Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Još uvek imate živaca da gledate ove lažljive nekompetentne secikese i ubice? Svaka čast. Nadam se da će im pokucati na vrata oni što su sami krivi, ali i kolege koje polivaju kofama govana.:puke:

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

11 minutes ago, Arkadija said:

A kad se iznervira, pocne da joj izbija zavicajni naglasak, neka Bosna, zar ne?

Jeste, iz Sarajeva je, "izbija" joj naglasak i ovako i to je super i vrlo blisko standardu književnog jezika, a i da nije, svakako nije razlog za diskvalifikaciju, irelevantno je i nema veze sa činjenicom da* je ubica i hohštaplerka.

*što

Edited by Taihoskopija

Važno je da oni u štabu blajvaju jedno drugom, profesorka-profesore, serdare,vojvodo, to što narod umire ma jebo to, kakve sujete isprazne, ceremonija čaja, naklon, kezičokolom

Evo ga i jedan štos da malo razbijemo ovu napetu atmosferu

10 minutes ago, Arkadija said:

Niko od njih nikada nece ni lose spavati zbog ovoga.

Bio je tako u predgradju Ciriha jedan kontrolor letenja koji je mozda skrivio avionsku nesrecu, pa mu je u sred civilizovane Svajcarske na vrata pozvonio Rus iz Sjeverne Osetije cija su zena i djeca u toj nesreci poginuli.

Edited by Paul Gompitz

Meni vec mesecima nesto ne ide u glavu. Ako je danas uradjeno 10k testova, i neka je 2000 ljudi testirano kao kontrola da li su ozdravili, ostaje 8k testova i manje od 400 pozitivnih.

Da li to znaci da je 8000 ljudi otislo kod lekara i imali su tegobe nalik koroni, a ustvari su vecinom 95%zabusanti i hipohondri? 

1 minute ago, Paul Gompitz said:

Bio je tako u predgradju Ciriha jedan kontrolor letenja koji je skrivio avionsku nesrecu, pa mu je u sred civilizovane Svajcarske na vrata pozvonio Rus iz Sjeverne Osetije cija su zena i djeca u toj nesreci poginuli.

Gledala sam taj film. Aftermath beše?

3 minutes ago, x500 said:

Da li to znaci da je 8000 ljudi otislo kod lekara i imali su tegobe nalik koroni, a ustvari su vecinom 95%zabusanti i hipohondri? 

To znači da se rutinski testiraju vojska, policija, javne službe, zdravstveni radnici, sportisti, političari i oni bliski njima, estrada i uopšte svi koji imaju nekakvu vezu. 

I onda se verovatno na taj broj nabaci par hiljada. 

Edited by Halvard

Uglavnom, recept je jednostavan, budimo jedinstveni i nosimo maske. 

Bar su izgleda ovi debili na kzš uglavnom iscrpeli svoja pitanja pa "našima" ostaje više prostora za rešetanje. A opet, dobijamo sve isto. 

8 minutes ago, Taihoskopija said:

Jeste, iz Sarajeva je, "izbija" joj naglasak i ovako i to je super i vrlo blisko standardu književnog jezika, a i da nije, svakako nije razlog za diskvalifikaciju, irelevantno je i nema veze sa činjenicom da* je ubica i hohštaplerka.

*što

Ja nisam rekla da ona ne govori književni jezik, nego da kada se iznervira počne da vuče na svoj zavičajni akcenat. Ako je to uvreda, kill me. 

1 minute ago, Halvard said:

To znači da se rutinski testiraju vojska, policija, javne službe, zdravstveni radnici, sportisti, političari i oni bliski njima, estrada i uopšte svi koji imaju nekakvu vezu. 

I onda se verovatno na taj broj nabaci par hiljada. 

Plus komercijalni testovi, putuju neki

Edited by InvisibleLight

Plus neki po 3 puta, na 3 različita mesta. 

Uopšte ne mogu da tvrdim da se toliko testiraju zdravstveni radnici, jer u mojoj ustanovi toga apsolutno nema. Testirali su se samo oni koji su bolesni bili. To je kod nas nemoguće sakriti., da se recimo radi u tajnosti. Nemoguće.

@Arkadija

Ok, ježim se na maltretiranje ljudi zbog govora, a već je opšte mesto da se gospođa na netu naziva "bosanskom seljančurom koja je došla u Beograd da nam tu nešto", pa sam, očigledno,  učitala pogrešnu nameru. Izvini! 

4 minutes ago, Taihoskopija said:

@Arkadija

Ok, ježim se na maltretiranje ljudi zbog govora, a već je opšte mesto da se gospođa na netu naziva "bosanskom seljančurom koja je došla u Beograd da nam tu nešto", pa sam, očigledno,  učitala pogrešnu nameru. Izvini! 

Ja sam je nazvala seljancurom al nisam ni u dupetu mislila na naglasak/bosnu, nego sto je sve kontra gospodji u mom poimanju

Background Picker
Customize Layout