Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Evo 1 insajderski info ( doduše na uzorku komada 1)-sale ostaju otvorene do 21h, kao i vikendima...:fantom:

Edited by Apollo Creed

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Za sport, za svadbe, za koncerte?

u britaniji roditelji mogu da biraju da li ce slati decu u skolu ili ce ih uciti u kucnim uslovima, takozvani home schooling. skola nije obavezna, obavezno je skolovanje. i tako je oduvek, ne samo u vreme korone. a nesto nisam primetio da su manje brizni niti manje strucni od nas po pitanju pravilnog razvoja dece.

8 minutes ago, napadaj said:

Za sport, za svadbe, za koncerte?

Za sport.

Poznanik objavio da ulaze u 7. sat cekanja u covid ambulanti:unsure: ludilo je

Mnogo ljudi odlazi isti ili sledeći dan po pojavi simptoma. Ne znam koliko je to pametno.

Edited by Milošica

Pacijent koji je čekao na pregled preminuo je jutros u čekaonici kovid ambulante u Antituberkuloznom dispanzeru (ATD) u Vranju.

15 minutes ago, Milošica said:

Mnogo ljudi odlazi isti ili sledeći dan po pojavi simptoma. Ne znam koliko je to pametno.

A kad da ode?

Kad ne bude imao simptome :covid19:

15 minutes ago, InvisibleLight said:

A kad da ode?

Dva-tri dana nakon pojave simptoma, tako bar kaze vecina lekara. Pretpostavljam da zavisi i od simptoma, ako su tezi ne vidim sta bi se cekalo.

Je l ovaj bilmez poslanik?
Kazu obrisao ovu umotvorinu.

1784298e982f32a93df0357cbe131374.jpg

1 hour ago, adam said:

u britaniji roditelji mogu da biraju da li ce slati decu u skolu ili ce ih uciti u kucnim uslovima, takozvani home schooling. skola nije obavezna, obavezno je skolovanje. i tako je oduvek, ne samo u vreme korone. a nesto nisam primetio da su manje brizni niti manje strucni od nas po pitanju pravilnog razvoja dece.

I u francuskoj ali ce izgleda ukinuti to (radi ilegalnih islamskih skola).

Koji je postotak djece koji tako poadjaju skolu?

...

Edited by borris_

...

Edited by borris_

Background Picker
Customize Layout