March 15, 20214 yr Moje nagađanje, mi u stvari nismo ni svesni koliki je broj umrlih.Bar x3 kao prošle godine u Rusiji, Putin ima još mnogo da uči...A kad sam (opet) tu, da se osvrnem na kampanju. Unovom trenutku i ne odgovara mu jer je obećao proizvodlju par miliona Sputnjika V u Torlaku (bilo sinoć na RTR, sve sa )... šta će mu to ako su se skoro svi bocnuli?Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
March 15, 20214 yr 2 minutes ago, mlatko said: A kad sam (opet) tu, da se osvrnem na kampanju. Unovom trenutku i ne odgovara mu jer je obećao proizvodlju par miliona Sputnjika V u Torlaku (bilo sinoć na RTR, sve sa )... šta će mu to ako su se skoro svi bocnuli? Može da prodaje trećim zemljama. Meni je to prvo palo na pamet , da mu je to osnovna motivacija, kad sam čuo vest. Edited March 15, 20214 yr by Filozof manijak
March 15, 20214 yr 700 k clanova sns-a, od toga ne znamo koliko je do sada primilo vakcinu, mozda i trecina? svejedno, cak i da nije niko do sada, nije dovoljno. kada godinu dana pustas svoje doktore, spin majstore i medije da omalovazavaju virus i ismevaju vakcinacije, pa jos dodas poprilicnu dozu straha od "neispitanih vakcina" - dobijes problem. ovde ce trebati vise od sendvica i crvene, malo znacajnija kombinacija nagrade i prinude, da malo vise moze da se izgubi ili dobije. a dobicemo nesto poput ovog dana mrmota, kilavljenje, mrcvarenje, svakodnevno odlaganje kriznog staba. zivot damo, al rejting ne damo.
March 15, 20214 yr 14 minutes ago, Filozof manijak said: Moje nagađanje, mi u stvari nismo ni svesni koliki je broj umrlih. U Bataji neki dan u jednoj smeni 11, za 24 sata 29 Insajd info. .
March 15, 20214 yr 10 minutes ago, omiljeni said: Ne gleda zemara ispravne kolone. 28.8 doza je podeljeno na 100 stanovnika, ali samo je 17% ljudi dobilo bar 1 dozu. Ostatak tih doza je išao na revakcinu. 83% ljudi nije dobilo ništa. 83% ljudi je dobilo tacno ono sto je trazilo. Vakcina ima, interesovanja za vakcinisanje nema. Na ovom forumu na kojem domira anti-Vucic i pro-vakcina sentiment valjda vise nema nikog ko se nije vakcinisao. Mozemo mi da kritikujemo vlast koliko hoces, cinjenica je da smo okruzeni stokom. Uostalom, da nismo ne bismo ni imali ovakvu vlast. Sad stoku treba vezati za rogove i vakcinisati kako god. Mozes misliti teoreticara ljudskih prava koji ce rodjenu majku a kamoli glas na izborima da prodaju za posao od 300 evra.
March 15, 20214 yr Popular Post 2 minutes ago, harper said: Na ovom forumu na kojem domira anti-Vucic i pro-vakcina sentiment valjda vise nema nikog ko se nije vakcinisao. omunjeni koji se prijavio još 14. januara, a niko ga ne zove:
March 15, 20214 yr Može da prodaje trećim zemljama. Meni je to prvo palo na pamet , da mu je to osnovna motivacija, kad sam čuo vest.faliće mu onda onaj faktor "subvencije za boljitak građana" koji bolje prolazi od tezgarenja za Afrike. Dobro možda još i Crnogorci, Rupublikosrpskanci i Makedonci ulete u dil.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
March 15, 20214 yr Just now, omiljeni said: omunjeni koji se prijavio još 14. januara, a niko ga ne zove: Pa, sram te bilo sto nam kvaris prosek.
March 15, 20214 yr 3 minutes ago, omiljeni said: omunjeni koji se prijavio još 14. januara, a niko ga ne zove: Jesi ponavljao prijavu?
March 15, 20214 yr I ja i moji ukućani ponovo slali prijavu, i još ništa. Palanačka je muka pregolema.
March 15, 20214 yr sacekate jos malo, pa taman apdejtovanog fajzera sa dodacima za sojeve kad smo vec kod sojeva, eno covek objavio rad danas da je kod britanca znacajno povecana i smrtnost, a ne samo prenos. presli smo na novi nivo.