April 16, 20205 yr 28 minutes ago, gospa buba said: shto tako rano? koja vrsta raspusta? mene to ne odgovara. ja ni ne znam shta mi odgovara. sent from bubamoto vrsta raspusta prava kaže išli smo i subotama, a i neje bilo prolećnog raspusta pa se nakupilo taman da se do 1.6. zaključe ocene i ende
April 16, 20205 yr vrsta raspusta prava kaže išli smo i subotama, a i neje bilo prolećnog raspusta pa se nakupilo taman da se do 1.6. zaključe ocene i endebulshit. u stvari ima druga rech. kampanja. sent from bubamoto
April 18, 20205 yr https://pitchwise.net/2020/04/08/besplatne-drustvene-igre-protiv-dosade-u-izolaciji/ ima super igara za probati. preporučujem za klince, moji su odlepili: - https://print-and-play.asmodee.fun/files/concept-kids/ck_animals_print_and_play_en.pdf - https://print-and-play.asmodee.fun/files/combo/combo_color_pnp_en.pdf
April 20, 20205 yr naš kućni projekat "analogizacija kompjuterskih igara" se nastavlja. ovaj put smo uzeli Asteroids kao temu. single-player igra. na hex mapi. pravila ukratko: - na početku kruga na glavnim ulaznim mestima (obeleženo sa 1-2-3-4-5-6) se pojavljuju asteroidi, po rasporedu sa male pomoćne slike. mesto ulaza se određuje bacanjem kocke. - žuti asteroidi su najveći i kreću se po 1 polje. zatim idu zeleni koji prelaze po 2. i na kraju crveni koji prelaze po 3 polja u krugu. - u svakom krugu brodić može da uradi 3 akcije, redosledom koji hoće: pomeraj unapred, rotacija od 60%, pucanje do kraja mape. - kada je pogođen žuti asteroid se raspadne na 2 zelena, zeleni se raspada na 2 crvena, dok crveni nestaje. - prilikom pogotka novi asteroidi se pojavljuju na poljima oko pogođenog opet po istom principu "1-2-3-4-5-6" pomoću bacanja kockice - ako se prilikom svog kretanja asteroidi sudare onda nestaje onaj koji je manji. i tako... deci se baš sviđa. a ja mislim da ću da pokrenem projekt na ovu temu. blog ili možda i YT kanal
April 20, 20205 yr Питање је само копирајта за игрице, око тога би требало да се распиташ ако одлучиш да се тиме бавиш комерцијално... Прича о ауторским правима пребачена на нови топик
April 20, 20205 yr shta kaze zivotati? prispavalo mi se od onog leba marka chadeza, ne vidim na ochi...sent from bubamoto
April 20, 20205 yr ništa psmetno kaže još nemamo zakon o ocenjivanju na daljinu, ali brzo će on to da reši
April 20, 20205 yr shta kaze zivotati? prispavalo mi se od onog leba marka chadeza, ne vidim na ochi...sent from bubamotoEeee tebi je bitniji 1 Chadež od Nedimovića koji je rešio taj jug Srbije! ... Shiit has hit the fan...
April 20, 20205 yr Eeee tebi je bitniji 1 Chadež od Nedimovića koji je rešio taj jug Srbije! ... Shiit has hit the fan... kad nedim bude dono kvasca, neka pricha!sent from bubamoto
April 22, 20205 yr Pukla "moja učionica", nisu obezbedili dovoljan protok i broj konekcija. E kvarcovani idiote i to ti je matura
April 22, 20205 yr Pukla "moja učionica", nisu obezbedili dovoljan protok i broj konekcija. E kvarcovani idiote i to ti je maturamogu da pitaju bozu djelica kako se to radi, on je jednom izmislio 12 servera za samo jednu noc sent from bubamoto