March 26, 20214 yr neki dan jedan moj fejsbuk prijatelj, rodjeni brat mog dobrog prijatelja, je postovao video sa nekog protesta u beogradu, protiv korona mera, uz komentar "ovakve demonstracije a nijedan medij ne izvestava". i onda je krenula prepiska koju sam ja zapoceo: rekli bi, nista novo, ima svakakvog sveta. ali, ono sto mene uzasava je da je lik lekar specijalista, zena mu lekar specijalista, i roditelji lekari specijalisti u penziji. zivi u srbiji. nije mi odgovorio ko i zasto vara. nadam se da ne misli da je sve to gejtsovo maslo
March 26, 20214 yr 19 minutes ago, Mos said: Ja, evo, ne znam ni jednu osobu oko mene koja je u tom fazonu, a da se nismo raspičkali odavno po drugim pitanjima i vidjenjima sveta. Tu ne računam neke starije ljude, koji su izludeli od svega i koji nemaju pojma više šta je istina u ovom svetu oko njih. Lagano se svi ti ljudi poklapaju sa budalaštinama drugih vrsta kad se malo zagrebe, e sad da li se htelo grebati ispod površine pre - to je drugo pitanje. I kod mene isto. U mom neposrednom okruzenju sto se mene tice moze svako da misli sta god hoce sve dok to misljenje ne ugrozava ili opravdava ugrozavanje nekoga.
March 26, 20214 yr Da li neka od ovih laboratorija sa spiska u kojima može da se uradi PCR test radi nedeljom? https://inocovid.pks.rs/documents/REFERENTNE-Laboratorije.pdf
March 26, 20214 yr 2 minutes ago, harper said: I kod mene isto. U mom neposrednom okruzenju sto se mene tice moze svako da misli sta god hoce sve dok to misljenje ne ugrozava ili opravdava ugrozavanje nekoga. To je ok, samo sto sad ponasanje preko loseg misljenja ugrozava i opravdava. Imam ja i prijatelje sa kojim radim i sa kojima sam svasta prosao pa smo sada na suprotnim stranama i sta stim da radim nemam pojma. I da secem nesto ostah u debeloj manjini, sad je tanko
March 26, 20214 yr 3 minutes ago, villiem said: To je ok, samo sto sad ponasanje preko loseg misljenja ugrozava i opravdava. Imam ja i prijatelje sa kojim radim i sa kojima sam svasta prosao pa smo sada na suprotnim stranama i sta stim da radim nemam pojma. I da secem nesto ostah u debeloj manjini, sad je tanko Naravno, na to sam i mislio. Zivot skoro nikad ne moze da se organizuje tako da iz njega iskljucis ljude sa stavovima koje ne mozes da tolerises, osim ako nisi na vrhu lanca ishrane ili na neki drugi nacin samom sebi dovoljan, ali mislim da je uvek dobra politika jasno im reci sta mislis o tim njihovim stavovima na eksplicitan nacin koji ne ostavlja prostora za kreativna tumacenja. To ne znaci da neke ljude manje volim zbog nekih drugih osobina, oni to znaju, zato se nikad ne ustrucavam da im kazem sta mislim o njihovim pojedinim stavovima. Ako nista drugo, vremenom nauce da takve stavove ne iznose pred tobom bez dovoljno dobrog arsenala argumentacije.
March 26, 20214 yr 25 minutes ago, napadaj said: Da li neka od ovih laboratorija sa spiska u kojima može da se uradi PCR test radi nedeljom? https://inocovid.pks.rs/documents/REFERENTNE-Laboratorije.pdf Zakazivanje PCR testiranja je na https://euprava.gov.rs/usluge/6096 vidim da postoje termini i nedeljom (Sremska Mitrovica , Novi Sad, Beograd izgleda nema) Edited March 26, 20214 yr by Velocipede
March 26, 20214 yr Ajde možda će medicinari bolje znati, ali da li je ovo lek protiv COVID-a ili lek protiv jedne od komplikacija koje izaziva COVID virus? .... Shiit has hit the fan!
March 26, 20214 yr 1 hour ago, Ted said: @Ros to što je neko lekar specijalista ne mora da znači da je normalan u principu jeste normalan, i pre ovoga smo se dobro kapirali. iskreno sam veoma iznenadjen takvim stavom, posebno sto otvoreno pise na fejsu gde ima mnogo prijatelja i samim tim vrsi poveliki uticaj
March 26, 20214 yr u principu jeste normalan, i pre ovoga smo se dobro kapirali. iskreno sam veoma iznenadjen takvim stavom, posebno sto otvoreno pise na fejsu gde ima mnogo prijatelja i samim tim vrsi poveliki uticajhocesh da kazesh da je lud samo iz jedne oblasti? meni to ok, moze da bude.sent from bubamoto