March 25, 20205 yr ljudi, ko je jednom imao pravi asmaticni napad, nema sanse da ce pomisliti da izbegava testiranje zbog sajmista. drago mi je sto vecina nema pojma o cemu pricam.
March 25, 20205 yr 2 minutes ago, levi said: Sajmište je valjda za izolaciju lakših slučajeva i zdravih ali sumnjivih. Mislim da će tamo ići samo pozitivni, zdravi ali sumnjivi bi mogli da se zaraze...
March 25, 20205 yr 5 minutes ago, Joe D said: ako imas gusenje, svakako te nece stavljati na sajam, nego u bolnicu. možeš da budeš pet dana kao lak slučaj na sajmu i šestog da dobiješ gušenje. bolje da se to desi na sajmu nego kući u samoizolaciji. Edited March 25, 20205 yr by slow
March 25, 20205 yr 3 minutes ago, Joe D said: ako imas gusenje, svakako te nece stavljati na sajam, nego u bolnicu. ti zaista mislis da bolest nema faze progresa, znaci il imas gusenje il nemas, i to je to? puno srece ti zelim.
March 25, 20205 yr Ali teren za dvoranske sportove je svuda iste velicine i nije nekog kapaciteta da primi veci broj zarazenih kojima treba krevet i neka mrva licnog prostora. Stoga Pionir i Arena ne igraju nikakvu specijalnu ulogu kao velike sportske hale, ti ljudi treba da leze, ne da se sakriju od elementarne nepogode. U tom pogledu bi verovatno bilo vaznije da hala/sala bude do prometne saobracajnice, blizu bolnice sledeceg nivoa zdravstvene zastite i sa adekvatnim ulazima za sanitetska vozila. Eto, prednost Arene i Pionira bi bile popularne klonje, kojih ima u dovoljnom broju, mada je pa Pionir strma hala, ne bas pogodna za pacijente koji se lako zadisu, kao i da to bi Arena kao moderna hala donela pratecem osoblju bolje uslove za rad. Ali uopsteno mi nije jasno zasto se sportske hale pominju kao nekakav vazan kapacitet za smestaj. Edited March 25, 20205 yr by Malvo
March 25, 20205 yr 6 minutes ago, levi said: na terenu? bili su u Pioniru za vreme poplava ovo mi nekako deluje humanije. valjda što ih nema 3000. @gospa buba jutros sam pročitala u kajronu da se razmatra zatvaranje 10 centralnih gradskih opština u beogradu. dakle, 10 to nam već nešto govori.
March 25, 20205 yr ekipa koja radi sajam mora da odradi jebenu marketing kampanju da ljudima dokaze da to nije gulag niti zatvor, da ce smeti da ponesu stvari, posteljinu i da nece tucati kamen tamo 15 dana. i onda da se ne zaustavi samo na marketingu vec i da to sprovede u delo. tek onda ce ljudi gledati drugacije na ceo koncept.
March 25, 20205 yr "sajmiste" (skraceno od staro sajmiste) je konc logor na nbg iz ww2; ovo je hala bg sajma - nije bas da bi trebalo da se mesa tek tako...
March 25, 20205 yr Just now, ToniAdams said: ti zaista mislis da bolest nema faze progresa, znaci il imas gusenje il nemas, i to je to? puno srece ti zelim. bas sam to napisao.
March 25, 20205 yr 17 minutes ago, maharaja said: ni nekog neprijatelja (nije da ih imam, ali ajde) Boško?
March 25, 20205 yr 1 minute ago, goofs said: ekipa koja radi sajam mora da odradi jebenu marketing kampanju da ljudima dokaze da to nije gulag niti zatvor, da ce smeti da ponesu stvari, posteljinu i da nece tucati kamen tamo 15 dana. i onda da se ne zaustavi samo na marketingu vec i da to sprovede u delo. tek onda ce ljudi gledati drugacije na ceo koncept. 28 dana
March 25, 20205 yr pretpostavljam da su sportske hale pogodne zbog većeg broja ulaza/izlaza na različitima stranama Edited March 25, 20205 yr by levi
March 25, 20205 yr Prilicno sam ubedjen da su sajam opremili kao meru odvracanja... ono, budite u samoizolaciji ili vam sleduje ovo... I oni bi se sokirali da se pojavi neko sa jastukom i knjigom i kaze dobar dan, ja dosao Mislim, salim se malo, ali nadam se da se na tome zavrsi... Edited March 25, 20205 yr by Johny