May 4, 20205 yr Aj sad, majka radi sve najteze stvari, ali mora neko i udarce da prima. Bitno je da sam tu. Tu sam, ne mrdam.
July 24, 20204 yr 3 minutes ago, Tihajeza said: Po pola razreda, pa ma smenu? Ili svi? Nemam pojma, nikakve dodatne pojedinosti nije naveo. Smisliće u hodu kako sve da sjebu, nema druge Quote Srednjoškolci bi u školu mogli da idu po grupama, naizmenično, na dve nedelje. Prvih 15 dana, na primer, prvi i drugi razred, potom treći i četvrti. Kada imaju nastavu na daljinu, onda imaju predavački deo, dok bi u školi imali vežbe i odgovarali", objašnjava Šarčević. On dodaje da će u narednih sedam do deset dana, kada se sve izanalizira, direktori škola dobiti modele i uputstva kako da planiraju nastavu u smislu odnosa časova obrade i utvrđivanja Edited July 24, 20204 yr by renne e: citat
April 14, 20214 yr Ovo nam je glavna zabava od nove godine. Klinci (3 i 6)u pocetku nisu bili zainteresovani ali u medjuvremenu su postali jako dobri. Sin vec izvodi trikove i zna tacno sta treba da uradi da se nepogresivo da go (moras nabaciti sa jednom rucicom na drugu pri vrhu). Kcerka je u pocetku bila bas losa i bez refleksa ali sad se i ja trebam potruditi da je pobedim. Takodje bude jos napetije kad se igra istovremeno sa svih pet lopti ili porodicno gde svako kontrolise samo jednu rucici. U svakom slucaju otplatila se igra visestruko. Sad trazim jos neki stoni fudbal ali ne onaj sa rucicama nego na federima, ali ne mogu naci nista kvalitetno pa ako neko ima neki predlog neka podeli. Edited April 14, 20214 yr by bags
April 14, 20214 yr https://www.ebay.com/itm/Football-Spring-Five-a-Side-Football-Game-Desk-Toy-Gift-Christmas-50-CM-X-36-CM-/224232187411?_trksid=p2349624.m46890.l49286 teško da će biti nešto kvalitetnije, sve je to plastika fantastika https://www.ebay.com/itm/NHL-Stanley-Cup-Hockey-Table-Game-Detroit-Red-Wings-Toronto-Maple-Leafs-/184718032999?_trksid=p2349624.m46890.l49286 hokej pak deluje kvalitetnije, mada je i cena u skladu sa tim Edited April 14, 20214 yr by kud u maglu Simoviću
April 14, 20214 yr Ima ovaj Stiga hockey jeftinije (nekih 70 eur). Secam se da sam kao klinac to kod nekoga igrao. Kad im dosadi fliper ...
April 14, 20214 yr 2 hours ago, bags said: Ovo nam je glavna zabava od nove godine. Klinci (3 i 6)u pocetku nisu bili zainteresovani ali u medjuvremenu su postali jako dobri. Sin vec izvodi trikove i zna tacno sta treba da uradi da se nepogresivo da go (moras nabaciti sa jednom rucicom na drugu pri vrhu). Kcerka je u pocetku bila bas losa i bez refleksa ali sad se i ja trebam potruditi da je pobedim. Takodje bude jos napetije kad se igra istovremeno sa svih pet lopti ili porodicno gde svako kontrolise samo jednu rucici. U svakom slucaju otplatila se igra visestruko. Sad trazim jos neki stoni fudbal ali ne onaj sa rucicama nego na federima, ali ne mogu naci nista kvalitetno pa ako neko ima neki predlog neka podeli. Šta je ovo gorpomenuto? Kak se zove ta naprava?
April 14, 20214 yr meni je hokej bio bolji od feder fudbala ako je uopšte to neki reper mislim da se @maheem hvalio da su mu klinci lepo reagovali na hokej
April 14, 20214 yr 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: meni je hokej bio bolji od feder fudbala ako je uopšte to neki reper mislim da se @maheem hvalio da su mu klinci lepo reagovali na hokej Ja se i dalje ložim da ga igram Junior svaki dan traži da igra/vežba. Kupljen u dexy.co, 5000 rsd cca. Pošto je junior premlad za njega, a hokej ne baš solidnog kvaliteta, jedna nožica je otišla k vragu pa podmećemo improvizaciju.
April 14, 20214 yr 20 minutes ago, maheem said: Šta je ovo gorpomenuto? Kak se zove ta naprava? BRIO - 34019 Pinball Challenge - U Becu se moze naci za 36 eur. Jako visok kvalitet jedno sto su mogli biti mastovitiji sa preprekama.