one lipe, nego sa ovom temom, to jos nisam ukacila?

3 minutes ago, Jumanji said:

Jedva sam povezala o cemu uopste pricate, donekle doduse. Neko se veselio sto ubijena neka pevacica, u cvetu mladosti? Svasta. Opet kakve veze ima, ajd sa ovim ispod one lipe, nego sa ovom temom, to jos nisam ukacila?

Neki bi da se vesele kad Maja, Čeda ili tako neki završe od korone... Pa se razmišlja o moralu i etici u datoj situaciji, kao što se o tome pričalo kada je Ksenija ubijena, jer su neki iimali isto poriv da se provesele...

Bilo interesantno u tom trenutku, isčitao sam danas opet topik...

Neki bi da se vesele kad Maja, Čeda ili tako neki završe od korone... Pa se razmišlja o moralu i etici u datoj situaciji, kao što se o tome pričalo kada je Ksenija ubijena, jer su neki iimali isto poriv da se provesele...

Aaaa taj deo sam propustila. Fala na pojasnjenju.

umro tata Branko Stefanović?

da ga nije  lečio dr Zlatibor 

Edited by levi

6 minutes ago, levi said:

umro tata Branko Stefanović?

da ga nije  lečio dr Zlatibor 

Od covida?

Just now, Filozof manijak said:

Od covida?

da

1 minute ago, Filozof manijak said:

Od covida?

Od proslave..na koju je Nesa kasnije dosao.

Bar je video sveta poslednjih godina.

Ovo je valjda dovoljan znak za svakoga, da ti protiv korone ni sve pare ovogt sveta ne mogu pomoći. Pošto takav svet ima neprijatan običaj da smatra da sve ima cenu.

10 hours ago, radisa said:

Ko bi se to radovao da Čeda umre od korone? 

Background Picker
Customize Layout