Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

4 hours ago, Malkmus said:

U Njujorku sad ima ovo:

https://www.reuters.com/business/healthcare-pharmaceuticals/discovery-omicron-new-york-deer-raises-concern-over-possible-new-variants-2022-02-08/

NEW YORK, Feb 8 (Reuters) - The discovery of the Omicron variant in white-tailed deer in New York has raised concerns that the species, numbering 30 million in the United States, could become hosts of a new coronavirus strain, a lead researcher said on Tuesday.

a u novembru je bilo otkrivena neka nova podvarijanta u kanalizaciji, ali se ta priča ugasila sama od sebe. Izgleda.

To su doneli mutanti iz Dimenzije X

• Author
11 hours ago, Sammael said:

Pobedili smo koronu. Sve se ukida u subotu.

Pusti koronu, kako si ti?

9 minutes ago, Milosh76 said:

Pusti koronu, kako si ti?

Sve isto, pijem terapiju, nosim kompresione dokolenice i nerviram se. Ne osećam se loše ovako, osim psihički, pogotovo što je 5 nedelja od operacije a meni to nije ni blizu da prođe još.

Bukvalno je pitanje dana kada će se pad broja slučajeva zaustaviti i krenuti novi talas, pad broja novozaraženih ove subote u odnosu na prošlu je svega 8,3% (pozitivnih 17,8%, a prošle 18,7%), a prošle u odnosu na pretprošlu je bio 19%.

mislish? :unsure:

9 minutes ago, vememah said:

Bukvalno je pitanje dana kada će se pad broja slučajeva zaustaviti i krenuti novi talas

4/4/2022

Trajace to jos malo. Sigurno su date neke garancije evroligi da u doba finala nece biti nikakvog picvajza i da ce moci da bude puna Arena bez nekih dodatnih komplikacija.

35 minutes ago, gospa buba said:

mislish? :unsure:

Trend je nažalost vrlo očigledan.

Procentualni pad broja novozaraženih u odnosu na isti dan prethodne nedelje (dakle ova subota u odnosu na prošlu, ova nedelja u odnosu na prošlu itd.):

25.2.    49,2% novozaraženih manje nego 18.2.
26.2.    48,1% novozaraženih manje nego 19.2.
27.2.    45,0%
28.2.    39,7%
1.3.    37,1%
2.3.    35,1%
3.3.    29,5%
4.3.    21,8%
5.3.    19,0%
6.3.    23,0%
7.3.    17,5%
8.3.    10,3%
9.3.    16,5%
10.3.    18,4%
11.3.    10,9%
12.3.    8,3% novozaraženih manje nego 5.3.

Edited by vememah

Malo pre sam u apoteci bila jedna jedina sa maskom. Bilo 4-5 kupaca. Ni radnici nisu nosili. Nailazi neki poznanik i pita jesam li dobro i da nisam bolesna kad to nosim :blink:

Edited by pop-up

Živi bili pa videli: ljudi će se u narednom periodu ponašati bukvalno kao iz zatvora pušteni, bez uslovne slobode, dakle uz prećutnu dozvolu svih varijacija ponašanja.

Ja sam samu sebe opomenula da ne ulazim u fajtove (a znam da ću biti isprovocirana), radi očuvanja lične bezbednosti.

Bas su se skinule maske, slabo ko nosi

ja se bash suprotno iznenadila, da nose, i bus i radnje, jutros, nbgd/zemun

djedovi neki se naravno foliraju, pitaju da li da stave, s obzirom na vesti, ne razumeju, naravno, razgovora radi.

videcemo kako ce da ide. valjda mozda ne-loshe.

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Civilizacija sa tvoje strane reke 

Skinule se, skinule. Danas tetka javlja da je opet pozitivna nakon delte prošlog leta. Bila u Taboru na proslavi nekog kolegijuma :isuse: 

Skinule se, skinule. Danas tetka javlja da je opet pozitivna nakon delte prošlog leta. Bila u Taboru na proslavi nekog kolegijuma :isuse: 
i ja neshto sve chujem neki pozitivni, a kao zatishje pochelo. tj bilo pochelo.

sent from novi mnogo jak bubamoto.