March 9, 20214 yr takođe danas, a bogami i juče, koncert crvene jabuke u kombank dvorani. meni zaista izmiče razumevanje mera.
March 9, 20214 yr Ovo vcrs???? Kako bih taj medicinski kš nije sramots, nikada mi nece biti jasno. Obraz-djon. Fujcina!
March 9, 20214 yr Pa jel' lepo premijerka najavila da ćemo se orjentisati na vakcinaciju, a ne na zatvaranje?
March 9, 20214 yr Još 10ak koncerata je planirano do kraja marta samo u Kombank dvorani. https://www.kombankdvorana.rs/dogadjaji/koncerti Edit: plus još neki događaji, Neša Bridžis, Ivan Bosiljčić ... znači preko deset, a srednje škole ne rade ako sam dobro razumeo Edited March 9, 20214 yr by Heaviside
March 9, 20214 yr Nadam se da smo se svi ovde na vreme vakcinisali, a onda opet, mozemo da predjemo svako na drugaciju vakcinu kasnije
March 9, 20214 yr Just now, villiem said: Nadam se da smo se svi ovde na vreme vakcinisali, a onda opet, mozemo da predjemo svako na drugaciju vakcinu kasnije Malo je trka sa vremenom, ali ukoliko svi koji žele konačno prime vakcine i razviju imunitet savršeno će me boleti uvo šta će biti sa stokom, mogu da pocrkaju što se mene tiče. Ali ima da deljemo još bar dva meseca do tada.
March 9, 20214 yr Nije toliko jednostavno. Može i vakcinisanom da ti zatreba operacija kolena, a Banjica u Kovid režimu ili još gore srce, a Mišović u Kovidu ili si hronični bolesnik i tako dalje.