March 26, 20214 yr E, a jeste razmisljali o tome kako cete se, kad prodje ovo, odnositi prema ljudi iz familije, prijateljima koji su vas poprilicno razocarali u ponasanju? Ja mislim da cu se trajno distancirati od takvih, nazalost. Neki bas gotivni ljudi su me jako razocarali svojom sebicnoscu, ne verujem da ce sati i dani razgovora pomoci da promenim misljenje. BedakAko ovo prođe Što duže bude trajalo i što više debili budu plivali na talasu zavera, Gejca i antivakserstva to će animozitet biti veći. Kod mene nulta tolerancija već sad, nemam nameru da gubim vreme na takve ni u dobru ni u zlu Sent from my M2002J9G using Tapatalk
March 26, 20214 yr Ogromna gužva od jutros ispred ambulante na Voždovcu. Otegao se red kao pantljičara sve do prve apoteke.. Ispade sad ovo moje pisanje crnjak. Ali ne pamtim u skorije vreme ovakvu gužvu.
March 26, 20214 yr E, a jeste razmisljali o tome kako cete se, kad prodje ovo, odnositi prema ljudi iz familije, prijateljima koji su vas poprilicno razocarali u ponasanju? Ja mislim da cu se trajno distancirati od takvih, nazalost. Neki bas gotivni ljudi su me jako razocarali svojom sebicnoscu, ne verujem da ce sati i dani razgovora pomoci da promenim misljenje. BedakI ja sam nešto razmišljao o tome.Pogotovo posle "incidenta" sa spuštanjem slušalice koji sam opisao pre neki dan.Šta znam, nisam imao mnogo slučajeva, dva zapravo, verovatno ću nastaviti da komuniciram, ali da ću im to nabijati na nos, hoću.Kod mene su to oni slučajevi "ja ću da sačekam da vidim" i "bolje mi da se vakcinišem na jesen da imam antitela za zimu" i "na bolovanju sam/radim od kuće pa kad počnem da radim ja ću da se vakcinišem" .... Shiit has hit the fan!
March 26, 20214 yr Ako ovo prođe Što duže bude trajalo i što više debili budu plivali na talasu zavera, Gejca i antivakserstva to će animozitet biti veći. Kod mene nulta tolerancija već sad, nemam nameru da gubim vreme na takve ni u dobru ni u zlu Sent from my M2002J9G using Tapatalkuvek imam vremena da izdangubim na one koje volim i nikad me nece mrzeti da dobronamerno davim, kad znam da sam u pravu i da ima smisla. ako se pokaze da ne mogu/nece da podnesu, onda me ne vole dovoljno na bazi te relacije cemo ili opstati ili necemo [emoji38]ol:sent from bubamoto
March 26, 20214 yr 27 minutes ago, BlackGeorge said: Ogromna gužva od jutros ispred ambulante na Voždovcu. Otegao se red kao pantljičara sve do prve apoteke.. Ispade sad ovo moje pisanje crnjak. Ali ne pamtim u skorije vreme ovakvu gužvu. Isto sam juče ujutru registrovao ispred ambulante u Šumicama i bilo mi je čudno kako da toliki red nisam primetio neki od prethodnih dana?
March 26, 20214 yr 8 minutes ago, Frank Pembleton said: I ja sam nešto razmišljao o tome. Pogotovo posle "incidenta" sa spuštanjem slušalice koji sam opisao pre neki dan. Šta znam, nisam imao mnogo slučajeva, dva zapravo, verovatno ću nastaviti da komuniciram, ali da ću im to nabijati na nos, hoću. Kod mene su to oni slučajevi "ja ću da sačekam da vidim" i "bolje mi da se vakcinišem na jesen da imam antitela za zimu" i "na bolovanju sam/radim od kuće pa kad počnem da radim ja ću da se vakcinišem" .... Shiit has hit the fan! Pa dobro, to jeste većina. I verujem da će dobar procenat dakle 70-80% da se vakciniše. Kao što i oni koji imaju stav da neće, pod bilo kojim pritiskom da im se oteža život će prihvatiti pelcovanje. Mali je procenat pravih antivaksera. Jedino je problem što smo mogli da budemo Izrael, a mi ćemo da se razvlačimo. Inače čekam još nedelju, dve da prođe i da pričam da mi nije žao što je neko umro od korone, ako se nije vakcinisao.
March 26, 20214 yr 3 minutes ago, Ras said: Isto sam juče ujutru registrovao ispred ambulante u Šumicama i bilo mi je čudno kako da toliki red nisam primetio neki od prethodnih dana? Šumice? Ja pričam o ovoj u Vojvode Stepe. Ne znam kako je tamo u tom delu Voždovca.
