Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Opet 021.rs

Novi Sad ce biti novi NPazar izgleda

U Novom Sadu od danas obavezne maske u zatvorenim prostorima, kao i na većini otvorenih javnih površina

Novosađani od danas moraju u svim zatvorenim prostorima da nose zaštitne maske, kao i u većini otvorenih javnih prostora, kao što su parkovi, dečija igrališta, sportski tereni ili Kej.
  • Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Razumem da u državi nema testova, nema lekara, nema prostora...

Ali ne mogu da razumem da ispred retkih kovid ambulanti lokalnih Domova zdravlja ne mogu da improvizuju hladovinu sa nekakvim suncobranima i cisterne sa hladnom vodom za zlosrećnike koji tamo drežde po sedam - osam sati, a već su uveliko bolesni. Malopre prošao pored kovid ambulante DZ Voždovac, ono je strašno.

11 preminulih
85 respirator
309 novozaraženih 
8102 testirano

Izvor: RBG1

Edited by vememah

309 zaraženo, 11 preminulo, 85 na respiratoru.

Bravo Vučiću, lideri u regionu

Dakle sad i zvanično novi rekord dnevnog broja umrlih, svega 12 dana posle izbora.

Edited by vememah

Po cenu bana,crkli svi oni dabogda u onim covid apartmanima namenjeni specijalno za ekipu.

Jbt,11 mrtvih u danu,nije mi dobro.

Edited by Bogotac

Just now, Bogotac said:

Po cenu bana,crkli svi oni dabogda u onim covid apartmanima namenjeni za njih.

Jbt,11 mrtvih u danu,nije mi dobro.

Bojim se da je broj mnogo veći

Just now, vememah said:

Dakle sad i zvanično novi rekord dnevnog broja umrlih.

Kako, reko Kon da se od juna nece umirati

Sve razumem al proizvoljno nagadjanje i plasiranje u javnost teorije o oslabljenom virusu, slabije virulencije ne

Razumem da u državi nema testova, nema lekara, nema prostora...

Ali ne mogu da razumem da ispred retkih kovid ambulanti lokalnih Domova zdravlja ne mogu da improvizuju hladovinu sa nekakvim suncobranima i cisterne sa hladnom vodom za zlosrećnike koji tamo drežde po sedam - osam sati, a već su uveliko bolesni. Malopre prošao pored kovid ambulante DZ Voždovac, ono je strašno.
koga briga realno. oni napolju ne znaju shta ih je snashlo, oni unutra jadikuju shto nisu balerine narodnog pozorishta, epidemiolog shkolovan da jednom u radnom veku ne zna shta ce sasobom, predsednik drzave ko glava dzona malkovicha, nema koga nema unutra. ako se neka dobra dusha seti lichno, ljudima ce se pomoci. i sve tako.

sent from bubamoto

Jel juce bilo vise zarazenih?(nevezano sto lazu)

Sreca da je virus oslabio. Da je ojacao jeb'o bi nam majku.:dry:

Juče 359, danas 309.

registrovanih*

1 minute ago, InvisibleLight said:

Jel juce bilo vise zarazenih?(nevezano sto lazu)

jeste. ali kad nema testova, sve je nagadjanje.

kod nas recimo prekjuce bilo samo 5 novih, ali svi znamo da se 3 dana nije uopste testiralo, tako da zato.

Edited by Aleksija

Background Picker
Customize Layout