January 17, 20223 yr U Americi je CEO inače uveo obavezno vakcinisanje, bilo je mnogo kmečanja i pretnji otkazom, ne znam koliko je na kraju njih otišlo realno.
January 17, 20223 yr A šta znači kraj korone? Virus nestati neće, mutiraće i dalje i po zimi će biti veliki broj zaraženih. Životno ugrožene grupe ostaju životno ugrožene. Tako su po srpskim medijima i pred vakcinaciju pričali samo se vakcinišite bilo kojom vakcinom i završavamo posao.
January 17, 20223 yr kraj pandemije je statisticka tj epidemioloska kategorija i znacice da je stopa sirenja pala ispod nekog minimuma desice se valjda sa ovim omikronom, jebenga, ovako se vise ne moze zarazice nas sve i onda krenuti da izdise Edited January 17, 20223 yr by morgana
January 17, 20223 yr Sledeće godine će biti stavi masku i radi nisi valjda pičkica da uzimaš bolovanje zbog nekog gripa...samo i u busu da nastave, nisam uopshe protiv. mislim, ceo vek idemo slinavi okolo, josh iz doba dok poslodavac nije bio toliki kapitalista. kod mene nije nikakav pa vole da dodju i richu vishe nego leba da jedu i sve iju shta mi je problem je shto se to nece desiti, ljudsko pravo da zarazish druge ljude je pod must!sent from novi mnogo jak bubamoto.
January 17, 20223 yr 7 hours ago, munze said: a odakle vam je to, brus li ? Brate Konza, nijesi čitao Dinu, razočarao si me i kao čovek i kao komunista.
January 17, 20223 yr 1 hour ago, morgana said: kraj pandemije je statisticka tj epidemioloska kategorija i znacice da je stopa sirenja pala ispod nekog minimuma desice se valjda sa ovim omikronom, jebenga, ovako se vise ne moze zarazice nas sve i onda krenuti da izdise Doci ce neka nova pandemija gde imas proliv svaki dan ili tako nesto, sto smo se veselili veselili smo se. #goodvibesonly Edited January 17, 20223 yr by Plajvi
January 17, 20223 yr Izgleda da je ovaj soj baš krenuo da se širi...Iz doma gde mi je keva javili mi da je pozitivna.Ništa od simptoma, "samo" pozitivna na testu.Jbga. ... Shiit has hit the fan
January 17, 20223 yr Izgleda da je ovaj soj baš krenuo da se širi...Iz doma gde mi je keva javili mi da je pozitivna.Ništa od simptoma, "samo" pozitivna na testu.Jbga. ... Shiit has hit the fanvakcinisana nadam se svim shto postoji?sent from novi mnogo jak bubamoto.
January 17, 20223 yr vakcinisana nadam se svim shto postoji?sent from novi mnogo jak bubamoto.Da, tri kineza...Do sada su se dobro držali al jbga...Dobio sam napad panike, potpuno blesavo. ... Shiit has hit the fan
January 17, 20223 yr 2 hours ago, Dankan Ajdaho said: Brate Konza, nijesi čitao Dinu, razočarao si me i kao čovek i kao komunista. de nisam, no pre cetvrt veka, pa se zaboravilo. moracu uskoro ponovo, eno ih cute na polici svih sest knjiga.
January 18, 20223 yr Uf, tužno... Upoznala sam ovu ženu, ležala je sa mnom u sobi dva dana tokom trudnoće, u Frontu. Zaista, energija je vrcala uz nje, iako smo znali koliko je težak pacijent. Bila je na nekakvom aparatu, teško se kretala, ali bila je super raspoložena i rešena da uspe da iznese trudnoću.