March 15, 20205 yr 3 minutes ago, Malvo said: Inace, makar u mom malom mistu, KDS, koji ima bar 50% trzista, nema RTS3 u ponudi. Ubaciće ga sigurno Edited March 15, 20205 yr by napadaj
March 15, 20205 yr Sve je isto bilo u Becu pre par dana. Dosta ljudi je kupovalo u apotekama redovne lekove da se ne cimaju kasnije. Ovi koji imaju malu decu su uzimali standardne stvari protiv temperature i sl.
March 15, 20205 yr Пре 21 годину нама већ данима узбуне, измештања, стража, провера... На крају и сирене. Враћамо се са смене у стражару, на ТВу свуда партизански филмови. Мени прва мисао, јебо те стварно почео рат. Елем, пошто је и сад проглашено ванредно стање, хоће ли да пуштају филмове о епидемијама? Дало би се ту накупити доброг материјала. Него, јесу ли пуштали ових дана Вариола веру негде?
March 15, 20205 yr 5 minutes ago, steins said: Hvala. Konkretno me zanima šta ćemo da radimo mi koji radimo, sa decom koja od sutra ostaju kući? Послато са Mi 9T помоћу Тапатока Cak je i Makedonija valjda uvela placeno za jednog roditelja koji ostane gajbi. Jbh, salji ih kod babe i dede
March 15, 20205 yr Cak je i Makedonija valjda uvela placeno za jednog roditelja koji ostane gajbi. Jbh, salji ih kod babe i dede [emoji4] Nema.Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
March 15, 20205 yr 5 minutes ago, Malvo said: Inace, makar u mom malom mistu, KDS, koji ima bar 50% trzista, nema RTS3 u ponudi. Нек прате ХРТ3
March 15, 20205 yr 3 minutes ago, SNARC said: Cak je i Makedonija valjda uvela placeno za jednog roditelja koji ostane gajbi. Jbh, salji ih kod babe i dede to je bukvalno poslednja stvar koju treba iko da uradi.
March 15, 20205 yr Just now, steins said: Nema. Послато са Mi 9T помоћу Тапатока Nisu oni ni razmisljali ni o kome ni o cemu..ovde su svi postupci samo damage controll. Da razmisljaju o necemu, ne bi ovo objavili u 21h u nedelju.
March 15, 20205 yr u srbiji imamo manjak nanogica pa se mesecima čeka red za odsluženje kazne na taj način. ovo sa karantinom i nanogicama je čista demagogija osim ako preko noći nisu nabavili 10 000 nanogica
March 15, 20205 yr 5 minutes ago, Shaq said: to je bukvalno poslednja stvar koju treba iko da uradi. A kud sa njim? Da ga odvedem na posao?
March 15, 20205 yr 17 minutes ago, vathra said: Пре 21 годину нама већ данима узбуне, измештања, стража, провера... На крају и сирене. Враћамо се са смене у стражару, на ТВу свуда партизански филмови. Мени прва мисао, јебо те стварно почео рат. Елем, пошто је и сад проглашено ванредно стање, хоће ли да пуштају филмове о епидемијама? Дало би се ту накупити доброг материјала. Него, јесу ли пуштали ових дана Вариола веру негде? Jesu na prvoj pre neki dan