Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

1 hour ago, Milosh76 said:

Na pitanje zasto to nije ranije resio? "Uvek to radim u zadnji cas, i uvek mi uspe" rece on. Samo je zaboravio da je ove godine 10 godina od prvih biometrijskih pasosa i da "cela Srbija" produzuje pasose.

Deset godina od biometrijskih pasoša je bilo prošle godine, ali onda mnogi nisu vadili, jer im nije trebalo. Ove godine su nahrlili na šaltere. Policija izigrava tihi štrajk, uz delimičnu nesposobnost za obavljanje posla, otud nenormalne gužve. Baš se zalomilo da ove godine moramo da vadimo pasoš za dete.:isuse:

P.S. 25% ljudi je nosilo pravilno masku u SUP-u, zaposleni naravno ne nose. Brojao sam iz dosade, skoro dva sata sam čekao da podignem pasoš za dete. Pribijalo se skoro 100 ljudi u hodniku. Kakve mere.

Edited by Facundo Orellana

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

25 minutes ago, San Epifanio said:

Sad si me bacio u trip, otkud prvi pasosi 2011, kad sam ja pre dve godine menjao pasos. Ali gugl je tu da pomogne, do kraja 2011. su vazili strari SRJ pasosi. Zato i jesu velike guzve.

Ja sam morao klincima sad da vadim... Bilo, ne ponovilo se.

2009. su bili prvi meni se cini, uzela svoj tada, ali je masa pocela da vadi pocetkom 2010. Valjda je “beli sengen” poceo da vazi tada, ali je to islo samo sa cipovanim pasosem

Edited by Moonwalker
Typo

31 minutes ago, Ros said:

u periodu od 4 do 15 juna se novi sad ponasao primerno u prevozu i prodavnicama

Ja sam se pre dva dana vratio iz Beograda, u prevozu ma kolko bio pun imao sam utisak da njih 10-15% nose masku, 20% nose masku ispod nosa a ostali ništa. U špicu, u prepunom busu. U tržnim centrima je malo bolja situacija a kod mene na periferiji grada ljudi ko da nisu čuli za maske.

"Beli" Šengen važi od 19. decembra 2009.godine, zato su svi pohrlili tada da uzmu nove pasoše. Već od septembra 2008. godine su ih valjda izdavali za građanstvo.

4 minutes ago, Facundo Orellana said:

.Već od septembra 2008. godine su ih valjda izdavali za građanstvo.

Jesu. Ja tada uzela prvi, obnovila ga 2018.

• Author

Meni LK istice u januaru 2022, a pasos 2029 godine.

Sad gledam stari pasoš, biometrijski, iz aprila 2009. godine, sa urednom bugarskom vizom :)

145 novozaraženih, najviše u zadnjih 25 dana. 1,55% novozaraženih među testiranima, takođe najviše u zadnjih 25 dana.

Broj hospitalizovanih porastao za 11 i sad je najveći od 1. jula naovamo.

Edited by vememah

Do avgusta smo na crvenim listama u svim zemljama. Dosta solidno.

U Beogradu je za 24 sata zaraženo 32 osobe, u Novom Pazaru je duplo manje, dok je u Novom Sadu 10.

Slede Čačak sa 7 novozaraženih osoba za 24 časa, Kragujevac, Zrenjanin i Aleksinac sa po šest, pa Niš i Paraćin sa po pet.

Ostala naseljena mesta u Srbiji imaju manje od 5 pozitivnih osoba za dan.

blic.rs/vesti/beograd/raste-broj-zarazenih-tri-grada-sa-dvocifrenim-brojem-novoobolelih-od-korone/r0lckz3

Tačno novi pik u avgustu kao što sam i očekivao. Da se nadamo da će biti samo mlađi i da posledično neće biti mnogo težih slučajeva...

Pre par meseci razgovaram sa jednim arhtektom koji je kao "deo tima" često radio objekte za državu i u regionu, bolnice, sudove, škole itd...
I pitam ga:
Pa dobro, šta su navalili sa "covid bolnicama" ako su pobedili koronu?
Jel to oni znaju nešto?
A on će:
"Ma nema to veze sa tim da li će biti novih talasa, nego kad nešto proglasiš za "hitni slučaj" i da mora da bude "završeno juče", ti si se opravdao za preskakanje mase standarda i procedura. Ja sam bio na nekom projektu bolnice u Makedoniji pre 15god, ja sam bio zadužen za mali deo projekta, pa me je bolela glava od složenosti i detalja.
Ovi sad preskaču to u nadzoru "jer je hitno".
A pare se isplaćuju kao da je sve kompletirano.
Tako da pare su u igri ništa drugo... "

... Shiit has hit the fan

znschi ne treba nam :hihi:

dobro je.

sent from novi mnogo jak bubamoto.

• Author
39 minutes ago, Frank Pembleton said:

Tako da pare su u igri ništa drugo

Uvek su pare u pitanju, kakva god da je muljacina, "sukob" i bilo sta slicno...uvek su pare jedini motiv.

Background Picker
Customize Layout