April 2, 20205 yr 8 hours ago, Skyhighatrist said: Prošli tjedan su sprdali gradonačelnika Čakovca: Kad ono, sistem proradio za manje od 7 dana: ¯\_(ツ)_/¯ Meni u startu nije bila jasna ta sprdnja, tj. postala je kad sam shvatio da u članku napadno piše 'SDP gradonačelnik'.
April 3, 20205 yr razumem bubin naslov, shvatila sve, ali džaba, nešto me vuče na elementarno btw, za one koji ne znaju, za ovo ide onaj kvasac
April 3, 20205 yr Danas ne kuvam, Deki Ćevap radi dostavu. Sastavio i stomakliju i dva piva, sad samo uzdišem.
April 3, 20205 yr nabavio sam svezi kvasac, a secam se da ste nesto pominjali oko cuvanja. koliko dugo moze da se cuva u frizideru i da li moze da se zamrzne u zamrzivacu?
April 3, 20205 yr nabavio sam svezi kvasac, a secam se da ste nesto pominjali oko cuvanja. koliko dugo moze da se cuva u frizideru i da li moze da se zamrzne u zamrzivacu? U frizideru dokle mu je rok trajanja, pise na njemu, a u zamrzivacu do 6 meseci, ali meni je "uginuo" jednom mnogo pre. Mmm @dùda domaci lebac, ovo sa nekim integralnim brasnom? Prave mi se princes krofne [emoji7] mislim jedu mi se, a onda se setim ...jajaa :( Najvise trosim jaja i rernu za pecenje, mislim struju. Ne secam se kada sam je ovoliko izrabljivala u kontinuitetu. Danas belo pilece iz mlacenice (casa mleka + kasika limunovog soka/belog sirceta), uvaljano u prezle, parmezan i dimljenu papriku, peceno u rerni, sa kari sosom.Bice i salata od mladog kupusa i rukole.
April 3, 20205 yr 2 minutes ago, Jumanji said: Danas belo pilece iz mlacenice (casa mleka + kasika limunovog soka/belog sirceta), uvaljano u prezle, parmezan i dimljenu papriku, peceno u rerni Deder, razradi ovo malo, ne bilo ti teško. Posebno deo sa mlaćenicom. Thnx
April 3, 20205 yr E, a sada malo o online pijacama, narudžinama i ostalim vratolomijama dovijanja.Ovo sam prikupila:1. Kod njih na fb strani imate svasta, i neke druge ponude https://www.facebook.com/groups/258042968536494/2. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScYHH29JdsZwL6xUOR8be-vcLySdHiQnkMK6g0G4IPNiKv_NA/viewform?fbclid=IwAR3VrgH-m2bq1JtUw0NpYs7Jpx7R4uPt4uvfJAkphCjscm1CHf1atjKt8sQ3. https://www.gajbica.rs/
April 3, 20205 yr Odličan je Deki, meni bolji od Cice, Drame, Waltera i Savčića. Edited April 3, 20205 yr by napadaj
April 3, 20205 yr 35 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: nabavio sam svezi kvasac, a secam se da ste nesto pominjali oko cuvanja. koliko dugo moze da se cuva u frizideru i da li moze da se zamrzne u zamrzivacu? oko 20 dana u frižideru šest meseci u zamrzivaču
April 3, 20205 yr Deder, razradi ovo malo, ne bilo ti teško. Posebno deo sa mlaćenicom. Thnx [emoji4]U 240ml mleka dodam kasiku limunovog soka ili belog sirceta, promesam i ostavim 10 min na sobnoj temperaturi. To je kolicina za celo belo, bez kozice. Moze i jogurt, ali postoji razlika, bolje je sa mlekom i kiselinom.Ostavim na sat-dva u frizideru, moze i na sobnoj ako nije mnogo toplo.Pomesam prezle (najbolje su sveze od sredine hleba, isitnim ih sitno u secku, ali nisam imala ovog puta), dodam narendan parmezan i zacine po ukusu: so, biber i dimljenu papriku. Sve kolicine su odokativne.Viljuskom vadim belo, koje sam presekla na 2 polovine ocistila od onih zilica i masnice (ako ih ima), dobro ocedim, uvaljam sa svih strana u smesu prezli, poredjam po plehu, par kapi ulja na svaku polovinu i ispecem u prethodno zagrejanoj rerni. I to je to. Brzo se sprema i jako je socno.
April 3, 20205 yr Danas ne kuvam, Deki Ćevap radi dostavu. Sastavio i stomakliju i dva piva, sad samo uzdišem. Još gledam sliku i mislim se kako napravi gurmansku da je ista kao kod Dekija On topic umislio da su mi ostale speltine kore za pitu, ispostavilo se da su ostale kore za lazanje pa je pala improvizacija. Mešani kozij-kravlji sir, bio preslan pa sam ga razblažio sa jogurtom, propržio paradajz sa lukom i sve to pomešao sa delezovim pestom. Ispalo odlično, stukosmo već preko pola pleha.Sent from my H3213 using Tapatalk
April 3, 20205 yr On 2.4.2020. at 7:25, Skyhighatrist said: Kaže Vesić prebacuju na onlajn + dostava. Uskoro na bgpijace.rs Čuo u redu ispred prodavnice da se na fejsu već diluje povrće iz bašti... Rešio Vesara problem: Quote САЧУВАЈМО НАШЕ МАЛЕ ПОЉОПРИВРЕДНЕ ПРОИЗВОЂАЧЕ САЧУВАЈМО БЕОГРАДСКЕ ПИЈАЦЕ ЈКП „Градске пијаце“ у циљу помоћи грађанима и малим пољопривредним произвођачима, покрећу нови начин снабдевања суграђана. Evo vam telefoni, pa ih zovite