July 5, 20204 yr Балонијада није била ППП - то је било у време Форума Б92. Ми постојимо од октобра 2007...
July 5, 20204 yr 3 minutes ago, Moća said: Sta je balonijada? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Slavljenje smrti Slobodana Milosevica balonijadom na Kalemegdanu i cituljom Mileta Curcica. Edited July 5, 20204 yr by Budja
July 5, 20204 yr Jedva sam povezala o cemu uopste pricate, donekle doduse. Neko se veselio sto ubijena neka pevacica, u cvetu mladosti? Svasta. Opet kakve veze ima, ajd sa ovim ispod one lipe, nego sa ovom temom, to jos nisam ukacila?
July 5, 20204 yr 3 minutes ago, Jumanji said: Jedva sam povezala o cemu uopste pricate, donekle doduse. Neko se veselio sto ubijena neka pevacica, u cvetu mladosti? Svasta. Opet kakve veze ima, ajd sa ovim ispod one lipe, nego sa ovom temom, to jos nisam ukacila? Neki bi da se vesele kad Maja, Čeda ili tako neki završe od korone... Pa se razmišlja o moralu i etici u datoj situaciji, kao što se o tome pričalo kada je Ksenija ubijena, jer su neki iimali isto poriv da se provesele... Bilo interesantno u tom trenutku, isčitao sam danas opet topik...
July 6, 20204 yr Neki bi da se vesele kad Maja, Čeda ili tako neki završe od korone... Pa se razmišlja o moralu i etici u datoj situaciji, kao što se o tome pričalo kada je Ksenija ubijena, jer su neki iimali isto poriv da se provesele... Bilo interesantno u tom trenutku, isčitao sam danas opet topik...Aaaa taj deo sam propustila. Fala na pojasnjenju.
July 6, 20204 yr umro tata Branko Stefanović? da ga nije lečio dr Zlatibor Edited July 6, 20204 yr by levi
July 6, 20204 yr 6 minutes ago, levi said: umro tata Branko Stefanović? da ga nije lečio dr Zlatibor Od covida?
July 6, 20204 yr 1 minute ago, Filozof manijak said: Od covida? Od proslave..na koju je Nesa kasnije dosao. Bar je video sveta poslednjih godina.
July 6, 20204 yr Ovo je valjda dovoljan znak za svakoga, da ti protiv korone ni sve pare ovogt sveta ne mogu pomoći. Pošto takav svet ima neprijatan običaj da smatra da sve ima cenu.
July 6, 20204 yr 10 hours ago, radisa said: Neki bi da se vesele kad Maja, Čeda ili tako neki završe od korone... Pa se razmišlja o moralu i etici u datoj situaciji, kao što se o tome pričalo kada je Ksenija ubijena, jer su neki iimali isto poriv da se provesele... Bilo interesantno u tom trenutku, isčitao sam danas opet topik... Ko bi se to radovao da Čeda umre od korone?