Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

hihi

malo se razbuktava, onako, ovlaš

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

razbuktuckava se 

opet cirkus na KZN

Jebeni su ovi iz Insajdera, kako su naterali ministra da se ukurvi

:hail:

5 hours ago, Frank Pembleton said:

Jbga, mislim da su se oni sad kolegijalnoemoji769.png uzentovali da će ovaj biti brutalno vučen po blatu.
Ja ipak ne mogu da imam tu vrstu sažaljenja. Pošto se Kon prilično osiono raspravljao sa ljudima koji su mu govorili "dobro mooožda niste dobijali podatke, ali niko vam ne brani da upotrebite znanje i iskustvo".

.... Shiit has hit the fan!

Nema mestu sazaljenju, niti opravdanju.

Ako nije mogao da radi svoj posao, ako nije imao informacije, ako je bio svestan da nesto tu nije u redu (a morao je biti bar nesto od toga ako ne i sve),  onda ode.

Mada ok mafija ko mafija mozda i ne da bas tako lako da se izadje, no sada je ipak malo kasno.

Mnogo sam spokojniji otkad se Radojičić oglasio...

5 hours ago, Filozof manijak said:

Ja se prijavio na listu čekanja, špricaju me u utornik.

Ako do tada ne proradi korola u me :sad:

Mene su zadnjih par godina rutinski odbijali u ambulanti jer "nisam hronični bolesnik i ne radim rizičan posao" - korišćenje gradskog prevoza se ne smatra rizikom.

Sad se gđa vakcinisala i rekli su joj da i dalje važe ista pravila.

Serem im se uusta.

imaš vakcinu i u privatnim domovima zdravlja

oni ne pitaju, ako si solventan

mislim da bi treblo da instliraju kameru ispred infektivne klinike

to je pokazatelj 1 rasplamsalosti, kakav krizni štab

Najverovatnije će tako i biti. Mada se privatnog zdravstva gadim, iako sam pun para i nafilovanim skupim privatnim osiguranjem od firme.

Najverovatnije će tako i biti. Mada se privatnog zdravstva gadim, iako sam pun para i nafilovanim skupim privatnim osiguranjem od firme.
Ako ti pokriva privatno osiguranje preventivu, idi...
Doktori su uglavnom isti [emoji58]

I koliko košta to privatno da se uradi?

.... Shiit has hit the fan!

Baš me briga da li je privatno ako je dobar lekar, a i verovatno radi i u državnom, što kaže Frenk. Još ako ti firma pokriva, ihaj.

1 hour ago, Frank Pembleton said:

I koliko košta to privatno da se uradi?

da citiram velju.

posto je to zadovoljstvo za nas sto slabo stojimo sa drzavnim sistemima? zna li neko i gde je najbolje ici na to cijepljenje?

Kon moze da bude samo svedok saradnik jednoga dana! 

Ne mogu ni da zamislim koliki će 2035 redovi biti ispred knjižara kad iz štampe izađu Srđini memoari

Svi biste vi prihvatili da ste na njihovom mestu,a ovde po forumu pričate tu nešto.

2 hours ago, foto said:

da citiram velju.

posto je to zadovoljstvo za nas sto slabo stojimo sa drzavnim sistemima? zna li neko i gde je najbolje ici na to cijepljenje?

Ja pogledao malo po sajtovim raznih mediološa, 1100-1900.

Background Picker
Customize Layout