Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

crnjak. jer ja kapelu povezujem sa smeštajem pokojnika. inače, nešto slično sam video iu višegradskoj kada sampre 4 godine ižao tamo zbog snajke. doduše, plafon nije bio oslikan.

to govno od NVO treba da nestane na kakav god način.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Cenim da u svakoj beogradskoj bolnici postoji kapela.

I Tiosav dobio medalju

pa dobio je tijosav. i mijomish blink.png

mozda je samo bolje podneo hihi.gif

sent from bubamoto

51 minutes ago, Friend said:

Cenim da u svakoj beogradskoj bolnici postoji kapela.

verovatno. i moj otac kad je umro dobio mesto u kapeli u višegradskoj. samo mi je crnjak da u porodilištu postoji nešto sa nazivom "kapela".

Kapelom se zovu po bolnicama  prostorije koje su određene za molitvu. Ima je na onkologiji odmah levo pored ulaza. Ne misli se na mrtvačnicu.

• Popular Post
21 hours ago, vememah said:

pročitala sam tvoj post pre nekih 20 minuta, i raspala se od ridanja.

u svoje ime, u ime mojih urmlih u 2020. kao i mojih teško bolesnih koje državni sistem odjebava od februara - hvala mu neizmerno na ovom pismu.

idem sad malo da se saberem.

mislim da neko vreme neću čitati ove teme.

ako počne revolucija ili akcija dobrovoljnih bolničarki - pošaljite mi PM da dođem.

uzgred, tek noćas sam, razgovarajući dugo i o kovid stanju sa bliskom prijateljicom koja živi u holandiji shvatila koliko smo mi ovde zapravo izluđeni.

shvatila nije prava reč, jer sam razumom to znala od marta. osetila sam koliko sam duboko ogrezla u ludilo zbog silovanja hulja koje kao vode korona krizu u srbiji. želim im svima sve najgore.

Predložili su mere, odlučili su šta treba da se radi, ali neće da kažu šta je to :lolol:

Mora vrhovni respirator to da odobri, aznamo da neće.

Malopre sam dobio vest, umro mi školski drug od korone.

Jako bliskom prijatelju umrli otac i majka u razmaku od 3 dana. Sve se dešava u Boru.

jbt! :ph34r:

Ne verujem ove zvanične brojke mrtvih, lažu kao psi.

Mnogo sam besan i sjeban, ovo je sve samo nije država 

14 minutes ago, Arkadija said:

Kapelom se zovu po bolnicama  prostorije koje su određene za molitvu. Ima je na onkologiji odmah levo pored ulaza. Ne misli se na mrtvačnicu.

hvala. za mene je, kada se kaže kapela, prva pomisao na kapelu na novom groblju. a ovo "po bolnicama  prostorije koje su određene za molitvu" mi je na nivou "bog / isus me čuva od korone".

Edited by djordje geprat

1 minute ago, djordje geprat said:

hvala. za mene je, kada se kaže kapela, prva pomisao na kapelu na novom groblju. a ovo "po bolnicama  prostorije koje su određene za molitvu" mi je na nivou "bog / isus me čuva od korone".

Nisam ja to izmislila. Niti smatram da me bog/isus čuva od bilo čega.

4 minutes ago, Filozof manijak said:

Malopre sam dobio vest, umro mi školski drug od korone.

Jako bliskom prijatelju umrli otac i majka u razmaku od 3 dana. Sve se dešava u Boru.

jbt! :ph34r:

Ne verujem ove zvanične brojke mrtvih, lažu kao psi.

Mnogo sam besan i sjeban, ovo je sve samo nije država 

uh

saučešće

4 minutes ago, Arkadija said:

Nisam ja to izmislila. Niti smatram da me bog/isus čuva od bilo čega.

ma znam. ali to im je bila svrha. da još malo zaluđuju glupu masu.

Background Picker
Customize Layout