Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

34 minutes ago, InvisibleLight said:

ima ovde bas  o tome, da ne idemo u off 

33 minutes ago, ToniAdams said:

:D

ciganini palili gume, seljanini palili njive :D

To uopste nije naivno, jebes ima mater.

“Jasno je nama da saobraćaj nije glavni uzročnik zagađena i da mi prioritetno treba da se bavimo načinom na koje se domaćinstva greju. Sa smanjenjem broja automobila na ulicama, u narednim danima ćemo tek jasno videti da to nije iz tog sektora”, naglašava Pantić.

case closed - izvinjavam se prisutnima na offu

• Replies 42.5k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

btw, kako ce sa zarazenima i kontaktima iz ostatka srbije, ko ce da ih vozi, kako ce to da organizuju? ili ce svaki grad imati svoj sajam? sve su osmislili besprekorno :)

plus, policija i vojska, sanitarci... hm. jedno je kad im kažete da privedu osamucenog alkosa, da li ce bas biti motivisani da imaju blizi kontakt sa zarazenima?

osim ako kod nas lanac komande i profesionalizam, te disciplna, nisu na visokom nivou kome samo treba ovakav dogadjaj da se aktiviraju.

53 minutes ago, Time Crisis said:

Kako će odlučiti, hvataće ljude po ulici i odvoditi na testiranje?

Kao što su devedesetih hvatali izbeglice i vodili ih na ratište. Ista je to ekipa.

2 minutes ago, Aleksija said:

btw, kako ce sa zarazenima i kontaktima iz ostatka srbije, ko ce da ih vozi, kako ce to da organizuju? ili ce svaki grad imati svoj sajam? sve su osmislili besprekorno :)

plus, policija i vojska, sanitarci... hm. jedno je kad im kažete da privedu osamucenog alkosa, da li ce bas biti motivisani da imaju blizi kontakt sa zarazenima?

osim ako kod nas lanac komande i profesionalizam, te disciplna, nisu na visokom nivou kome samo treba ovakav dogadjaj da se aktiviraju.

spominjali su čair u nišu i spens u novom sad... i u kikindi neki hostel i ne znam šta još. verovatno će biti svuda gde bude žarišta.

Ma niko neka se ne testira, sta koji q.

Nesto da odrzi moral i da se ne svadjate toliko

Prastajte ako je bilo naravno

1 minute ago, slepa živana said:

spominjali su čair u nišu i spens u novom sad... i u kikindi neki hostel i ne znam šta još. verovatno će biti svuda gde bude žarišta.

Sajam u NS-u, a Spens kao rezervna lokacija.

to nam faliiiii

volimo te otdžbino naša covid hit

:s_w:

e

@Ravanelli

Edited by kud u maglu Simoviću

2 minutes ago, slepa živana said:

A gde da ih tovare, po tribinama? Hale su veliki prostori za sedenje, ali ne i lezanje.

6 minutes ago, John Coltrane said:

To uopste nije naivno, jebes ima mater.

“Jasno je nama da saobraćaj nije glavni uzročnik zagađena i da mi prioritetno treba da se bavimo načinom na koje se domaćinstva greju. Sa smanjenjem broja automobila na ulicama, u narednim danima ćemo tek jasno videti da to nije iz tog sektora”, naglašava Pantić.

case closed - izvinjavam se prisutnima na offu

koje smanjenje saobraćaja, to će se videti tek kada se uvedu mere da sve osim najosnovnijih grana stane, kada razni agenti i advokati zatvore kancelarije i ostanu kući, kada prodavci u tržnim centrima ostanu kući itd

- tada možemo da pričamo o merenju uticaja saobraćaja na zagađenje, sada samo imamo preraspodelu i koncentrisanje vožnje u manjem delu dana zbog policijskog časa

to je već primetno, bar štos tiče saobraćaja

odokativnom metodom manje je vozila za 4/5 u odnosu na redovno stanje

meni je od jutros vest za neveru ona doktorka iz niša i priča o neregulisanom dijabetesu, potpuno sam u šoku.

jer, moj muž ima dijabetes već 30 godina i mnogo toga u životu je podređeno tome, da sad ne širim priču ali je suština da oko takve bolesti nema igranja

i da, iako u kući imam savršene uslove za samoizolaciju, otišla bih na sajam iz više razloga

prvi je da ne ugrožavam muža koji je u rizičnoj kategoriji

a drugi je što nisam ni ja baš u cvetu mladosti i nije isključeno da bi moglo svašta da se zakomplikuje, a mislm da bi mi pomoć bila dostupnija na sajmu jbg

dakle, računam da ako bih preživela koronu, preživala bih i nekupanje i smrad a i neku šugu ak se već desi

moj muž koronu teško da bi

5 minutes ago, Malvo said:

A gde da ih tovare, po tribinama? Hale su veliki prostori za sedenje, ali ne i lezanje.

na terenu? bili su u Pioniru za vreme poplava

767269_plan-c-vlada-srbije-izbeglice-migranti_ls.jpg

Edited by levi

39 minutes ago, maheem said:

Da li biste poslali zaraženu osobu sa kojom živite i koju volite na sajmište?

Ja bih otišao na sajam da sam pozitivan. I ne bih imao problem da to isto savetujem i drugima. Osnovni razlog za to je što će tamo biti lekarske ekipe i što će se bolje pratiti stanje pacijenata. To nije moguće u samoizolaciji, ako se nekome pogorša stanje naglo može da izgubi dragoceno vreme a ono je ovde presudno. Sve ostalo je nebitno kada se poredi sa tim: komfor, kontaktiranje sa svetom, pitanje slobode kretanja...

9 minutes ago, maharaja said:

Što se mene tiče, i u umiranju ljudi moraju da imaju svoje dostojanstvo, jer to na kraju jedino ostaje. U Vulinov konc logor ne bih poslao ni nekog neprijatelja (nije da ih imam, ali ajde) a kamoli bližnje.

A što se tiče Kineza, o njima se ne zna ništa osim da su Kinezi. Barem ja nisam video da se o njima pričalo kao živim bićima sa imenom i prezimenom, radnom biografijom i pređašnjim iskustvom. Ako neko ima info, neka podeli.

Sajmište je valjda za izolaciju lakših slučajeva i zdravih ali sumnjivih. Za umiranje još uvek ima mesta u bolnicama

Mada su i bolnice daleko od dostojanstvenog

Edited by levi

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.