Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

neko mora da reshi 1000 kretena. ko ce?

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Vulin bi ih obalio ocas posla.

• Popular Post

Ako na trenutak i ostavimo po strani epidemiološki haos koji ova fešta predstavlja, ono što mi apsolutno ne dopire do svesti je ovoliki manjak poštovanja prema umrlima, bolesnima, hospitalizovanima, njihovim porodicama, lekarima i medicinskom osoblju koje izgara godinu i više boreći se za ljudske živote. Kako nekome ne sine, ej ovo je možda ipak malo neumesno, nema smisla, možemo mi to i malo svedenije... Zar baš niko od njih nikakvo vaspitanje iz kuće nije poneo? Nikad nisu sreli vozeći se kolima sprovod, pa stali sa strane puta u znak poštovanja?

Ne znam, proći će i korona, ili ćemo se navići da živimo s njom, ali ostaće ljudska sramota dugo posle nje da živi. 

I ne, mladost nije izgovor. 

Edited by Valkyrie

12 minutes ago, Milošica said:

Zbog 1000 kretena raspustiti 14 000 ostalih studenata? (15ak hiljada ih ima ukupno u domovima, a na ovom suludom skupu ima dosta njih i iz ostalih domova)

Država da hoće, za nekoliko minuta može sve da ih rastera.

Nece, eno botuju za studente

Kad je beshe derbi?

12 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

da

Ja ti opet kažem, država da hoće, vrlo lako može rešiti ovu situaciju bez da drugi studenti ispaštaju.

Ne piši gluposti.

Edited by Milošica

Policija je blokirala ulaz na autoput, da ove kretene slučajno neko ne ubije

3 minutes ago, Valkyrie said:

Ako na trenutak i ostavimo po strani epidemiološki haos koji ova fešta predstavlja, ono što mi apsolutno ne dopire do svesti je ovoliki manjak poštovanja prema umrlima, bolesnima, hospitalizovanima, njihovim porodicama, lekarima i medicinskom osoblju koje izgara godinu i više boreći se za ljudske živote. Kako nekome ne sine, ej ovo je možda ipak malo neumesno, nema smisla, možemo mi to i malo svedenije... Zar baš niko od njih nikakvo vaspitanje iz kuće nije poneo? Nikad nisu sreli vozeći se kolima sprovod, pa stali sa strane puta u znak poštovanja?

Ne znam, proći će i korona, ili ćemo se navići da živimo s njom, ali ostaće ljudska sramota dugo posle nje da živi. 

I ne, mladost nije izgovor. 

Znas kako, ima si ovakve i onakve..ima su nasem narodu humane ljude, koji zele d apomognu, makar posalju SMS za bolesnu decu,, i to uglavnom ko i nema ne znam kakv aprimanja,a naazalost, imas mnogo bezosecajnih neempaticnih debila..

9 minutes ago, renne said:

Policija je blokirala ulaz na autoput, da ove kretene slučajno neko ne ubije

molim?

chekaj njima je naspelo da se po svaku cenu zabavljaju na autoputu??? i to ne moze nikako da se reshi osim zaustvaljanja autoputa?

Edited by gospa buba

I mi ćemo sa ovim budućim akademskim građanima da gradimo budućnost? Pa "Mile" iz Bele Palanke je za njih Aristotel i Sokrat istovremeno.

Mile izvini, sve ti je oprošteno.

mozda neki znak da se stavi na autoput, goveda na putu, divljach. shteta da neko robija iznenadjenje :unsure:

necemo, rece jedna da ide za Nemacku..:D

molim?

chekaj njima je naspelo da se po svaku cenu zabavljaju na autoputu??? i to ne moze nikako da se reshi osim zaustvaljanja autoputa?
Da, čuvaju ih dok oni divljaju po autoputu
Sedam.puta smo zvali policiju, ali mrka kapa

Kad kažu sećam se Studenjaka "s osmehom", ja ćutim. Taj mentalitet iz '93. ekipa, kao da nikad nije ni odlazila. Oni ni nemaju osećaj da žive u Beogradu, da je to njihov grad.

Edited by halloween

24 minutes ago, renne said:

Da, čuvaju ih dok oni divljaju po autoputu
Sedam.puta smo zvali policiju, ali mrka kapa

Ne mogu da verujem. Jebote. Kako bi ih prosledio u Bataju na volontiranje bez skafandera.. 

Edited by Tsai

24 minutes ago, Misko said:

necemo, rece jedna da ide za Nemacku..:D

Našla sam je, bolje da nisam. :huh:

“Ovo je naš dan i slavimo ga kako smo navikli. U domu sam već četiri godine i to je naša tradicija. Kada mogu svi možemo i mi. Peta sam godina Medicinskog fakulteta, a kada završim školovanje idem iz zemlje. Mučim se šest godina i onda ne mogu da nađem posao jer moram da se učlanim u stranku da bi me zaposlili kao medicinsku sestru”, rekla je studentkinja Marija za Nova.rs

Background Picker
Customize Layout