Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

5 hours ago, vememah said:

Šampioni u lažiranju uzroka smrtnosti u širem okruženju.

:fantom:

Cq9X3Ec.png

Lideri u regionu

Nema popuštanja mera

On 7.2.2021. at 22:38, gospa buba said:

odavno se ne upotrebljava liberalno.

meni je dete od avgusta do novembra nosilo urastao nokat na oteklom i zagnojenom prstu, niko operisao, niko ni ponudio antibiotik, samo hidrogen i povidon, puna 4 meseca, sa kontrolama na 15 dana u dve dechje ustanove grada beograda, jer kovid i ne rade dnevne bolnice. krajem novembra je dobila palitreks, infekcija proshla, otok spao i ona sama (S A M A) pincetom izvadila deo nokta i zavrshila posao.

uspela sam da legalno osvojim 2x5 dana palitrexa tako shto sam jednim lagala da nisam bila kod drugih, pa su svi dali po 5. ali pretpostavljam da je to usled moje pripadnosti glupachkom delu populacije koji ne ume da se snadje nego radi shta mu kazu hihi.gif

sent from bubamoto

I moje je iskustvo, ali sa eserihijom, slicno. Nalaz urinokulture i preporucene antibiotike dobila u petak popodne, bilo kasno da odem do izabranog lekara i zamolila sam sestru koja radi u apoteci, da javi koleginicama da mi daju neki od preporucenih antibiotika, a ja bih im donela naknadno recept. Jedva dobila, morala sam da pokazem nalaz uk, dali mi i pored njene najave i svih papira na jedvite jade.... 

Meni su sa nalazom urinokulture i listom predlozenih antibiotika u apoteci dali bez problema.

Ja pitala jel mogu kod njih, da ne idem kod opste prakse i oni rekli moze.

Hrvati ce uskoro da izjednace dnevni broj zarazenih i umrlih. Kolegica se vrnula iz Cro, kaze deprimirajuce, nista ne radi...

A propo nasih laziranja, evo jean gedzovanski (kontam to ovde niko ne kaci):

Zena se vratila ranije kuci, zatekne muza sa kumom... I onda su umrli.od korone...

Nasa taktika je da pola vakcinisemo, pola zarazavamo... I eto kolektivnog imuniteta...

Tjah, preključe sam išao do Infektivne Klinike, i vidim da se tamo haos pojačava. 

Kaže mi drugarica koja tamo radi da kreće novi talas - kad sam je pitao kako znaju - kaže povećava se broj obolelih iz Arandjelovca (?!) - to mu dodje kao neki predznak, kontam . 

shta rade u arandjelovcu [emoji38]ol:

sent from bubamoto

Dolaze Beograđani na izlet u Šumadiju.

ima neko skijaliste na vencacu?

shta rade u arandjelovcu [emoji38]ol:

sent from bubamoto

Aranđelovac kao one države u USA za izbore [emoji23]

.... Shiit has hit the fan!

Rako iz roda,ti li si:D

Laze ta ko pas,ovde u AR sve mirno.

Te koji seju paniku bez razloga,treba u istu celiju sa ludim Nestorom i ludom Mirom... pozdrav za Aranđelovac....

Edited by Misko