Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

"Ja sam se naljutio na odluku da pustimo ljude da šetaju pse i ta odluka će u kratkom vremenskom periodu biti ukinuta. To vam garantujem. Mislite zato što sam zlikovac i ne volim pse. Moja ćerka ima psa", kaže Vučić.

Vučić je poručio vlasnicima pasa da ih šetaju ujutru u 5:15 i popodne u 15h.

e bas ce se siriti virus kad setas psa a sledeci koga sretnes je na 10-50-100m od tebe
kreten
  • Replies 42.5k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

3 hours ago, ToniAdams said:

Jel se zajebavas???

Ne, ne zajebavam se, moraće da mi provale u stan ako budu hteli da me testiraju, ili da me uhvate na ulici. Šta misliš, ko će da brine o moje troje dece i dvoje starih roditelja dok sam ja na Sajmu? Država? Daj, nemoj zajebavati. Ili da vodim autističnog sina, dvoje male dece i polupokretnu majku u halu sa 3 hiljade ljudi, to je onako baš blagotvorno i logistički izvodljivo, a sva je prilika da bih našao razvaljen i urnisan stan kada bih se vratio. 

Znaš vrlo dobro na šta će da liči to na Sajmu, biće potpuna anarhija i dezorganizacija, kao i sve kod nas. Veće su šanse da ti se tamo nešto loše dogodi nego u kući.

Sve sam sigurniji da je ono dovođenje cele delegacije kineza bio PR stunt i uvođenje mantre "... Kinezi su nam preporučili..."

... Shiit has hit the fan...

Just now, Frank Pembleton said:

Sve sam sigurniji da je ono dovođenje cele delegacije kineza bio PR stunt i uvođenje mantre "... Kinezi su nam preporučili..."

Naravno da nije, celu strategiju su promenili u protekla tri dana baš na preporuku - Kineza. 

Sa njima je i ozbiljna oprema došla. I sreća pa hoće da ih slušaju

9 minutes ago, Ayatollah said:

Ne, ne zajebavam se, moraće da mi provale u stan ako budu hteli da me testiraju, ili da me uhvate na ulici. Šta misliš, ko će da brine o moje troje dece i dvoje starih roditelja dok sam ja na Sajmu? Država? Daj, nemoj zajebavati. Ili da vodim autističnog sina, dvoje male dece i polupokretnu majku u halu sa 3 hiljade ljudi, to je onako baš blagotvorno i logistički izvodljivo, a sva je prilika da bih našao razvaljen i urnisan stan kada bih se vratio. 

Znaš vrlo dobro na šta će da liči to na Sajmu, biće potpuna anarhija i dezorganizacija, kao i sve kod nas. Veće su šanse da ti se tamo nešto loše dogodi nego u kući.

ok. treba spustiti loptu.

naravno da je jeziv sajam sam po sebi, ali u slucaju da ti zatreba pomoc je svakako bolja opcija.

verujem da ce po kucama ljudi biti prepusteni sebi.

3 minutes ago, Ayatollah said:

Šta misliš, ko će da brine o moje troje dece i dvoje starih roditelja dok sam ja na Sajmu? 

Ni ti neces moci da brines o njima ako se razbolis, plus ih jos mozes i zaraziti....

Mozda nije lose na vreme se organizovati sa rodbinom/prijateljima za neki plan u slucaju da neko mora hitno u izolaciju,

sad cemo bar videti ko su nam ljudi na koje mozemo racunati u zivotu...

1 minute ago, ToniAdams said:

naravno da je jeziv sajam sam po sebi

Meni Sajmiste™ izgleda manje grozno od Infektivne klinike 

16 minutes ago, Ayatollah said:

Ne, ne zajebavam se, moraće da mi provale u stan ako budu hteli da me testiraju, ili da me uhvate na ulici. Šta misliš, ko će da brine o moje troje dece i dvoje starih roditelja dok sam ja na Sajmu?

Ako budeš zaražen, ti po svoj prilici nećeš ma gde bio pošto će drugi morati da brinu o tebi.

Imaš kod Srbljanovićke koja je blagi slučaj pušten kući da joj je trebalo pola sata da se popne uz stepenice iz garaže na peti sprat.

U onih famoznih 80% "blagih" slučajeva ulaze baš svi kojima ne treba kiseonik tj. uspevaju da sami dišu.

16 minutes ago, Ayatollah said:

Veće su šanse da ti se tamo nešto loše dogodi nego u kući.

U kući imaš sve šanse da zaraziš ranjive ukućane.

Edited by vememah

1 minute ago, Leia said:

Meni Sajmiste™ izgleda manje grozno od Infektivne klinike 

auf apsolutno

Ne znam da li je neko kačio, može da se vidi broj obolelih i onih koji su u samoizolacii po opštinama u Srbiji covid19.data.gov.rs

Edited by zgembo

Naravno da nije, celu strategiju su promenili u protekla tri dana baš na preporuku - Kineza. 

Sa njima je i ozbiljna oprema došla. I sreća pa hoće da ih slušaju

Obrati pažnju, ne mislim na mere nego na pojavu...

Dovođenje na kzš, da bi rekli - - ništa.

Rekli nam kinezi-- a onda Kon i ekipa praktično kažu :Pa nije baš to primenjivo kod nas...

Šta će zapravo od "kineskih mera hteti/moći da primene"?

Naravno sve što primene je bolje od onoga što su radili.

Pa evo ti i UK koliko vidim odustala od "imuniteta krda"

2 minutes ago, zgembo said:

Ne znam da li je neko kačio, može da se vidi broj obolelih i onih koji su u samoizolacii po opštinama u Srbiji covid19.data.gov.rs

kako vidis broj samoizolovanih?

U kući imaš sve šanse da zaraziš ranjive ukućane.
Ja se baš ne bih oslonio na biki laprdanje po pitanju stanja zdravlja...

4 minutes ago, InvisibleLight said:

kako vidis broj samoizolovanih?

nikako

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.