Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

ljudi, ko je jednom imao pravi asmaticni napad, nema sanse da ce pomisliti da izbegava testiranje zbog sajmista. drago mi je sto vecina nema pojma o cemu pricam.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

ako imas gusenje, svakako te nece stavljati na sajam, nego u bolnicu.

2 minutes ago, levi said:

Sajmište je valjda za izolaciju lakših slučajeva i zdravih ali sumnjivih.

Mislim da će tamo ići samo pozitivni, zdravi ali sumnjivi bi mogli da se zaraze...

5 minutes ago, Joe D said:

možeš da budeš pet dana kao lak slučaj na sajmu i šestog da dobiješ gušenje. bolje da se to desi na sajmu nego kući u samoizolaciji.

Edited by slow

3 minutes ago, Joe D said:

ti zaista mislis da bolest nema faze progresa, znaci il imas gusenje il nemas, i to je to?

puno srece ti zelim.

Ali teren za dvoranske sportove je svuda iste velicine i nije nekog kapaciteta da primi veci broj zarazenih kojima treba krevet i neka mrva licnog prostora. Stoga Pionir i Arena ne igraju nikakvu specijalnu ulogu kao velike sportske hale, ti ljudi treba da leze, ne da se sakriju od elementarne nepogode. U tom pogledu bi verovatno bilo vaznije da hala/sala bude do prometne saobracajnice, blizu bolnice sledeceg nivoa zdravstvene zastite i sa adekvatnim ulazima za sanitetska vozila. Eto, prednost Arene i Pionira bi bile popularne klonje, kojih ima u dovoljnom broju, mada je pa Pionir strma hala, ne bas pogodna za pacijente koji se lako zadisu, kao i da to bi Arena kao moderna hala donela pratecem osoblju bolje uslove za rad. Ali uopsteno mi nije jasno zasto se sportske hale pominju kao nekakav vazan kapacitet za smestaj.

Edited by Malvo

6 minutes ago, levi said:

na terenu? bili su u Pioniru za vreme poplava

767269_plan-c-vlada-srbije-izbeglice-migranti_ls.jpg

ovo mi nekako deluje humanije. valjda što ih nema 3000.

@gospa buba jutros sam pročitala u kajronu da se razmatra zatvaranje 10 centralnih gradskih opština u beogradu. dakle, 10 to nam već nešto govori.

ekipa koja radi sajam mora da odradi jebenu marketing kampanju da ljudima dokaze da to nije gulag niti zatvor, da ce smeti da ponesu stvari, posteljinu i da nece tucati kamen tamo 15 dana. 

i onda da se ne zaustavi samo na marketingu vec i da to sprovede u delo.

tek onda ce ljudi gledati drugacije na ceo koncept.

"sajmiste" (skraceno od staro sajmiste) je konc logor na nbg iz ww2; ovo je hala bg sajma - nije bas da bi trebalo da se mesa tek tako... 

+1 na slowa i dudu

neshvatljivo mi je koliko su ljudi samoživi

:mellow:

Just now, ToniAdams said:

ti zaista mislis da bolest nema faze progresa, znaci il imas gusenje il nemas, i to je to?

puno srece ti zelim.

bas sam to napisao.

17 minutes ago, maharaja said:

ni nekog neprijatelja (nije da ih imam, ali ajde)

Boško? :D :fantom:

1 minute ago, goofs said:

ekipa koja radi sajam mora da odradi jebenu marketing kampanju da ljudima dokaze da to nije gulag niti zatvor, da ce smeti da ponesu stvari, posteljinu i da nece tucati kamen tamo 15 dana. 

i onda da se ne zaustavi samo na marketingu vec i da to sprovede u delo.

tek onda ce ljudi gledati drugacije na ceo koncept.

28 dana

pretpostavljam da su sportske hale  pogodne zbog većeg  broja ulaza/izlaza na različitima stranama

Edited by levi

Prilicno sam ubedjen da su sajam opremili kao meru odvracanja... ono, budite u samoizolaciji ili vam sleduje ovo...

I oni bi se sokirali da se pojavi neko sa jastukom i knjigom i kaze dobar dan, ja dosao :)

Mislim, salim se malo, ali nadam se da se na tome zavrsi...

Edited by Johny

Background Picker
Customize Layout