April 20, 20214 yr Evo sad cujem jos jednu potvrdu rada vakcina, covek bivsi onkoloski bolesnik, revakcinisan kineskom u onom prvom talasu zimus, kovid pozitivan ali skoro bez ikakvih simptoma, njegova zena vakcinisana astrom, bez ikakvih simptoma, morala samo da bude 14 dana u izolaciji zajedno sa njim, zvali je iz mupa svaki dan da proveravaju. A juce sam u skoli cuo za jos jedan primer od kolege, od njih petoro koji su bili u kod prijatelja u stanu na kafi, cetvoro vakcinisano kinezom, jedini nevakcinisani medju njima sutradan dobije simptome, pozitivan, a ovih cetvoro nista.
April 20, 20214 yr 9 minutes ago, renne said: A ne možeš preko BiH da uđeš, samo pokažeš LK? Ovaj kombi prevoznik ide kroz Madjarsku pa necu moci kroz BiH :/
April 20, 20214 yr Ovaj kombi prevoznik ide kroz Madjarsku pa necu moci kroz BiH :/izađi u Bratislavi gde ima veza za Szombathely i odante vozi svaki dan linija do Maribora. Iz Maribora do Banjaluke je lako, ima svakih par sati nešto. BL-BG ima Lasta preko Rače, samo pazi da ne uzmeš onaj što ide za Budimpeštu jer polaze sa susednih perona. Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
April 20, 20214 yr plati pcr.mozak me zaboleo. tako je moja majka ishla u ratu za hrvatsku, plus jedan komad puta peshke sent from bubamoto
April 20, 20214 yr Slušaj mlatka, ostali troluju.Samo tako, ko me sluša daleko doguraplati pcr.mozak me zaboleo. tako je moja majka ishla u ratu za hrvatsku, plus jedan komad puta peshke sent from bubamotoSad me seti(h) kako su me poljski policajci gledali kad sam pre 20ak godina autobusom išao iz Ukrajine za Nemačku sa Jugoslovenskim pasošem i italijanskim papirima. Još kad sam im objasnio šta ću u Nemačkoj Skinuli me sa busa
April 21, 20214 yr 10 hours ago, gospa buba said: dal bi se srpski narod vakcinisao za svoju decu? sent from bubamoto nema šanse