June 30, 20204 yr To naravno jesi u pravu.Može im biti neprijatno,posebno čoveku kakav je Srđa. Ipak,jednom političkom mozgu(dakle vrlo proračunatom) kakav je i Marinika naravno,svakako nije cilj da im bude "neprijatno",a nešto verujem i da zna da neće biti ništa od toga. Šta je cilj,ne znam.radimo suchim imamo, a ne nemamo. to je sve. i chekamo da padne metorit negde gde zgodno. to nam je sve. moguce je da nama jedino i preostaje da shirimo neprijatnost, metodom svaki svoga tuzite subashu. ne moze ni domacin, ni svim sudskim pipcima da dohvati i zashtiti sve. samo treba imati para za to. u principu nas 20 kuca moze da finanansira 1 sudsko zajebavanje npr uvazenog kona. i dok smo mi distribuirali finansije i sekiraciju, a njega koshta inicijalno isto, a sam se zivcira. dodushe tako mozemo da nahranimo 1 gladnu kucu za ceo vek, pa srecom ni to ne radimo sent from bubamoto
June 30, 20204 yr Ipak je bilo i okretanja leđa u Novom Pazaru... @SNARC bio brži Edited June 30, 20204 yr by Lena
June 30, 20204 yr 2 minutes ago, Milošica said: To jesi u pravu.Može im biti neprijatno,posebno čoveku kakav je Srđa. Ipak,jednom "političkom mozgu"(dakle vrlo proračunatom) kakav je i Marinika naravno,svakako nije cilj da im bude "neprijatno",a nešto verujem i da zna da neće biti ništa od toga. Šta je cilj,ne znam. dovoljno je i da se zvanicno pocne pricati o odgovornosti kriznog staba. svaka tuzba povecava bar malo sansu da neko ubuduce razmisli pre nego sto ga vodja upotrebi i odbaci. takodje, mora se informisati javnost da nije moralo ovako - spin ce ici u pravcu da je svuda na svetu isto i da tako mora. strah i bes tek polako rastu, videcemo kako ce sve ici.
June 30, 20204 yr 4 minutes ago, Aleksija said: dovoljno je i da se zvanicno pocne pricati o odgovornosti kriznog staba. svaka tuzba povecava bar malo sansu da neko ubuduce razmisli pre nego sto ga vodja upotrebi i odbaci. takodje, mora se informisati javnost da nije moralo ovako - spin ce ici u pravcu da je svuda na svetu isto i da tako mora. strah i bes tek polako rastu, videcemo kako ce sve ici. Jedini problem je sto je pre ovoga 95% ljudi gledalo na one koji uopste veruju u koronu kao na debile. Tesko je pred drugima priznati da nisi u pravu, tako da cenim da je taj broj sada negde na 85 posto, ne vise.
June 30, 20204 yr 2 minutes ago, Meazza said: Jedini problem je sto je pre ovoga 95% ljudi gledalo na one koji uopste veruju u koronu kao na debile. Tesko je pred drugima priznati da nisi u pravu, tako da cenim da je taj broj sada negde na 85 posto, ne vise. uh, da vidis kako se okrene. sad kad svi u ue znamo bar 10 koji su lose, kada smo svi imali bar 3- 4 kontakta u poslednjih 7 dana, nose masku i oni koje nikad nisam videla. nije to jos uvek dovoljno, ali raste brzo. nazalost, bojim se da ce svi uciti iz licnih primera.
June 30, 20204 yr OTKRIVAMO: Evo ko je zviždao Ani Brnabić i Lončaru u Novom Pazaru http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/politika/aktuelno.289.html:873460-OTKRIVAMO-Evo-ko-je-zvizdao-Ani-Brnabic-i-Loncaru-u-Novom-Pazaru Kakve su ove Novosti djubre od novina. Povika je stalno na Informer, Kurir, Telegraf, ali mislim da su Novosti i Politika najvece zlo koje postoji.
June 30, 20204 yr Nama na poslu kupili kutiju maski i svakom po vizir. Posle početne petominute zafrkancije, izgledaš ko marsovac, ahaha ihihi, svi su ih odložili strane (Kao loše se vidi monitor... ) Preovlađujuće mišljenje je "Ionako se ne možeš odbraniti, why bother"
June 30, 20204 yr uh, da vidis kako se okrene. sad kad svi u ue znamo bar 10 koji su lose, kada smo svi imali bar 3- 4 kontakta u poslednjih 7 dana, nose masku i oni koje nikad nisam videla. nije to jos uvek dovoljno, ali raste brzo. nazalost, bojim se da ce svi uciti iz licnih primera.jebiga. to nije moralo tako da bude :(sent from bubamoto
June 30, 20204 yr Author 1 minute ago, Tihajeza said: Preovlađujuće mišljenje je "Ionako se ne možeš odbraniti, why bother" Isto i kod mene. S tim sto prednjace oni sa matorim i bolesnim roditeljima i roditelji male dece. Maske su obavezne van kancelarije, u kancelariji niko ne nosi.
June 30, 20204 yr pa kako ono kaže izreka, pametan uči na tuđim greškama, a budala na svojim nije da nije bilo očekivano e @Valkyrie muha, međed Edited June 30, 20204 yr by kud u maglu Simoviću
June 30, 20204 yr Po meni, pametan je svako ko uči na greškama, svojim ili tuđim. Budale su oni koji stalno prave iste greške.