March 19, 20205 yr Just now, Krošek said: i sta s tim? ti bi radije da su skole bile zatvorene ranije, jel to poenta? Ne
March 19, 20205 yr ona prva presica je bila komunikoloski ocajna, a posto je komunicirala pozeljne mjere ponasanja sa ciljem da ne dodje do masovnog ugrozavanja zdravlja, mislim da se mozemo sloziti da je bila pucanj u nogu, a ne konov pucanj u prazno i to ide i konu na dusu, sta je mislio ne mozemo da znamo, ali sta je rekao i kako je to moglo biti kontestualizovano, nije bas upitno mi sad izvlacimo zakljucke post festum, kad su mjere i poruke korigovane enivej, jutros je na n1 bio skroz ok, kao epidemiolog koji laicima objasnjava postupke odsudne za njihov opstanak
March 19, 20205 yr Nek radi i u službi đavola, ako ishendluju epidemiju sa minimumom mrtvih, spomenik da mu dignu.
March 19, 20205 yr KC Srbije je brži od munje Ne mogu da pristupim sajtu, verovatno zbog navale potencijalnih kandidata. Fotku je okačio drugar, lekar.
March 19, 20205 yr 1 minute ago, morgana said: enivej, jutros je na n1 bio skroz ok, kao epidemiolog koji laicima objasnjava postupke odsudne za njihov opstanak pa i malo pre na rtsu odličan
March 19, 20205 yr Just now, villiem said: To je kasnije ugradio, nije mu to bilo primarno, bar nije pricao Nego ja sanjao? Ili ne zatvarati ili trajno, najlosije na 2 sedmice. To je bilo kad je pretio ostavkom. 2 sedmice i vratiti decu kad je pik ... po njemu suludo sa pravom.
March 19, 20205 yr 2 minutes ago, Krošek said: pa to je šou šta ti pričaš, to je na nivou desetogodišnjaka A ovo što ti radiš je na nivou poluretardirane šiparice koja balavi na Džastin Bibera, ali šta sad.
March 19, 20205 yr 7 minutes ago, 3opge said: ti ovo ozbiljno? Teorija se (na Vučićevom topiku) dalje razrađuje da su kafići zbog toga ostali otvoreni.
March 19, 20205 yr 3 minutes ago, Filozof manijak said: Nek radi i u službi đavola, ako ishendluju epidemiju sa minimumom mrtvih, spomenik da mu dignu. Slažem se i jako ću biti srećan ako tako bude.
March 19, 20205 yr 1 minute ago, radnik said: Nego ja sanjao? Ili ne zatvarati ili trajno, najlosije na 2 sedmice. To je bilo kad je pretio ostavkom. 2 sedmice i vratiti decu kad je pik ... po njemu suludo sa pravom. to je uradio u drugom javnom obraćanju. imam poverenja (ako se to tako može nazvati) u njega ali nije tako pričao u prvom izlaganju