Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

1 hour ago, Kampokei said:

Koliko verovati ovim kucnim testovima iz apoteka? Moja sestra bila negativna na onim testovima na pljuvacku, onda otisla u lab i pozitivna. Onda iz radoznalosti uradila opet kucni, a ona po tome negativna ko vrata. Vidim da u uputstvu za upotrebu pise da se poklapaju 90% sa PCR testovima, ali nesto sam skeptican. Da li bi oni kucni na nos bili ipak pouzdaniji?

Mi nemamo te na pljuvacku ovde, ali ovi na nos (nekad i grlo, zavisi od modela) definitivno umeju da detektuju.

On topik, ja i dalje pozitivan na tim brzim.

Ovako ok, kasljucnem ponekad, temp nemam, O2 saturacija i dalje u visokim 90-im.

Edited by jms_uk

5224!!!

Pa dobro bila su tri-četiri neradna dana. Vidio sam danas red ispred neke privatne laboratorije ispred koje nije bilo nikog danima. Em utorak, em nakon NG. Plus ako je omikron uveliko stigao, nikakvo čudo. Kako izgleda, izgleda će baš protrčati kroz narod.

• Author

Ako su priznali 5200... ko zna koliko je realno stanje

Ja sve nesto mislim da su i narod i vlada ponosni na brojke, ne zezam se.

"hahaha bas smo ludi mi Srbi hahaha"

genocidlije

2 minutes ago, Caligula said:

Ja sve nesto mislim da su i narod i vlada ponosni na brojke, ne zezam se.

"hahaha bas smo ludi mi Srbi hahaha"

Pa vjerovatno su u fazonu "vid ovih sisa (tipa Japanci), imaju samo 300 zaraženih na 120 miliona i opet ne prave ništa, zna se kod koga je pravo zezanje, ludilo, ko ima muda, pušite ga pičke"

Terry Crews Middle Finger GIF by Idiocracy

genocidlije
autogenocid, to da se uvede!

kao autolitija i autoshovinizam. vreme je da se i to prizna.

(nemoj neko da mi kenja kako se degradira genocid. svidja mi se i zabole me)

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Taman mogu da proslave sto je vrhovni antivakser Djokovic uspeo da zaobidje pravila
Ne može da se posmatra to tako izvučeno iz konteksta, čovek je veliki deo života proveo boreći se sa raznim alergijama i ako imam za nekog razumevanja zašto se nije vakcinisao imam za njega i njemu slične.
Dakle, da bude jasno, lekar može da da nekome preporuku da se ne vakciniše, jer su potencijalni problemi veći nego oni koji bi se dogodili zaražavanjem.
  • Popular Post
27 minutes ago, gospa buba said:

autogenocid, to da se uvede!

kao autolitija i autoshovinizam. vreme je da se i to prizna.

Ima i autopedofilija, kad te lože sopstvene slike iz detinjstva.

1 minute ago, Mos said:

Zatvaraj forum.

to nisam znala [emoji38]ol:

a nastaje kad te keva lozi na slike? pa nije ni chudo.

srecom je prostor vremenski kontinuum makar to reshio kvalitetno hihi.gif

edip. sine, bjezi otog vremeplova! :rolf:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

6 minutes ago, booyaka said:

Ne može da se posmatra to tako izvučeno iz konteksta, čovek je veliki deo života proveo boreći se sa raznim alergijama i ako imam za nekog razumevanja zašto se nije vakcinisao imam za njega i njemu slične.
Dakle, da bude jasno, lekar može da da nekome preporuku da se ne vakciniše, jer su potencijalni problemi veći nego oni koji bi se dogodili zaražavanjem.

Onda nek tako kaze a ne da sernja o slobodnom izbory, plaky.

Btw, znam licno ljude alergicne na penicilin koji su primili i fajzer i sinofarm

Ma kakve alergije i kontraindikacije za vakcinisanje, ordinarna glupost.

Ja imam alergije na sve i svašta i ništa mi se nije desilo kad sam se vakcinisao.

Nula razumevanja za avaksa koji koristi svoj uticaj da zaobiđe pravila.