Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

2 hours ago, vememah said:

Kad tačno?

Kako kada, pa onomad kad je Picousti peglao krivu kosačicom za travu pred izbore.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Oko pola 9 prosao pored kovid ambulante u Zemunu i guzva je velika,mnogo veca nego ona u junu/julu.Svi nagurani jedan pored drugog u redu do puta.

Edited by Niveamen

• Author

Pitanje za vas sa skolskom decom da li ste culi nesto slicno. Koleginica ima osnovnoskolca i srednjoskolca i kaze da su joj rekli da skoro sigurno posle jesenjeg raspusta od 11 do 15.11. se prelazi na online nastavu.

To se poklapa sa najavama da ce oko 10.11. usvojiti izmene zakona sa vecim ovlascenjima komunalcima i kaznjavanje za maske i sl.

Da li ste i vi culi slicnu pricu i da li postoje bilo kakve najave online nastave u skorijoj buducnosti?

Najava nema. Ali i ne treba. Samo kažu kada pređe xy cifru inficiranih i sutra pročitaju cifru > xy.

• Author

To su rekli za 500, pa za 1500.. danas bilo preko 1800...  Koju cifru gadjaju? :D 

@Milosh76

I ja to čuh.

ja sam sad chula da ce da me zove psiholog da kaze da direktor insistira da onlajn dete dodje u shkolu da odgovara jer sve mora da bude po zakonu. i shta ja mislim o tome. pa ce to sad da bude 1 izvesno ceranje i ceranje josh™, jer onlajn dete nije onlajn radi sira i vojne muzike, nego kompromitovanog imuniteta. jedva chekam da vidim kako ce to da se razvije.

a raspust mi se danas u mom nekom unutrashnjem dijalogu izmedju bambijeve i mehurove™ uchinio kao jedan ful realan majlstoun u buducnosti onlajn obrazovanja kod srba.

samo oshtro i bezveze. probace da se izdrkavaju na shkolama, ne na splavovima. zna se shta je vazno :hihi:

sent from bubamoto

jedno pitanje, ako sa uplatnicom dodjem da se testiram na torlaku ili u lokalnoj kovid ambulanti, načekaću se ali biću testiran istog dana iako nemam zakazano? 

Ja nacuo da je od 9.11. online, ali to je sad previse blizu tako da verovatno nista od toga. Svakako je od sledece srede mini raspust

Edited by de Sisti

7 minutes ago, de Sisti said:

Ja nacuo da je od 9.11. online, ali to je sad previse blizu tako da verovatno nista od toga. Svakako je od sledece srede mini raspust

onlajn, kao i proshli put, moze da izbije preko noci. chim cikne fokus grupa, to je gotova stvar. ne mora ni jutro sa se cheka.

2 hours ago, Milosh76 said:

To su rekli za 500, pa za 1500.. danas bilo preko 1800...  Koju cifru gadjaju? :D 

Ne gadjaju oni nista: oni kuvaju zabu...:sleep:

3 hours ago, Nikola77 said:

jedno pitanje, ako sa uplatnicom dodjem da se testiram na torlaku ili u lokalnoj kovid ambulanti, načekaću se ali biću testiran istog dana iako nemam zakazano? 

Zakaži preko euprave.

https://euprava.gov.rs/usluge/6096

nakom ono zdravstvenom sajtu se prijavljuju koji su ushli u srbiju?

20 minutes ago, gospa buba said:

nakom ono zdravstvenom sajtu se prijavljuju koji su ushli u srbiju?

https://www.e-zdravlje.gov.rs/landing/?v=20201031

Nisam u toku, ko treba da se prijavi? Stranci? Oni sa simptomima? Svi?

nashla. e zdravlje. corila u broj knjizice i lbo. ne prihvata adresu latinocom, mora cirilichna iz menija. geniji.

edip. baba i deda, ushli juche, dobili papir na granici, da se prijave na mere. mere su: (1) da se prijave (2) da se ponashaju kao da im nije nishta (3) ako im bude neshto da idu na kovid. i tako 10 dana. onda valjda da se odjave da su bash carevi.

edip2. sad shvatam pitanje. svi koji ulaze. domacinini na zdravstvenu, stranci na odjel za strance. ima sve i relativno je jasno.

najbolje je ne biti bolestan. ispravite me ako greshim :hihi:

Edited by gospa buba

Background Picker
Customize Layout