Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

26 minutes ago, gone fishing said:

pa upravo zato što nema gradskog, biće više kola koja će razvoziti svoje rođake, prijatelje, komšije, roditelje na posao, sigurno se nisu svi oni prešaltali na bicikl a sudeći po kuknjavi na forumu kada je ukidan gradski ogromna većina još uvek ide i vraća se sa posla

Vozio sa od Sapca do Zmaja (pa Krnjesevaca) i nazad, prosli cetvrtak i jedinu guzvu su pravili panduri koji su sprovodili teretne kamione u dugackim kolonama, svi sa stranim tablicama. Putnickih auta je bilo da izbrojis na prste jedne ruke, uglavnom dostavna i komercijalna vozila. A to je bilo pre uvodjenja policijskog casa do 5 popodne i ukidanja medjugradskog saobracaja.

I dalje je ogroman broj ljudi ostao kod kuce zbog obustave rada u velikim javnim ustanovama. Jednostavno ne pije vodu ta matematika da smanjenje vozila na putu ne utice na smanjenje zagadjenosti.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

• Author

... Predrag Kon, rekavši da je procedura takva da se kada neko ozdravi rade dva testa na korona virus (zato nam je potrebno mnogo testova) i ako su dva negativna, otpuštaju se kući, ali u samoizolaciju.

- Nakon dvostrukog testiranja toga ozdravljeni će morati da budu u samoizolaciji još 14 dana , jer može da se desi , doduše retko, da test bude pozitivan nakon tog perioda - istakao je Kon.

Izvinajvam se, Vučić je rekao Niš, ne NS

15 minutes ago, goofs said:

To, definitivno to :D

Mislim zajebavam ja malo, kapiram da dosljake nece na sajam zato sto nisu svi sigurno zarazeni. Ali gde ce ih smestati, to ne znam, ona ekipa iz Subotice se nije bas lepo provela.

Ove iz Subotice šalju u Vojnu gimnaziju  u BG... biće im mnogo bolje nego u Subotici

Edited by slow

27 minutes ago, Spooky said:

Pricas gluposti. Jutros sam oko 9 vozio automobil na tehnicki i barem 3-5 puta manje  automobila nego inace. A uzimajuci u obzir da ga 12 sati uopste nema, to je bas znacajno smanjenje.
Imas i ona svedocenja forumasa da su autoputevi i medjugradski putevi pusti.

Prazan grad (BGD)...i tako vec danima...mnogo manje saobracaja na ulicama

14 minutes ago, renne said:

Koliki su ovo idioti

I kakav boldrikovski plan da se ovoliki narod trenutno mota po studenjaku

Deseci vozila, gomila ljudi, đa starih, đa mladih, to se bukvalno sudaraju vukući kese sa stvarima

Ovo će sigurno zaustaviti virus, ovako divno ponašanje naših vlasti

Pa neverovatno. Čovek odredi policijski čas i da svi moraju da sede kući, a onda uzme 50.000 ljudi da pakuju pakete za penzionere, onako nabijeni u malom prostoru, tako da se svi lepo zaraze i onda krenu da prenose dalje. Pa neće biti dosta ni 50 sajmišta.

Kreteni amaterski, šta drugo

ne znam da li je bilo i ovo

Imamo i drugih zaposlenih u Vladi i ministarstvima koji su zaraženi, rekao je Dačić, ne precizirajući o kojem broju se radi.

Napominjemo da se državljanima Republike Srbije koji dolaze iz Švajcarske Konfederacije, Republike Italije, Islamske Republike Iran, Rumunije, Kraljevine Španije, Savezne Republike Nemačke, Francuske Republike, Republike Austrije, Republike Slovenije i Republike Grčke obavezno određuje mera karantina u trajanju od 28 dana u ustanovi zatvorenog tipa (”Morović”, Šid, Mitrovačko polje, itd). Dakle, obavezna je mera karantina, a ne izolacije u kućnim uslovima.

Zoc ne ide u karantenu jerbo ne dolazi iz rizicne zemlje.

Edited by Orle Zmajević

Čini mi se da su uz žarišta dodavali i zemlje odakle dolazi najviše naših.

Sent from my H3213 using Tapatalk

47 minutes ago, Spooky said:

Pricas gluposti. Jutros sam oko 9 vozio automobil na tehnicki i barem 3-5 puta manje  automobila nego inace. A uzimajuci u obzir da ga 12 sati uopste nema, to je bas znacajno smanjenje.
Imas i ona svedocenja forumasa da su autoputevi i medjugradski putevi pusti.

Možda da zajebemo takvo obraćanje drugima, makar na neko vreme. Dalje nisam čitao.

Aleksija i koga još ima iz prosvete, očekujete li da se školska godina nastavi u nekom momentu? Još uvek je nezahvalno prognozirati, ali ima li kakvih abrova? Deluje mi nerealno da se sve zaustavi do juna ako ne dođe do eksplozije.

99.99% se nećeć nastavljati

Možda je ovo za "prava radnika"...
Prijatelja koji radi u EPS i kog su poslali na "rad od kuće" (iako realno tog posla nema sada), zovu dva puta na mobilni, "da vide da li je kući".
Zovu ga na mob, jer nema fiksni.
Zove ga čovek sa njegovog broja u kancu.
I po sopstvenom priznanju on " je počeo da radi i jedini posao mu je da određeni broj ljudi 2 puta dnevno"...

... Shiit has hit the fan...

I policija zove na mobilni da proveri da li su izolovani u svojoj kući

29 minutes ago, slow said:

Ove iz Subotice šalju u Vojnu gimnaziju  u BG... biće im mnogo bolje nego u Subotici

bilo je u dnevniku sinoć da su ih još sinoć prebacili. s obzirom da se više nisu bunili i da nisu procureli neki novi snimci, pretpostavljam da bar nemaju bubaruse.

Background Picker
Customize Layout