Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Khmmmm

Odlukom Kriznog štaba fudbalska utakmica Lige Evrope između Crvene zvezde i italijanskog Milana odigraće se na praznom stadionu Rajko Mitić. Pogoršana epidemiološka situacija u glavnom gradu i povratak većeg broja građana sa zimovanja, razlozi su zbog kojih se okupljanja 15 ili nešto više hiljada ljudi ne smeju dozvoliti, objašnjavaju nadležni.

Pa to smo znali..

6 minutes ago, Filozof manijak said:

Pa što bi nas karantinirali kad smo najbolji u vakcinaciji na kontinetalnom delu Evrope? :fantom:

zato što će dok se mi vakcinišemo naučnici ustanoviti da posle druge doze treba da prođe tačno 752 dana do sticanja imuniteta.

Omda smo đaba krećili,  tj.gurali se preko reda za čipovanje :fantom:

Kovid neverending story..mislim, postace endmemski grip, sooner or later,e sad, kad ce ne znamo..dal za 5 meseci, ili za 5 godina..

Pa to smo znali..
Juče neki pisali svašta
cfb14920e26004b644c844291a63812d.jpg

Sto je babi milo..

16 minutes ago, Misko said:

Negativ, Peters..moj prvi chidlhood crush, inace..

Pa divno, pre 4 dana je održala koncert

:isuse:

https://youtu.be/ZdaPLjzEkL8

Karmacorona :covid19:

11 minutes ago, slepa živana said:

zato što će dok se mi vakcinišemo naučnici ustanoviti da posle druge doze treba da prođe tačno 752 dana do sticanja imuniteta.

za kineza se nagadja jer niko nema podatke. a nagadjaju nasi strucnjaci, pa to sve dodje jos zivopisnije.

ostale vakcine prilicno dobro stoje, u solidnom delu populacije  imaju sasvim dobar odgovor vec posle prve doze.

racunam da cemo pravo cepljenje imati tek u drugom pokusaju, mozda na jesen.

mada, ko zna, mozda kinez ima kasno paljenje, pa poskoci taman negde oko letovanja :)

8 minutes ago, ragasto said:

Pa divno, pre 4 dana je održala koncert

https://youtu.be/ZdaPLjzEkL8

kakva gomila polusveta ta naša estradatm 

“eto ja ne znam, čuvala sam se, nigde bez maske nisam išla, ova korona je zlo, čuvajte se ljudi”

terajte se bre u tri pičke lepe materine

32 minutes ago, Filozof manijak said:

Pa što bi nas karantinirali kad smo najbolji u vakcinaciji na kontinetalnom delu Evrope? :fantom:

Da dostignemo nekih 4 miliona vakcinisanih, pa bi možda mogli da se ponašamo kako se sad ponašamo. Eno izraelski naučniici napušili Bibija zbog izjave da su pobedili koronu.

3 hours ago, Aleksija said:

oba puta blazi, kao grip, ali se u sustini vec mesecima vuce, nikako da ozdravi sasvim, svako malo ne ide u skolu...

ono sto je stvaarno malo iznenadjujuce i zabrinjavajuce je uzrast.

Cenim da bi to dete trebalo da obrati pažnju na imuni sistem uopšteno, to razvlačenje bolesti u njenom uzrastu vrlo lako može da ukaže na neki sistemski problem.

1 hour ago, dùda said:

Postoji.

Ja sam išla u kafanu samo danju i to kada je bilo sunčano da može da se sedi vani, nikada unutra. Kafica, sokić, kuma, drugarica, sitna zadovoljstva.

I to mi je mnogo značilo jer bukvalno nigde drugo mesecima ne idem.

Dobro...Pričamo o ozbiljnim kafanskim ratnicima...Kafu i sokić mi baš i ne konzumiramo...Nije adekvatno poređenje...Jebiga alkoholizam zahteva ozbiljan rad...