February 17, 20214 yr ti ne smesh kaficu i kokticu i jesu rekli, shta ce da zatvaraju, kad i kako? a taman sam pochela da budem mamika u praznom kafichu sent from bubamotoMa gde ce da zatvaraju? Onog klovna sa ordenom niko vise ne shvata ozbiljno.Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
February 17, 20214 yr 17 minutes ago, munze said: Ma gde ce da zatvaraju? Onog klovna sa ordenom niko vise ne shvata ozbiljno. Послато са SM-J530F помоћу Тапатока ma naravno, na shurnaest mesta po hiljadu ljudi djuska po celu noc
February 18, 20214 yr Vi što pratite sport, kakvo je ono divljanje bilo sinoć oko 10? Topovski udari, vatromet, navijačko urlanje ne pamtim da je toliko trajalo.
February 18, 20214 yr Kolega nagrabusio sa zadrškom.Pre mesec dana roditelji mu pozitivni, jedan i hospitalizovan.On nedelju dana posle roditelja se testirao- negativan.Onda mu krene temperatura on ponovo testiranje- pozitivan ništa na plućima, plus stariji sin mu pozitivan, bez simptoma.Njemu ne prolazi malaksalost nikako, temperatura mu i prošla, juče otišo ponovo kod doktora pošto mu ne prolazi malaksalost - - početak upale pluća, poslat kući, da se javi ako ima otežano disanje...Doktor mu samo rekao:Neverovatno je podmukla bolest... .... Shiit has hit the fan!
February 18, 20214 yr Author Javili zeni da do 4.maja radi od kuce a od 5.maja naizmenicno dolaze u kancelariju. Strana banka je u pitanju.
February 19, 20214 yr Bio u domu gde mi je keva, pitao, pošto je ona prošle nedelje revakcinisana...Odgovorili mi da naravno čekaju odgovor od MZ, i naravno od njih ništa.Takođe mi rekao da nisu svi korisnici doma vakcinisani, pa ni svi radnici u domu i šta sa tim... .... Shiit has hit the fan!
February 19, 20214 yr Author Pitao ja kod mene... i njima nista ne odgovaraju, pitali i za ove sto su prelezali i za korisnike i za familiju... naravno nista. Zivkaju i "veze" po MZ i privatni kanali i zvanicni... nema zvanicnog stava MZ oko toga, osim izjave ministarke pre 2-3 nedelje.
February 19, 20214 yr U domu gde mi je mama (BG), još niko nije vakcinisan, navodno iduće nedelje imaju obećanje.