Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Jasno, samo na sajtu zavoda ne vidim nigde to istraživanje/cifre.

Meni je najlogičnije da uzmemo realan broj umrlih i pomnožimo sa 100 pošto je smrtnost oko 1%.

Pa ok, kod njih se to ne zove "broj umrlih od covid" već "broj umrlih", ali iz njihovih podataka se jasno vidi da je broj umrlih do sada tu negde oko 25.000

a onda sam broj zaraženih procenio isto tako kako ti kažeš.

5107/38

jel ravnamo? :unsure:

meni su ti brojevi stalno isti, nisam sposobna da knjizim dva dana zaredom :isuse:

1 hour ago, Sammael said:

Jasno, samo na sajtu zavoda ne vidim nigde to istraživanje/cifre.

Meni je najlogičnije da uzmemo realan broj umrlih i pomnožimo sa 100 pošto je smrtnost oko 1%.

Panić je u više navrata a i u poslednjem gostovanju u dobar loš zao rekao da smrtnost ide i do 4, 5%, ne znam baš na šta misli.

Takođe, rekao je da od 10 ljudi na respiratoru samo jedan u proseku preživljava...

5 minutes ago, gospa buba said:

jel ravnamo? :unsure:

meni su ti brojevi stalno isti, nisam sposobna da knjizim dva dana zaredom :isuse:

Neprekidno.

Čak je i broj umrlih sada konstantno ili 39 ili 38

Ali koliki su redovi za kafu u Knezu, neverovatno :D

Šta li je tu smešno dečko živ nisam...:frust:

Samo ovo serovati, kaciti i lepiti svuda, a u pm vise sa bolidima

097eba8cfda04767e5fbadfa35722293.jpg
Ovo na Bilborde!

.... Shiit has hit the fan!

3 minutes ago, ronin said:

Šta li je tu smešno dečko živ nisam...:frust:

Ne smaraj. 

"Smeh" iz žalosti.

Pa tako kaži jebote...

35 minutes ago, Milošica said:

Ali koliki su redovi za kafu u Knezu, neverovatno :D

значи ништа то не би било проблем, могло је тако целе зиме, живи да се напијемо кафе, маска/дистанца/чист ваздух и то је то. ал неће будале тако.

52 minutes ago, Mil@n said:

Panić je u više navrata a i u poslednjem gostovanju u dobar loš zao rekao da smrtnost ide i do 4, 5%, ne znam baš na šta misli.

Takođe, rekao je da od 10 ljudi na respiratoru samo jedan u proseku preživljava...

Možda se to odnosi na hospitalizovane, nema šanse da je tolika smrtnost među svim zaraženima.

9 hours ago, renne said:

Opet je policija noćas rasterivala ogromnu žurku u studenjaku.
Da deca su stvarno debilna

Nekad je bilo Šarlo Akrobata, EKV, Partibrejkers, Disciplina kičme učestvovanje u političkim demonstracijama protiv rušenja demokratije ...

..... a sada kod studenata ide antivakserstvo - jasno izražen stav protiv nauke, neka "Gara" (wtf?), Ceca, Jeca, Lukas, Keba ... Napolje se izlazi i demonstrira samo ako Vučić pokuša da ih "zatvori" ili vrati u rodno selo.

Studenti igraju kolo uz “Neće gara da primi vakcinu” 

https://nova.rs/zena/lifestyle/studenti-igraju-kolo-uz-nece-gara-da-primi-vakcinu-video/

Edited by BlackGeorge

6 minutes ago, BlackGeorge said:

Nekad je bilo Šarlo Akrobata, EKV, Partibrejkers, Disciplina kičme učestvovanje u političkim demonstracijama protiv rušenja demokratije ...

..... a sada kod studenata ide antivakserstvo - jasno izražen stav protiv nauke, neka "Gara" (wtf?), Ceca, Jeca, Lukas, Keba ... Napolje se izlazi i demonstrira samo ako Vučić pokuša da ih "zatvori" ili vrati u rodno selo.

Studenti igraju kolo uz “Neće gara da primi vakcinu” 

https://nova.rs/zena/lifestyle/studenti-igraju-kolo-uz-nece-gara-da-primi-vakcinu-video/

ne znas za bosanksu himnu "garo, garo, garis li se sada, k'o sto si se garila nekada"? :D