March 31, 20214 yr Jasno, samo na sajtu zavoda ne vidim nigde to istraživanje/cifre. Meni je najlogičnije da uzmemo realan broj umrlih i pomnožimo sa 100 pošto je smrtnost oko 1%.
March 31, 20214 yr Pa ok, kod njih se to ne zove "broj umrlih od covid" već "broj umrlih", ali iz njihovih podataka se jasno vidi da je broj umrlih do sada tu negde oko 25.000 a onda sam broj zaraženih procenio isto tako kako ti kažeš.
March 31, 20214 yr jel ravnamo? meni su ti brojevi stalno isti, nisam sposobna da knjizim dva dana zaredom
March 31, 20214 yr 1 hour ago, Sammael said: Jasno, samo na sajtu zavoda ne vidim nigde to istraživanje/cifre. Meni je najlogičnije da uzmemo realan broj umrlih i pomnožimo sa 100 pošto je smrtnost oko 1%. Panić je u više navrata a i u poslednjem gostovanju u dobar loš zao rekao da smrtnost ide i do 4, 5%, ne znam baš na šta misli. Takođe, rekao je da od 10 ljudi na respiratoru samo jedan u proseku preživljava...
March 31, 20214 yr 5 minutes ago, gospa buba said: jel ravnamo? meni su ti brojevi stalno isti, nisam sposobna da knjizim dva dana zaredom Neprekidno. Čak je i broj umrlih sada konstantno ili 39 ili 38
March 31, 20214 yr Samo ovo serovati, kaciti i lepiti svuda, a u pm vise sa bolidimaOvo na Bilborde! .... Shiit has hit the fan!
March 31, 20214 yr 3 minutes ago, ronin said: Šta li je tu smešno dečko živ nisam... Ne smaraj. "Smeh" iz žalosti.
March 31, 20214 yr 35 minutes ago, Milošica said: Ali koliki su redovi za kafu u Knezu, neverovatno значи ништа то не би било проблем, могло је тако целе зиме, живи да се напијемо кафе, маска/дистанца/чист ваздух и то је то. ал неће будале тако.
March 31, 20214 yr 52 minutes ago, Mil@n said: Panić je u više navrata a i u poslednjem gostovanju u dobar loš zao rekao da smrtnost ide i do 4, 5%, ne znam baš na šta misli. Takođe, rekao je da od 10 ljudi na respiratoru samo jedan u proseku preživljava... Možda se to odnosi na hospitalizovane, nema šanse da je tolika smrtnost među svim zaraženima.
March 31, 20214 yr 9 hours ago, renne said: Opet je policija noćas rasterivala ogromnu žurku u studenjaku. Da deca su stvarno debilna Nekad je bilo Šarlo Akrobata, EKV, Partibrejkers, Disciplina kičme učestvovanje u političkim demonstracijama protiv rušenja demokratije ... ..... a sada kod studenata ide antivakserstvo - jasno izražen stav protiv nauke, neka "Gara" (wtf?), Ceca, Jeca, Lukas, Keba ... Napolje se izlazi i demonstrira samo ako Vučić pokuša da ih "zatvori" ili vrati u rodno selo. Studenti igraju kolo uz “Neće gara da primi vakcinu” https://nova.rs/zena/lifestyle/studenti-igraju-kolo-uz-nece-gara-da-primi-vakcinu-video/ Edited March 31, 20214 yr by BlackGeorge
March 31, 20214 yr 6 minutes ago, BlackGeorge said: Nekad je bilo Šarlo Akrobata, EKV, Partibrejkers, Disciplina kičme učestvovanje u političkim demonstracijama protiv rušenja demokratije ... ..... a sada kod studenata ide antivakserstvo - jasno izražen stav protiv nauke, neka "Gara" (wtf?), Ceca, Jeca, Lukas, Keba ... Napolje se izlazi i demonstrira samo ako Vučić pokuša da ih "zatvori" ili vrati u rodno selo. Studenti igraju kolo uz “Neće gara da primi vakcinu” https://nova.rs/zena/lifestyle/studenti-igraju-kolo-uz-nece-gara-da-primi-vakcinu-video/ ne znas za bosanksu himnu "garo, garo, garis li se sada, k'o sto si se garila nekada"?