Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

ljudi, ko je jednom imao pravi asmaticni napad, nema sanse da ce pomisliti da izbegava testiranje zbog sajmista. drago mi je sto vecina nema pojma o cemu pricam.

• Replies 42.5k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

ako imas gusenje, svakako te nece stavljati na sajam, nego u bolnicu.

2 minutes ago, levi said:

Sajmište je valjda za izolaciju lakših slučajeva i zdravih ali sumnjivih.

Mislim da će tamo ići samo pozitivni, zdravi ali sumnjivi bi mogli da se zaraze...

5 minutes ago, Joe D said:

možeš da budeš pet dana kao lak slučaj na sajmu i šestog da dobiješ gušenje. bolje da se to desi na sajmu nego kući u samoizolaciji.

Edited by slow

3 minutes ago, Joe D said:

ti zaista mislis da bolest nema faze progresa, znaci il imas gusenje il nemas, i to je to?

puno srece ti zelim.

Ali teren za dvoranske sportove je svuda iste velicine i nije nekog kapaciteta da primi veci broj zarazenih kojima treba krevet i neka mrva licnog prostora. Stoga Pionir i Arena ne igraju nikakvu specijalnu ulogu kao velike sportske hale, ti ljudi treba da leze, ne da se sakriju od elementarne nepogode. U tom pogledu bi verovatno bilo vaznije da hala/sala bude do prometne saobracajnice, blizu bolnice sledeceg nivoa zdravstvene zastite i sa adekvatnim ulazima za sanitetska vozila. Eto, prednost Arene i Pionira bi bile popularne klonje, kojih ima u dovoljnom broju, mada je pa Pionir strma hala, ne bas pogodna za pacijente koji se lako zadisu, kao i da to bi Arena kao moderna hala donela pratecem osoblju bolje uslove za rad. Ali uopsteno mi nije jasno zasto se sportske hale pominju kao nekakav vazan kapacitet za smestaj.

Edited by Malvo

6 minutes ago, levi said:

na terenu? bili su u Pioniru za vreme poplava

767269_plan-c-vlada-srbije-izbeglice-migranti_ls.jpg

ovo mi nekako deluje humanije. valjda što ih nema 3000.

@gospa buba jutros sam pročitala u kajronu da se razmatra zatvaranje 10 centralnih gradskih opština u beogradu. dakle, 10 to nam već nešto govori.

ekipa koja radi sajam mora da odradi jebenu marketing kampanju da ljudima dokaze da to nije gulag niti zatvor, da ce smeti da ponesu stvari, posteljinu i da nece tucati kamen tamo 15 dana. 

i onda da se ne zaustavi samo na marketingu vec i da to sprovede u delo.

tek onda ce ljudi gledati drugacije na ceo koncept.

"sajmiste" (skraceno od staro sajmiste) je konc logor na nbg iz ww2; ovo je hala bg sajma - nije bas da bi trebalo da se mesa tek tako... 

+1 na slowa i dudu

neshvatljivo mi je koliko su ljudi samoživi

:mellow:

Just now, ToniAdams said:

ti zaista mislis da bolest nema faze progresa, znaci il imas gusenje il nemas, i to je to?

puno srece ti zelim.

bas sam to napisao.

17 minutes ago, maharaja said:

ni nekog neprijatelja (nije da ih imam, ali ajde)

Boško? :D :fantom:

1 minute ago, goofs said:

ekipa koja radi sajam mora da odradi jebenu marketing kampanju da ljudima dokaze da to nije gulag niti zatvor, da ce smeti da ponesu stvari, posteljinu i da nece tucati kamen tamo 15 dana. 

i onda da se ne zaustavi samo na marketingu vec i da to sprovede u delo.

tek onda ce ljudi gledati drugacije na ceo koncept.

28 dana

pretpostavljam da su sportske hale  pogodne zbog većeg  broja ulaza/izlaza na različitima stranama

Edited by levi

Prilicno sam ubedjen da su sajam opremili kao meru odvracanja... ono, budite u samoizolaciji ili vam sleduje ovo...

I oni bi se sokirali da se pojavi neko sa jastukom i knjigom i kaze dobar dan, ja dosao :)

Mislim, salim se malo, ali nadam se da se na tome zavrsi...

Edited by Johny

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.