March 25, 20205 yr 22 minutes ago, John Coltrane said: To smanjenje da 12 sati nema zivog qrca na ulici, kako koje smanjenje saobracaja?! Nema gradskog prevoza, nema medjugradskog, nema medjunarodnog. Jesi svestan koji je to broj vozila? pa upravo zato što nema gradskog, biće više kola koja će razvoziti svoje rođake, prijatelje, komšije, roditelje na posao, sigurno se nisu svi oni prešaltali na bicikl a sudeći po kuknjavi na forumu kada je ukidan gradski ogromna većina još uvek ide i vraća se sa posla
March 25, 20205 yr 3 minutes ago, goofs said: Da li ce trositi testove ljude u karantinu? Normalni bi trosili, nenormalni bi stedeli i drzali ljude 28 dana, lakse im. Takodje, ko ce da hrani te ljude? I cime? Ko placa za karantin? Pa trošiće testove naravno, što manje ljudi imaju na sajmu, u bolnicama to je bolje za sve. Ja kapiram da ima dosta nepoverenja sa razlogom imajući u vidu ko je na vlasti, ali ovde se baš preteruje generalno.
March 25, 20205 yr 1 hour ago, slepa živana said: spominjali su čair u nišu i spens u novom sad... i u kikindi neki hostel i ne znam šta još. verovatno će biti svuda gde bude žarišta. nadam se.
March 25, 20205 yr 14 minutes ago, gone fishing said: pa upravo zato što nema gradskog, biće više kola koja će razvoziti svoje rođake, prijatelje, komšije, roditelje na posao, sigurno se nisu svi oni prešaltali na bicikl a sudeći po kuknjavi na forumu kada je ukidan gradski ogromna većina još uvek ide i vraća se sa posla Pricas gluposti. Jutros sam oko 9 vozio automobil na tehnicki i barem 3-5 puta manje automobila nego inace. A uzimajuci u obzir da ga 12 sati uopste nema, to je bas znacajno smanjenje. Imas i ona svedocenja forumasa da su autoputevi i medjugradski putevi pusti. Edited March 25, 20205 yr by Spooky
March 25, 20205 yr Author U Beograd je iz Moskve stiglo 15.000 testova za korona virus! Eto nama i Rusa da pomognu
March 25, 20205 yr Just now, goofs said: Zasto si vozio auto na tehnicki kad su sve registracije odlozene do daljnjeg? Jedno je nalepnica, a sasvim drugo osiguranje. Ne mislim da ce se osiguravajuce kuce polomiti bas da te pokriju i posle isteka. A i ne zelim da znam koje ce guzve biti posle...
March 25, 20205 yr Gljivica poslao avion u Tursku da vrati neke Turke i pokupi neke nase, navodno se tim avionom vraca i Zoc Obradovic sa porodicom. Ziv nisam da vidim kako ga smestaju u logor
March 25, 20205 yr Jedan poznanik koji je radio u Meksiku bi trebalo nazad tim avionom. Video sam da je jutros u Istanbulu. Baš ću da ispratim šta se dešava sa njima.
March 25, 20205 yr Author 3 minutes ago, goofs said: Ziv nisam da vidim kako ga smestaju u logor Verovatno kuca negde na senjaku ili Dedinju od par stotina kvadrata...uz 2 uzastopna viskija umesto testiranja i to je to Ne mislite valjda da ce neki clan vlade/skupstine/politicar vlasti ili opozicije da ide na Sajam ako ima 37.5 i kaslje kao manijak? Edited March 25, 20205 yr by Milosh76
March 25, 20205 yr Navodno su neki odbili da se vrate, ostaju gde jesu, jer im je receno da ce morati u karantin po dolasku.
March 25, 20205 yr Just now, Milosh76 said: Verovatno kuca negde na senjaku ili Dedinju od par stotina kvadrata...uz 2 uzastopna viskija umesto testiranja i to je to To, definitivno to Mislim zajebavam ja malo, kapiram da dosljake nece na sajam zato sto nisu svi sigurno zarazeni. Ali gde ce ih smestati, to ne znam, ona ekipa iz Subotice se nije bas lepo provela.
March 25, 20205 yr Author Potpuno je nebitno da li je karantin u Istanbulu ili BG, dokle god je smanjen kontakt na minimum. E sad, ako zeli da vidi rodjake u Srbiji da im pomogne nekako, to je vec druga prica
March 25, 20205 yr Koliki su ovo idioti I kakav boldrikovski plan da se ovoliki narod trenutno mota po studenjaku Deseci vozila, gomila ljudi, đa starih, đa mladih, to se bukvalno sudaraju vukući kese sa stvarima Ovo će sigurno zaustaviti virus, ovako divno ponašanje naših vlasti
March 25, 20205 yr Kaže Vučić da očekuje znatan rast zaraženih danas, da će biti testirano skoro 500 ljudi a ubuduće u roku od 10 dana i oko 3000 dnevno. Najavljuje mere za 3 najveća žarišta u Srbiji, BG, NS i Valjevo.