Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Just now, Krošek said:

i sta s tim? ti bi radije da su skole bile zatvorene ranije, jel to poenta?

Ne

pa svi su u službi režima ako tako gledaš, i šta sad

pa to je šou šta ti pričaš, to je na nivou desetogodišnjaka

ona prva presica je bila komunikoloski ocajna, a posto je komunicirala pozeljne mjere ponasanja sa ciljem da ne dodje do masovnog ugrozavanja zdravlja, mislim da se mozemo sloziti da je bila pucanj u nogu, a ne konov pucanj u prazno

i to ide i konu na dusu, sta je mislio ne mozemo da znamo, ali sta je rekao i kako je to moglo biti kontestualizovano, nije bas upitno

mi sad izvlacimo zakljucke post festum, kad su mjere i poruke korigovane

enivej, jutros je na n1 bio skroz ok, kao epidemiolog koji laicima objasnjava postupke odsudne za njihov opstanak

Nek radi i u službi đavola, ako ishendluju epidemiju sa minimumom mrtvih, spomenik da mu dignu. 

mi ovde treba da gledamo korist a on sada radi kako treba

KC Srbije je brži od munje

DiXx52N.jpg

Ne mogu da pristupim sajtu, verovatno zbog navale potencijalnih kandidata. Fotku je okačio drugar, lekar.

1 minute ago, morgana said:

enivej, jutros je na n1 bio skroz ok, kao epidemiolog koji laicima objasnjava postupke odsudne za njihov opstanak

pa i malo pre na rtsu odličan

Just now, villiem said:

To je kasnije ugradio, nije mu to bilo primarno, bar nije pricao

Nego ja sanjao? :D

Ili ne zatvarati ili trajno, najlosije na 2 sedmice. To je bilo kad je pretio ostavkom. 2 sedmice i vratiti decu kad je pik ... po njemu suludo sa pravom.

a šta režim ima od toga da li će škole da se zatvore nedelju dana pre ili kasnije

2 minutes ago, Krošek said:

pa to je šou šta ti pričaš, to je na nivou desetogodišnjaka

A ovo što ti radiš je na nivou poluretardirane šiparice koja balavi na Džastin Bibera, ali šta sad.

7 minutes ago, 3opge said:

ti ovo ozbiljno?

Teorija se (na Vučićevom topiku) dalje razrađuje da su kafići zbog toga ostali otvoreni.

dobro ajd' preispitacu prioritete

3 minutes ago, Filozof manijak said:

Nek radi i u službi đavola, ako ishendluju epidemiju sa minimumom mrtvih, spomenik da mu dignu. 

Slažem se i jako ću biti srećan ako tako bude.

1 minute ago, radnik said:

Nego ja sanjao? :D

Ili ne zatvarati ili trajno, najlosije na 2 sedmice. To je bilo kad je pretio ostavkom. 2 sedmice i vratiti decu kad je pik ... po njemu suludo sa pravom.

to je uradio u drugom javnom obraćanju. 
imam poverenja (ako se to tako može nazvati) u njega ali nije tako pričao u prvom izlaganju