Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

6 minutes ago, napadaj said:

Krivični zakonik kaže sledeće:

Dakle, ne pominje vanredno stanje.

novaxa pravo u zatvor, čim sleti na surčin

• Replies 42.5k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

1 hour ago, napadaj said:

Wat? Koji pravnici?

Da ova novina nije zbog Novaxa?

Baš super - testiram se i nikad ne otvorim rezultat testa, idem među ljude i boli me patka. U najgorem slučaju imam besplatan prevoz kući.

6 minutes ago, maheem said:

Da ova novina nije zbog Novaxa?

Baš super - testiram se i nikad ne otvorim rezultat testa, idem među ljude i boli me patka. U najgorem slučaju imam besplatan prevoz kući.

smrzne mi se kompjuter, da se izrazim starinski :isuse:

2 hours ago, Poludziber said:

Da se leb u marketima ispipa ne duze od 5 sekundi.

3 sekunde su pravilo za prenošenje bacila :lolol:

6 hours ago, mraki said:

I kao da je ovo malo, otkazano i plivanje za časni krst.
Šta je sledeće? 

:cry:

Još malo pa će ispasti da postoji tu neka zarazna boleština.

Zarazna boleština???

:covid19:

valjda shto je ladno :hihi:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

da li je jebeno moguce da po novim protokolima u domovima zdravlja sve vezano za nos i grlo salju u kovid ambulatu?

dosao bez ijednog simptoma zbog desnog krajnika i posalju me tamo,ni onom doktoru nije jasno,

Postoji li neki relevantan ili manje relevantan podatak koliki procenat obolelih kod nas je od Omikrona a koliki od Delte?

3 hours ago, gospa buba said:

a kakave mere bi uopshte (josh) mogli da daju? realno.

Onlajn nastava, zatvaranje noćnih klubova, zatvaranje restorana i kafića posle osam, kovid propusnice tokom celog dana, obavezna vakcinacija, odlaganje domaćih sportskih manifestacija, odigravanje međunarodnih utakmica bez publike i sijaset varijacija na temu. Umesto toga smo izabrali da guramo po starom, i guramo stare, nemoćne, imunokompromitovane i antivaksere direktno u smrt.

I mnogo konopaca na kraći ili duži vremenski period.

Sve u svemu, zajebano.

Edited by Milošica

kakavih konopaca?

da li je jebeno moguce da po novim protokolima u domovima zdravlja sve vezano za nos i grlo salju u kovid ambulatu?

dosao bez ijednog simptoma zbog desnog krajnika i posalju me tamo,ni onom doktoru nije jasno,

Tako je odavno.

... Shiit has hit the fan

Onlajn nastava, zatvaranje noćnih klubova, zatvaranje restorana i kafića posle osam, kovid propusnice tokom celog dana, obavezna vakcinacija, odlaganje domaćih sportskih manifestacija, odigravanje međunarodnih utakmica bez publike i sijaset varijacija na temu. Umesto toga smo izabrali da guramo po starom, i guramo stare, nemoćne, imunokompromitovane i antivaksere direktno u smrt.
ih sad dry.png

u dom zdravlja respiratorni dogadjaj moze da udje samo ako pre toga izadje iz kovida kao negativan. inache nema.

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Kakva je situacija i kako se ljudi ponasanju ovde korona ide u zaborav. Situacija na terenu ce biti podnosljiva ili srljamo u totalni belaj videcemo uskoro 

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.