Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

aaa, dobro. ne kazem, samo se chudim.

kad se.kaze bez ogranichenja, onda to zvuchi onako, bez ogranichenja. ne 10, ne 100, ne 500, nego svi svi svi :hihi:

a kako vec od kriznog shtaba svashta biva, nije delovalo nemoguce :unsure:

sent from bubamoto

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

On 23. 7. 2020. at 18:28, harper said:

Pise u vestima da nece biti navijaca, ne znam odakle informacija da ce se igrati pred publikom.
Obzirom da nam je veliki vođa rekao da je fudbal bez publike bez veze, i da ga to smara, mislim da trrba sabrati dva i tri

i opet ce gospodu u kopackama da testiraju svaki dan dok za raju nema

Hleba i fudbala

Evo sad sam prošao Dalmatinskom ulicom. U kafiću preko puta osnovne škole, kod botaničke bašte, svi stolovi puni. Po 3 ili 4 osobe za stolom, niko ne nosi maske. Kao da nije korona.

Ista situacija i u ona dva mala kafića u majke jevrodime, bliže takovskoj.

Edited by BlackGeorge

Pa i ovi fakin studenti svaku noć prave žurku na autoputu, njih 100, 150 svaku jebenu večer

On 23. 7. 2020. at 18:59, renne said:
Pa inovi fakin studenti scaku noć prave žurku na autoputu, njih 100, 150 svaku jebenu večer
to je sve vreme praktichno 2D zurka? :unsure:

sent from bubamoto

On 23. 7. 2020. at 18:57, BlackGeorge said:

Evo sad sam prošao Dalmatinskom ulicom. U kafiću preko puta osnovne škole, kod botaničke bašte, svi stolovi puni. Po 3 ili 4 osobe za stolom, niko ne nosi maske. Kao da nije korona.

Idioti. 

On 23. 7. 2020. at 19:00, gospa buba said:
to je sve vreme praktichno 2D zurka? unsure.gif

sent from bubamoto

Imaju neki blutut zvučin od 1000 vati. Tone alkohola, što dugog, što žestine. Odu na to ostrvo i divljaju i orgijaju dok ih policija ne otera, i tako svako veče. Tako se i Šaponja zarazio, dok ih je snimao, i.pio vinjak iz iste flaše
  On 23. 7. 2020. at 19:00, fandorin said:

Idioti. 

Namerno zar ne? :D

On 23. 7. 2020. at 19:14, Milošica said:

Namerno zar ne? :D

😉

On 23. 7. 2020. at 19:00, fandorin said:

Idioti. 

:lolol:

ne razumem foru

Valjda se kafić zove Idiot ...

.