Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Zbog porasta broja novovobolelih u Vranju ponovo je aktivirana kovid 2 bolnica, koja je bila zatvorena krajem aprila. Primljena su od juče 52 pacijenta. Krizni štab doneo je odluku da je na javnim mestima obavezno nošenje zaštitne opreme.

Direktorka Zdravstvenog centra Ljiljana Antić kaže za RTS da su to većinom kontakti radnika dve privatne firme.

https://www.rts.rs/page/stories/sr/Коронавирус/story/3134/koronavirus-u-srbiji/3956935/kovid-bolnica-vranje.html

Plan je, čini se, bio da sve ide pod tepih, ali su naknadno skontali da je zalogaj prevelik.

Edited by vememah

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Ima li neko ovde iz Vranje?Kako je moguće da se zarazi toliki broj radnika .Danas je polovina maja,da je kraj marta pa da razumem.Zar poslodavac nije u obavezi da obezbedi zaštitna sredstva za radnike? Hoće li biti protiv vlasnika krivičnih prijava?

Ma da, prvo je teorija da neće ni biti u podacima. Onda je teorija da nisu ni hteli da objave ali eto slučajno se saznalo valjda. 

@Darko saucesce :(

@Drako saučešće.

@Drako saučešće

@Drako saučešće

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

Saučešće, Drako.

Saucesce, Drako.

Edited by ToniAdams

3 hours ago, Кристофер Лумумбо said:

nema to veze sa mitingom, ovo je vranje. 

Ceniš da nije stiglo par buseva odatle?

...

Drako, i moje saučešće.

nisu, to su bili lokalci, ovi su se zarazili u fabrici. 

saucesce Drako

Edited by mustang

@Drako

Iskreno saučešće

Šta je bilo sa pooštravanjem mera? Nešto su najavljivali da će od 18.5. morati da se nose maske i rukavice. Da li je to uvedeno? Nešto ne vidim da se danas pominje u medijima.

• Author

Ako se poveca broj zarazenih, Kon rece preko 2% sad je 1,75%, onda ce razmisliti.

Puste buvu, objavi 10 portala i odma frka. Nista zvanicno nikakva odluka nije doneta, a i ako donese, to ce biti "nosi maske svuda". To ce se postovati 2 dana i opet isto.

Background Picker
Customize Layout