March 26, 20214 yr Pa dobro, to jeste većina. I verujem da će dobar procenat dakle 70-80% da se vakciniše. Kao što i oni koji imaju stav da neće, pod bilo kojim pritiskom da im se oteža život će prihvatiti pelcovanje. Mali je procenat pravih antivaksera. Jedino je problem što smo mogli da budemo Izrael, a mi ćemo da se razvlačimo. Inače čekam još nedelju, dve da prođe i da pričam da mi nije žao što je neko umro od korone, ako se nije vakcinisao.Meni kolega rekao ja neću, sem ako mora za putovanje.Ja mu rekao:Od svih kretenskih razloga taj ti je najkretenskiji da se ne vakcinišeš odmah.U sali muk. .... Shiit has hit the fan!
March 26, 20214 yr Evo na radio Beogradu lik koji je lekar prica o pozitivnim stranama ivermektina..koji je pre neki dan promovisao ludi Nestor. Kako je lako poludeti danas pored svega ovoga.
March 26, 20214 yr 7 hours ago, Tsai said: E, a jeste razmisljali o tome kako cete se, kad prodje ovo, odnositi prema ljudi iz familije, prijateljima koji su vas poprilicno razocarali u ponasanju? Ja mislim da cu se trajno distancirati od takvih, nazalost. Neki bas gotivni ljudi su me jako razocarali svojom sebicnoscu, ne verujem da ce sati i dani razgovora pomoci da promenim misljenje. Bedak Ja mislim da ću se teško s jednom mojom ekipom ikad vratiti u normalu. Mi smo prestali da pričamo još prošle godine kad su krenule sa brnjicama, pelenama, pa smo se onda čuli kad mi je tata umro, ali slon ne da je u sobi već samo tako. Izem ti ja prijateljstvo u kom ne smem da kažem da sam se vakcinisala, i to ne u smislu aktivizma već u smislu najobičnijeg dnevnog razgovora. Najiskrenije - ne želim više da se družim s njima, prosto nismo iz iste priče, mnogo su me povredili, vređali, pravili budalom, smejali mi se. Ostali su bili ok. S ekipom s posla me je tims čak i zbližio umesto da se udaljimo, tako da ulazim u prvi semestar druge godine pandemije sa par pravih prijatelja s posla.
March 26, 20214 yr U DW je izašao članak o istom leku, ivermektinu, gde se spominje da ga u J. Americi proglašavaju čudotvornim lekom protiv covida. U istom članku taj lek nije debunkovan, kao na primer hidroksihlorokin, već je zaključak da se ne zna je li efikasan ili nije. https://www.google.com/amp/s/amp.dw.com/sr/dw-proverava-koja-sredstva-i-lekovi-poma%C5%BEu-protiv-korone/a-56282365
March 26, 20214 yr Neko na te linkovao članak u kome piše da su se ljudi potrovali od toga. Pokušaću da pronađem.
March 26, 20214 yr Ajde bar neka koliko toliko dobra vest...4 dana nakon ponovnog prelaska u Covid rezim, broj poseta se ne povecava, i dalje je 3 puta manji nego u decembru. Cak je i broj inficiranih prilicno nizak.
March 26, 20214 yr Quote Direktor KBC Zemun: Klinička slika pacijenata koji su vakcinisani mnogo lakša U "crvenoj zoni" Kliničko bolničkog centra (KBC) Zemun trenutno je na lečenju 307 pacijenata zaraženih koronavirusom, od tog broja 55 ih je na intenzivnoj nezi, a u četvrtak uveče je u trijažnom centru bilo oko 100 ljudi, izjavio je direktor te zdravstvene ustanove Dragoš Stojanović. Klinička slika pacijenata je mnogo teža nego ranije i duplo brže se bolest razvija, rekao je Stojanović u gostovanju na Radio-televiziji Srbije. Kako je istakao, na lečenju ima i pacijenata koji su primili prvu ili obe doze neke od vakcina, ali njihova klinička slika je mnogo lakša, nema nijedan sa težim nalazom. Stojanović je apelovao na sve građane da nose maske, jer nije mali broj slučajeva da čitave porodice leže u bolnicama, a u KBC Zemun je pet takvih. https://rs.n1info.com/vesti/situacija-u-crvenoj-zoni-kbc-zemun/
March 26, 20214 yr 9 hours ago, Tsai said: E, a jeste razmisljali o tome kako cete se, kad prodje ovo, odnositi prema ljudi iz familije, prijateljima koji su vas poprilicno razocarali u ponasanju? Ja mislim da cu se trajno distancirati od takvih, nazalost. Neki bas gotivni ljudi su me jako razocarali svojom sebicnoscu, ne verujem da ce sati i dani razgovora pomoci da promenim misljenje. Bedak Ja, evo, ne znam ni jednu osobu oko mene koja je u tom fazonu, a da se nismo raspičkali odavno po drugim pitanjima i vidjenjima sveta. Tu ne računam neke starije ljude, koji su izludeli od svega i koji nemaju pojma više šta je istina u ovom svetu oko njih. Lagano se svi ti ljudi poklapaju sa budalaštinama drugih vrsta kad se malo zagrebe, e sad da li se htelo grebati ispod površine pre - to je drugo pitanje.