March 25, 20205 yr Quote "Ja sam se naljutio na odluku da pustimo ljude da šetaju pse i ta odluka će u kratkom vremenskom periodu biti ukinuta. To vam garantujem. Mislite zato što sam zlikovac i ne volim pse. Moja ćerka ima psa", kaže Vučić. Vučić je poručio vlasnicima pasa da ih šetaju ujutru u 5:15 i popodne u 15h. e bas ce se siriti virus kad setas psa a sledeci koga sretnes je na 10-50-100m od tebe kreten
March 25, 20205 yr 3 hours ago, ToniAdams said: Jel se zajebavas??? Ne, ne zajebavam se, moraće da mi provale u stan ako budu hteli da me testiraju, ili da me uhvate na ulici. Šta misliš, ko će da brine o moje troje dece i dvoje starih roditelja dok sam ja na Sajmu? Država? Daj, nemoj zajebavati. Ili da vodim autističnog sina, dvoje male dece i polupokretnu majku u halu sa 3 hiljade ljudi, to je onako baš blagotvorno i logistički izvodljivo, a sva je prilika da bih našao razvaljen i urnisan stan kada bih se vratio. Znaš vrlo dobro na šta će da liči to na Sajmu, biće potpuna anarhija i dezorganizacija, kao i sve kod nas. Veće su šanse da ti se tamo nešto loše dogodi nego u kući.
March 25, 20205 yr Sve sam sigurniji da je ono dovođenje cele delegacije kineza bio PR stunt i uvođenje mantre "... Kinezi su nam preporučili..." ... Shiit has hit the fan...
March 25, 20205 yr Just now, Frank Pembleton said: Sve sam sigurniji da je ono dovođenje cele delegacije kineza bio PR stunt i uvođenje mantre "... Kinezi su nam preporučili..." ... Shiit has hit the fan... Naravno da nije, celu strategiju su promenili u protekla tri dana baš na preporuku - Kineza. Sa njima je i ozbiljna oprema došla. I sreća pa hoće da ih slušaju
March 25, 20205 yr 9 minutes ago, Ayatollah said: Ne, ne zajebavam se, moraće da mi provale u stan ako budu hteli da me testiraju, ili da me uhvate na ulici. Šta misliš, ko će da brine o moje troje dece i dvoje starih roditelja dok sam ja na Sajmu? Država? Daj, nemoj zajebavati. Ili da vodim autističnog sina, dvoje male dece i polupokretnu majku u halu sa 3 hiljade ljudi, to je onako baš blagotvorno i logistički izvodljivo, a sva je prilika da bih našao razvaljen i urnisan stan kada bih se vratio. Znaš vrlo dobro na šta će da liči to na Sajmu, biće potpuna anarhija i dezorganizacija, kao i sve kod nas. Veće su šanse da ti se tamo nešto loše dogodi nego u kući. ok. treba spustiti loptu. naravno da je jeziv sajam sam po sebi, ali u slucaju da ti zatreba pomoc je svakako bolja opcija. verujem da ce po kucama ljudi biti prepusteni sebi.
March 25, 20205 yr 3 minutes ago, Ayatollah said: Šta misliš, ko će da brine o moje troje dece i dvoje starih roditelja dok sam ja na Sajmu? Ni ti neces moci da brines o njima ako se razbolis, plus ih jos mozes i zaraziti.... Mozda nije lose na vreme se organizovati sa rodbinom/prijateljima za neki plan u slucaju da neko mora hitno u izolaciju, sad cemo bar videti ko su nam ljudi na koje mozemo racunati u zivotu...
March 25, 20205 yr 1 minute ago, ToniAdams said: naravno da je jeziv sajam sam po sebi Meni Sajmiste™ izgleda manje grozno od Infektivne klinike
March 25, 20205 yr 16 minutes ago, Ayatollah said: Ne, ne zajebavam se, moraće da mi provale u stan ako budu hteli da me testiraju, ili da me uhvate na ulici. Šta misliš, ko će da brine o moje troje dece i dvoje starih roditelja dok sam ja na Sajmu? Ako budeš zaražen, ti po svoj prilici nećeš ma gde bio pošto će drugi morati da brinu o tebi. Imaš kod Srbljanovićke koja je blagi slučaj pušten kući da joj je trebalo pola sata da se popne uz stepenice iz garaže na peti sprat. U onih famoznih 80% "blagih" slučajeva ulaze baš svi kojima ne treba kiseonik tj. uspevaju da sami dišu. 16 minutes ago, Ayatollah said: Veće su šanse da ti se tamo nešto loše dogodi nego u kući. U kući imaš sve šanse da zaraziš ranjive ukućane. Edited March 25, 20205 yr by vememah
March 25, 20205 yr 1 minute ago, Leia said: Meni Sajmiste™ izgleda manje grozno od Infektivne klinike auf apsolutno
March 25, 20205 yr Ne znam da li je neko kačio, može da se vidi broj obolelih i onih koji su u samoizolacii po opštinama u Srbiji covid19.data.gov.rs Edited March 25, 20205 yr by zgembo
March 25, 20205 yr Naravno da nije, celu strategiju su promenili u protekla tri dana baš na preporuku - Kineza. Sa njima je i ozbiljna oprema došla. I sreća pa hoće da ih slušajuObrati pažnju, ne mislim na mere nego na pojavu...Dovođenje na kzš, da bi rekli - - ništa.Rekli nam kinezi-- a onda Kon i ekipa praktično kažu :Pa nije baš to primenjivo kod nas... Šta će zapravo od "kineskih mera hteti/moći da primene"? Naravno sve što primene je bolje od onoga što su radili.Pa evo ti i UK koliko vidim odustala od "imuniteta krda" ... Shiit has hit the fan...
March 25, 20205 yr 2 minutes ago, zgembo said: Ne znam da li je neko kačio, može da se vidi broj obolelih i onih koji su u samoizolacii po opštinama u Srbiji covid19.data.gov.rs kako vidis broj samoizolovanih?
March 25, 20205 yr U kući imaš sve šanse da zaraziš ranjive ukućane.Ja se baš ne bih oslonio na biki laprdanje po pitanju stanja zdravlja... ... Shiit has hit the fan...