Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

2 minutes ago, darling said:

kakva je razlika maska il vezati krparu preko lica?

Maska je ograničeno korisna, a sve ove sklepotine su beskorisne.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Stigle maske i lekovi iz Kine: Drugi avion sleteo na "Teslu"

Avionom su stigle maske, respiratori, medicinska oprema i lekovi.

Just now, Anonymous said:

Maska je ograničeno korisna, a sve ove sklepotine su beskorisne.

i sklepotine su ograniceno korisne, malo ogranicenije doduse 

Mask-Materials-Effectiveness-1-Micron-EN

vrecu za usisivac na glavu i bog da te vidi

• Author

U 15h vanredna KZS, samo je pitanje ko drzi

U 15h vanredna KZS, samo je pitanje ko drzi
Nije vanredna, neće biti one od 18h, zbog novog tajminga zabrane kretanja...

... Shiit has hit the fan...

1 minute ago, Krošek said:

i sklepotine su ograniceno korisne, malo ogranicenije doduse 

Mask-Materials-Effectiveness-1-Micron-EN

vrecu za usisivac na glavu i bog da te vidi

СЗО препоручује седам корака:

1. Често перите руке

2. Немојте дирати очи, уста и нос

3. Кашаљ покријте савијеним лактом или папирном марамицом

4. Избјегавајте гужве и велика окупљања

5. Ако се осјећате лоше, останите кући - чак ако је то блага грозница или кашаљ

6. Ако имате грозницу, кашаљ или отежано дисање, што прије потражите медицинску помоћ - али прво позовите телефоном

7. Пратите најновије информације Свјетске здравствене организације.

Ja ću poštovati ovo, a ljudi nek' rade šta hoće.

7 minutes ago, pt 2.0 said:

Moja logika je istovetna - viśestruko a besmisleno motanje po apotekama gde se svi motaju vs. nemam masku i idem samo gde moram - izbor je jasan...

U kući se, nemam pojma kako, našlo 5 maski, ko zna kad nabavljenih... U svim apotekama  u okolini piše: nemamo maske, rukavice i alkohol. Nit imam vremena, nit je pametno da obilazim okolo i tražim.

Što se pričesti tiče, onomad sam još u predtinejdžerskom periodu bio zgrožen higijenom tokom pričešća, otrčao iza crkve i pljunuo krv i telo hristovu. Teli su da me ubiju kod kuće. Neke stvari se ne menjaju...

9 minutes ago, pt 2.0 said:

Kiss of death? :fantom:

Zapravo ne, ne više. Imam još štošta da oposlim do tada.

Lepiguzi?!

I inače, potpuno nevezano od virusa, pizdim na ljude koji mi potpuno nepotrebno ulaze u lični prostor. Npr u redovima u Maksiju. Nalepi ti se uz ledja iako iza nema gužve i dahće za vrat... nervni slom od toga dobijam i neretko šaljem killer looks.

Ako si in za eksperiment, sutra ujutru u Maxi i vikni na šta pizdiš. Ima da ti se nakače na svako vlakno na odeći.

Ima na YT kako da se napravi maska jednostavno ko zna da sije ... za desetak dana vidim sebe kako stancam maske i pitam se sta cu posle sa njima.

DIY Covid-19 Fabric Mask (with Filter Pocket) Sewing Tutorial

Ima i da se stavi dodatni filter izmedju slojeva, od kese za usisivac, ili neki drugi filter materijal itd.

Jbte PTC prenosi liturgiju...

• Author

Kon na KZS

Maske jbte!

Bitno da je sise izbacila

Maske, a i nek se ogrnu necim, da ne prehlade pluca...

26 minutes ago, Ayatollah said:

Svaki dan sa tri unuka, od toga dva u vrtiću, jedan u školi. Moja žena cca 50 ambulanti nedeljno. Moj šef na skijanju u Italiji. Živimo zajedno.

EDIT: Bila i groznica i gubitak ukusa i mirisa, kao da jede blato. Ovo poslednje me je i asociralo, jer sam skoro pročitao da je i to simptom.

imas jednu brigu manje u zivotu, keva ti je prezivela koronu. imas sve ostale brige ovog sveta, ali tu jednu nemas. 

Background Picker
Customize Layout